Отговори
# 210
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 211
Августа, честит рожден ден!Наборе ,kroche и на теб честито!  bouquet
Валя,много красиви момиченца имаш!Също като мама!
За заведенията около вас не ти завиждам.Ние от супер център се преместихме в квартал,че иначе,особено лятото не се живее Sad.
Нещо май ми е станало мъчно за Ст.Загора? Wink

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 23:21 от Desita_

# 212
  • Му Кинд Оф Плаце
А, да, ако не го забранят-от 10 до 12 ч на 01-07-06 г. пред ФК на входа на морската ще е Варненският протест венсеремос

# 213
Честито на Кроче и Августа!
Да са живи и здрави и много щастливи!

Моята епопея продължава.
Тази нощ вдигнах 40 гр. Т, звъняхме на Бърза помощ, но не исках да идват, а само да ми кажат какво да пия и какво да правя да я сваля, че нали кърмя. Те не се и затърчаха де. Обадихме се в 5 сутринта на свеки да дойде да гледа детето, че да отида на лекар. След като мъжът ми ме уплаши, че съм била много жълта и дали нямам жълтеница, а пък свеки каза, че 100% имам пневмония, какво ли не ми мина през главата, лекарката каза, че е нещо вирусно, за момента не съм на антибиотик. Сега си поддържам 38-39, отвреме навреме за разкош пада на 37,5. Слезе към дробовете, повръща ми се, абе ужас. Краката и ръцете са ми в крампи като през бременността. Радвам се, че в четвъртък не се видях с Тиа и Пателина, въпреки че ги търсих, че ако е заразно.... Само се надявам да подмине Теа Praynig Ходя с маска.  Пазете се, че е отврат.

# 214
Kami къде е този 26 блок?Свиркайте да идвам и аз.По принцип майка живее в 18 блок, но 26 не се сещам.
На 1 юли съм на ПРОТЕСТА!
Кроче, Мартеа благородно ви завиждам за ДМ.
Мартеа бързо оздравяване
 Hug

# 215
  • София
Оле, Мартеа...Дано се оправиш скоро! Пий повечко течности, заради кърмата и Т...само това ми идва като съвет.

Аз днес доста се притесних, че Ема и детегледачката бяха на разходка когато се развихри бурята. Но веднага изпратих съпружето да отиде да ги вземе от навеса на едно барче, където се бяха подслонили.

И аз мисля да отидем на протеста на 1-ви Юли!

Ето малко нови снимки на Ема, че май отдавна не съм пускала.

# 216
Мартеа, мила, какви са тия работи! Виж пий нещо по-силно от парацетамола, не знам Нурофен-а на мен ми се стори доста по-силен при сваляне на Т(мисля, че активната съставка е Ибупрофен, дано да не ставам за резил в момента), ама съм почти 100% сигурна, че има и за възрастни. Поне при нас се оказа по-силен от Панадол-а. После има и течен аналгин-също много силно лекарство. И много течности, както казва Гуш.
Вале, остава Иса да има абсолютна двойничка...ама и чух как твоята приятелка й каза "Исе". Количката ви беше Чико, със синя чанта отзад, Иса беше със син дълъг панталон и блузка...да продължавам ли? То и там не ми беше удобно да се обадя, ама мисля, че бяхте вие. Както и да е, може някой ден ако имаме време и възможност да се видим и да изясним недоразумението на кафе Wink Дотогава целувки на вас от нас Heart Eyes
Десита, мерси за поздравленията и на теб! Ако ти е толкова домъчняло за Стара Загора, ела пък да ни видиш, тъкмо ще си покудкудякаме на воля, а? Laughing

# 217
Гуш, Ема много е порастнала.. Heart Eyes

# 218
  • София
Леле,Мартеа,измъчи се с тези болести направо.Сискаме палци всичко да минава бързо Praynig
Ками,блок 26 е до Окръжна болница-малко встрани от спирката/в посока Младост/.

Като говорите за Иса се сетих как онзи ден една жена дойде до количката на Калоян и каза,че го познавала ShockedПък аз з първи път я виждах.Мен не познава,дечко-да.Аз й казах,че не сме я виждали и се е припознала-тя,не,та не.Извеждал го някакъв дядо Shocked Аз й казвам,че само аз го извеждам,дядо тук няма,пък тя не ми вярва JoyНаправо щях да падна от смях.Като й казах как се казва и тя вика:"Ето,точно Калоян е.Абе,казвам ви,че го познаваме това дете!" Joy Joy Joy
Брей,пък аз не знаех,че детето излиза само по улиците и се запознава с хората по градинките Joy Joy Joy
Кой знае къде ни е гледала из форумите жената hahaha

# 219
  • София
Ей,Гуш,Ема голяма сладурана станала Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesОтдавна не сме я виждали.

# 220
Гуш, много сладко малкото гушалче Ема! И какви бисерчета зъбки сте наредили само! И с мишката работите вече...мила душица Heart Eyes

# 221
Вече бухам блестящо Mr. Green Т не е толкова висока, но си я има.

Гуш, Ема много е пораснала и се е променила! Много е сладка, такава е усмивка, пу-пу!

Сетих се за Чопарче - нещо я няма напоследък...

# 222
Августа, определено не е Иса-такава количка нямаме....давай на лични да си определим срещичка...

# 223
И Теа вдигна Т, мааму стара...

# 224
Здравейте мили мами,
Не бях влизала отдавна във форума, мисля да понаваксам.
Да са ни живи и здрави дечицата!

/прочетох за Иви - Нека почива в мир! smile3518

Общи условия

Активация на акаунт