Отговори
# 240
Martea, не искам да те плаша, ама наблюдавай Теа за обриви. Ако сте били контактни със Савата, може да сте се заразили - най-често варицелата започва като грип - температура, хрема, отпадналост. Съмнявам се да сте се зарализи, най-вероятно е вирус. И аз в момента съм много болна, и Дени продължава с неговото боледуване....Ще отмине! Не се шашкай толкова, нормално е да е сънлива, нали организма се бори - и моя син е така от няколко дни и не мога да го позная.

http://biberonbg.com/info/temperatura.htm

Нашите пъпки започват да завяхват и искрено се надявам тази седмица да сме вече здрави и да направим една гоооооооооляма разходка. Все още кашля и има хрема, но и това отминава. Сега е мой ред да преболедувам и после всички ще бъдем на 6 Laughing

# 241
  • Му Кинд Оф Плаце
Мартеа, направи на Теа една баня, с не много топла вода, рзхлажда и успокоява малко, другото са мокри компресчета по главата, може и без очет, разни там калполи дава ли? Те са Тсвалящи

Мойта свекърва я отписвам тотално. Много иска да гледа детето, ама само ни губи времето. единия път закъсня с около 3 часа, незнам къде е брала магаритки-ГСМто й не отговаряше, в тях я нямаше, мъжа ми ходи да види дали едобре, а тя-сладуранка, хяпвя сладоледец в морската, сега след 100 уговорки, отива мъжа ми с Ф да я вземат за разходка-готвела.  #Cussing out Хей, значи, а иначе не спира да реве как не й го водим. Поне сама вкъщи почистих основно  Mr. Green

# 242
Martea, и аз не искам да те плаша, но в следствие на вирус миналата година, големия ми син го удари в бронхите и направи бронхопневмония. Водих го на 2-ма лекари и казваха, че му били чисти гърдите, но след като високата Т се задържа седмица и той продължи да отпада все повече и повече, аз се притесних и го заведох в Пирогов. Там след прегледа ме нахокаха здраво и казаха, че е с двустранна пневмония и излив, а реално беше болен само от седмица Shocked
В случая по-малкото зло би било наистина да е шарката, тъй като тя е по-лека от пневмонията и поне ще е прекарана. Стискам ти палци накрая да се окаже прост вирус и да мине!

Kamij, оо със сигурност сме се виждали, преди бях най-редовната там newsm62
Напоследък обаче сме се преселили на Бедрока Wink

Франзелке, все едно говориш за моята свекърва #Crazy smile3521 Banghead

# 243
Стига бе.... дано й минава по-бързо. Ако е шарка, не трябваше ли вече да избие?
Франзелке, давах Калпол, Нурофен, Ефералган в Дто, оцет. Най действа очетът засега. Сега пак спи, това мойто дете никога не е спало толкова. Мен ми беше много зле точно ден и половина, дано до края на деня й мине Praynig
Иначе понеже онзи ден ходихме до Младост мен да ме прегледа лелята, която и на нас ни е джипи, а пък пътувахме дотам и обатно точно 3 часа в тоя порой, мисля да я заведа тук на частно при предишната й педка да й чуе гърдичките.

# 244
Виагра и аз отвреме на време ходя в Бедрок.

# 245
Priwet!  bouquet

Айде и Теа и Мартеа, и те болни! Ааа, вече почвам да си мисля че са ни уручасали темата Mr. Green
На нас с Ава още ни текат кранчетата, но нещо сме станали безстрашни напоследък, та даже спокойно си ходим на плаж. Малката се кефи много и все гледа да цопка във водата. Имам доказателства, но не съм ги качила, нямам време напоследък. Кътници.... #Cussing out
Не спим много и все съм уморена.
Утре ще захранвам с млекце, стискайте палци да не се обрине пак.
Калина, слава богу мойто свеки не само гледа детето, ами и се обичат двете. Вече оставям Станислава без да се тревожа.

Стискам палци на всички болни!

Честит РД на патерица, на Кроче! Heart Eyes

# 246
  • Mediterraneo
Мартеа, ако нищо друго не помага за Т можеш да й направиш хладно обтриване. На Силия й го правиха в болницата, когато дори и Аналгин не успя да смъкне Т. С 90 градусов сприт й обтриваш телцето и я оставяш голичка за десетина минутки. При моята подейства, но само за около половин час .Понеже беше вирус- три дни си поддържаше 39 Т и толкова. А ако наистина Теичка е лепнала шарка, може още 2-3 дни да отиде високата Т. Зареди се с нерви и сили!  Hug

Аз също изкарах някаква мангафа- 38Т, болки в гърлото, сопол  Sick Но само за ден се изцерих с Инфлуцид и Хомеожен. Силия пък още се сополиви. Странно е, че по обед вдига Т 37.1- 37.2 и сама си я смъква. Май е зъбно нашествие отново, ама...

А днес така се скопосах  ooooh! С един нож така си одялках пръста, че ми хвръкна целия нокът. Кошмар! Кръв, кръв, припаднах почти от кръвозагуба. На всичкото отгоре съм в М и това просто ме довърши. До спешното стигнах, понеже 15 мин. не можахме да спрем кръвта. Просто ужас... А сега Силия постоянно иска да ми дърпа бинта, не мога да си държа ръката надолу, че боли, почти нищо не мога да върша... Що ли не взема да си тегля куршума, ще ми се не видеше на сакатламата...............

Айде, стига, че едва кълва по клавиатурата  Mr. Green Иначе и още можеше Mr. Green

# 247
Димана, какви са тези ужасии! Нещо напоследък в темата ни все лоши работи, наистина.... Бързо да ти минава, и всички болни бързо да оздравяват Praynig

# 248
Еееее, Димана не стига че си си теглила ножа ми сега и куршума Mr. Green! Горе главата, ще издържиш  bouquet  bouquet

Как  го чаках това лято, пък то как почна ooooh!
Няколко плажни снимки:

http://www.bgphoto.net/photos/6541/o632869067249218750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/6541/o632869067262343750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/6541/o632869067268906250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/6541/o632869067275000000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/6541/o632869067282500000.jpg
Има и по -хубави, ама малката е...хм... разпищолена и не ща да ги качвам.
Ще забележите, че момата е с бюст Tired, тва вече и е постоянното състояние от 10я месец. Не спадат и тва е. Според лекарите няма нищо страшно щом няма други симптоми. Щяла да се оправи. Аз обаче ще я водя на детски ендокринолог, който чакаме да пристигне от Варна, щото в нашия град няма Rolling Eyes.

Пожелавам на всички седмицата да е успешна и позитивна  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 08:31 от КатКа

# 249
  • Му Кинд Оф Плаце
Диманка, внимателската, да се оправи бързо пръста.

# 250
добро утро мами Simple Smile
Леле, какви са тези болежки и ужасии... да се оправяте всички бързо!
Калина опитваме да й даваме на девойката и хапки от филийка, ама се мъчи, върти си залъка в устата половин час, пак мрънкане, извиване... абе ужас. Редовното обяснение вероятно е зъби+жега... И Зори иска да прокарва с водичка, ама направо ме уби вчера като си пухна бибата в пълната уста и се разрева зверски като й го взех... та пак й го давам в ръката и наш'та с доволна физиономия пак си го напъха в устата... Crazy
ками може и да сме се виждали... ама ние само събота и неделя се весваме там.. иначе през седмицата бабата разхожда Зори Sad Срамота, че живея във въпросния блок Simple Smile Simple Smile ама как да дойда и да кажа.. "вие случайно да сте от форума.." Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Оставам с впечатление, че има някакъв бум на варицела като ви чета Sad Днес една колежка се оплака, че синът й се разболял и той.. на 30 и кусур години мъж....ужас, дано се оправяте всички бързо!!!
Kamij 26ти блок е на Окръжна болница - първия дълъг успореден на Цариградско шосе блок. Дано пък някой ден ви уцеля и вземем че се запознаем live  Joy
Гуш голяма сладурка е Ема Simple Smile малка хакерка Stuck Out Tongue

# 251
Димана, ужас...бързо да се оправяш!

Наистина, какво става с темата ни, само болести и лоши неща напоследък?

Мами, бях се замислила, доста от старите потребители изчезнаха и вече не пишат в темата, а виждам понякога техни постинги в други теми...растат децата и явно така ще се разпръсваме.

# 252
Ей Катка, създаде ми настроение рано сутринта! Браво, и аз вече нямам търпение да дойде нашето време за плаж. Без памперс я пускаш, какво е положението с пясъка после, успявате ли да го измиете?

Теа днес сутринта нямаше (видимо) Т,  но спа до 10:40 Shocked още е като парцал... толкова се надявам да не вдиги пак Т Praynig И двете сме отслабнали, но тя повече Sad такава клечица ми се вижда, ами от събота е почти изцяло на кърма...

# 253
  • София
Мами, бях се замислила, доста от старите потребители изчезнаха и вече не пишат в темата, а виждам понякога техни постинги в други теми...растат децата и явно така ще се разпръсваме.

Някои от тах са тук, но само четат  Laughing

# 254
  • София

Някои от тах са тук, но само четат  Laughing

и пишат по мъничко...

Общи условия

Активация на акаунт