Отговори
# 255
Мартеа,дано не вдига повече темп.,малката,за отстлабването ще си качи пак детето не се тревожи.
Катка,еее много готини снимки,а за бюста на малката да не би просто да е по-пуххава newsm78,аз съм виждала и други дечица така и момченца също.
Димана,направо ужас,това с ножа и пръста,занапред по-внимателно с подобни хладни оръжия Wink

моят син вършее с пълна сила,вчера отскубна един рафт в един магазин,настана една олелия,и понеже очевидно за околните,че майка му не се справя с него хората
хкнаха да помагат,едни покупките,други с количката.....после на гости,купа с таратор върху мен и после друга върху пода...и още и още...
Ние сложихме прословутото ММР,прие се добре нямаше температура.
И най накрая се сдобихме с обувки при това цели 2 чифта Sunglasses

Калина,свекървата другият път,ако има такъв я извикай 3 часа по-рано да е сигурно че ще успее Mr. Green

# 256
  • Bristol
Катка, страхотни са снимчиците  Heart Eyes Аз с нетърпение чакам момента когато ще заведа малката в БГ на море. Тук съм я водила на плаж, но за къпане не става  Crossing Arms А гърдичките на снимките не се виждат. Толкова ли е сериозно положението?
Martea, сигурно е вирусче. При него температурата с нищо не може да се свали. Нормално е да нямате апетит и да спинкате повече. Щом вече имате периоди с нормална температура, значи вървите към оправяне!
Димана, какъв е този екшън  Crazy ножове, пищови ... Хайде бързо да влизаш във форма  Hug
На мен мъж ми се прибра за уикенда и аз го дадох малко през просото. Сега ми е трудно да се мобилизирам отново, но ще трябва, защото тази седмица пак съм самичка. Току що отмених една среща днес. Дано не ми се разсърдят, но нещо не съм във форма, а и е едно дъждовно, само за седене в къщи си е  Mr. Green
Обикновено понеделник сме и на плуване, но вчера ходихме семейно. С мъж ми се редувахме, един с децата, а другия плува, много разтоварващо беше. Ходихме и на тукашния битак. Много обичаме такива пазари с него. Май и Жорко ще им стане фен. Хареса му да се пазари за цената, но още го е срам, а си купи и една играчка, втора ръка, само за паунд и половина. От както я взе, не се е отделял от нея. А пък се тюхкаше, че можел и за паунд да я вземе  Laughing
Снощи пък Ели повърна в леглото  Thinking дали беше преяла, брат й ли е правил много смешно или пък не се е чувствала добре, нямам представа. Но извадих късмет, че Жорко беше в стаята и ме повика да ми покаже. Иначе малката си мълчеше и сигурно щеше да заспи в нацапаното легло  Sick
И да се похваля за пореден път, че не ползваме биби  Whistling За мъж ми беше доста странно това, защото като замина още ползвахме, но и според него липсата им има само положителен ефект.

# 257
Здравейте и от нас на болничките пожелаваме бързо да оздравяват
Франзелке така са всички свекърви, но като се замисля и ние свекърви ще ставаме  smile3521
Кактка страхотни снимки от плажа, топнете се в морето и от нас newsm53

# 258
  • София
martea , ние само 1 път вдигахме до сега температура, но само аналгин ни спаси. По принцип педито ни каза ,че можем ударно дадаваме през 30 мин Панадол и Нурофен, като сумарно дозите за деня не бива да сапо 4-5 от всяко и 3 пъти по 5-6 капки аналгин.
Каза, че охлаждането също върши работа  - оливаш я цялата с вода или ракия , ама буквално оливаш, да се стича по нея и така голичка - охлажда.
На нас аналгина ни беше спасението, чувствах угризения, че го дадох, но милото вече хлипаше, толкова му беше зле.
Успех и не губи самообладание!

# 259
  • София
ками може и да сме се виждали... ама ние само събота и неделя се весваме там.. иначе през седмицата бабата разхожда Зори Sad Срамота, че живея във въпросния блок Simple Smile Simple Smile ама как да дойда и да кажа.. "вие случайно да сте от форума.." Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Шуша,ние в събота и неделя сме с татито.Не излизаме натам.Нищо,може да се видим все пак някой път.Ако пуснеш снимка да те видя,аз ще те заговоря-няма срам.Колко майки съм питала така,да не са от форума случайно Mr. Green

Ние тези дни сме болни Sad В четвъртък вечерта и в петък имахме температура,в събота сутринта избиха обриви по цялото тяло.Имаше и разстройство.Абе,пълна картинка.Умрях от страх да не е варицела,защото и аз не съм я карала и щяхме да откараме болни до края на юли SadСлава богу,оказа се че не е Praynig
Сега сме на Зиртек,2 дена бяхме само на лечебна каша на Милупа и Ентерол.В края на краищата си докарахме запек от тях.Уф,направо ми бръмна главата.
А в петък заминаваме на почивка.Стискайте палци дотогава да се оправим,че иначе лошо Tired

Катка,много сте сладки Heart Eyes

# 260
  • София
Martea,оправяйте се бързо и вие.Писна ми вече от тези болести-ама с малки деца е така,няма спасение май Confused.
Като го гледам Калоян как ходи навсякъде,пипа мръсотии и после ръцете в устата,лапа фасове и боклуци,какво ли се учудвам и аз.Не обриви ще излязат,ами не знам какво вече Close

Димана,що така си се заклала,бе,жена ShockedМного боли така порязано-аз като ученичка си бях откъснала почти палеца с резци за линолеум.Нали се сещате,мнооого остри.Кой да внимава-после тече толкова кръв,че и на мен така не можаха в болницата да я спрат.Даже и белег си имам Mr. Green

Мери,направо ви завиждам за бибата.Ние нашата няма изгледи да я махнем,даже се пристрастяваме все повече Sad Вие сте герои направо Grinning

# 261
Ками, и вие ли... явно има бум на този летен вирус.... ужасен е. Бързо да се оправяте, на мен (съдя по себе си, че нали и аз го карам) май вече леко ми минава, да чукам на дърво. Дано при малчовците още по-бързо минава.
И Теа от днес е с разстройство. Сега - диета и кърма.

Льонеберя, ще взема да купя такъв Хексалгин, да имаме вкъщи. Аз самата съм алергична към аналгин и не мога да пия. То затова при мен беше голям проблем докато я сваля тези 40 гр., дето ги вдигнах.

# 262
  • Пловдив
Привет момичета!
Честит рожден ден на патерица на порастналите мами!

и при нас едни преживявания напоследък...В петък се опитахме да отидем на концерт на Скорпиънс, обаче тази буря ни разказа играта. в крайна сметка, подгизнали се добрахме до Стара Загора, купихме си билети и хайде. юруш...А какво стана...няма концерт, ама няма и дъжд... #Crazy Замениха ни старите билети с нови, които ще важат евентуално през септември, аз ги сложих в джоба си и на следващоия ден порядъчно ги изпрах с панталона. И сега сме 80лв вътре, много ме е яд още  Banghead Banghead Banghead

Преско в петък вечерта вдигна температура, носът му беше запушен, абе знаетекакво е, всички дечица май в момента са подложени на това страдание...В събота цял ден беше много зле, давах му Панадол и Осцилококцинум и в неделя беше съвсем различно.Т нямаше, малко сополи, но носът му беше отпушен, изобщо това е моята рецепта, опитайте...Обаче от петък е с един много ситен обрив по гърдичките и гърба, очакваната реакция след ваксината е точно такъв обрив, но чак на десетия ден, а той го получи на третия. Прилича на потница, но доста го сърби. Та въпросът ми е дали вашите деца като имат пъпчици от топлината имат и сърбеж, и дали реакцията от ваксината се проявява по цялото тяло или по някои части?

Хайде прохладен следобед ви желая!

# 263
Пак  забравих за консултацията ooooh!
Утре ще идем, че трябвало да и дават капки. Мислех, че сме приключили с ваксините newsm78
Тъкмо ще покажа на педито гърдичките. Не занм дали е сериозно и се надявам да отшуми, но са твърдички и не е нормално.

Мартеа, мен много ме е страх от Т, Станислава е вдигала само веднъж до 39 градуса.Направих всичко, което си писала ти, и така я свалих. Мисля, че оцета се представи най-добре. Компресите ги слагам едновременно на челото и крачетата.

Мойто дете последните дни вече не реве, а направо пищи. Вече съм мат, изчепах всичките си идеи и умения. Не мога да я позная, сигурно ужасно я болят зъбите.
Бисерина, забелязвам, че  на Ава са се появили малки пъпчици по вратлето. Даже отиват към едното уше. Отдавам го на жегата и не съм забелязала да я сърби.
Радвам се, че ви харесаха снимките.

# 264
Привет!
Ние пак забегнахме за викенда, но сега съм на линия и кво да видя - вируси, инатливи температури, обриви, ножове и куршуми, бррррр  Shocked  Аз както нямам опит с такива Т, яко ще се ошашкам  Rolling Eyes
Мартеа, много гадно, сега пък и разтройство.... Дано по-бързо минава , пфууу...А онзи ден забравих, че ше идвате  Embarassed  Сори! Иначе стоим в градината на училището, която е до Манията, щот е сянчесто и тревата е малка - пускаш дребосите да дивеят, а ти си рахат и  пиеш биричка  Mr. Green
Димана, ужасно произшествие - сестра ми си клъцна така връхчето на пръста преди време с една резачка за месо, каза че река от кръв е текла, чак в поликлиниката са успели да я спрат ...
Гуш, Ема е голЕма сладурана...от сега я зарибяваш за форума , а  newsm53
Катка, защо не мога да ти видя снимките   Close
Виагра,  здрасти, ние сме от Мл 4, но редовно идваме в Мл3 , идвали сме и при Бедрок, ама отдавна. Малко ми е далече, а пък онуй заведение в 26 бл. още повече...ама някой ден може и да се донесем дотам  Mr. Green
Кроче, честит рожден ден, макар и на патерици! Бъди щастлива!   bouquet

# 265
  • Пловдив
Дозировката на течния аналгин е 1 капка на 1кг телесно тегло.
Мартеа, в аптеките продават едни лепенки за температура Cool patch, може даопитате и това ако все още не пада...

# 266
Bisserina, Момчил имаше такъв обрив по врата, по време на майските жеги.... Сега пак има някоя и друга пъпка - като се поти  се появяват, като го изкъпем вечер - почти изчезват. Мисля че не го сърбят.
Колкото до обрива от ваксината - нашата педка спомена, че може да има такъв около седмица след поставянето.  Мисля си, че такъв обрив би трябвало да е по цялото тяло, или поне на някои места, а не само на врата. Все пак попитай педито ви за твое успокоение.

# 267
Ками, Бисерина, това, която описвате ми прилича на симптомите на розеолата или т.нар. шеста болест. Мари я изкара, Силия на Димана май също. Симптомите са до тридневна висока Т и ситен обрив по цялото тяло (май има и малко писано из форума). Но това е вирусно заболяване и антибиотиците не помагат, минава само.
Катка, не искам да те плаша допълнително, но ако гърдичките наистина са надути (на мен не ми се сториха на снимките) е безотговорно от страна на лекарите да твърдят, че е нормално. Една мама от Кърмаческия (Зори) обясняваше, че детенцето й има този проблем и са открили високи нива на естрогена, които вече падат, за щастие. На моя приятелка на момиченцето (1,5г.) е надута само едната гърдичка и й откриха малка киста в яйчника. Дано на вас не е нищо такова, но е редно да ви обърнат внимание.

# 268
  • Mediterraneo
Мда, моята го изкара това чудо, но важен симптом е високата Т- поддържа се минимум 3 дни и тогава избива обрив. Наричат шестата болест още и тридневна треска точно заради това. А Преско нали вече няма Т  newsm78
Мартеа, как е наборът сега?!  Hug

Моето пръстче вече отече от обездвижването и горещината... Посиня порядъчно. Мамка мууууууууууу, що съм толкова саката  ooooh! Ако знаете колко ме е яд само, че понякога постъпвам необмислено...

# 269
  • София

Льонеберя, ще взема да купя такъв Хексалгин, да имаме вкъщи. Аз самата съм алергична към аналгин и не мога да пия. То затова при мен беше голям проблем докато я сваля тези 40 гр., дето ги вдигнах.
Ооо не знам какво съм написала , но имам предвид Аналгин, не знам какво е Хексалгин, Моля те прочети това, да не ви изтровя с нещо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Общи условия

Активация на акаунт