iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 105

• 43 776
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Тра-ла-ла
Няма да описват по тетрадките и да ходиш да си я взимаш от клона, а пощаджията просто ще оставя пакета някъде при пощенската кутия!?
Това ти го казаха от пощата?

# 91
Няма да описват по тетрадките и да ходиш да си я взимаш от клона, а пощаджията просто ще оставя пакета някъде при пощенската кутия!?
Да, а в моя пощенски клон са  читави служителките плюс това ме познават и винаги са супер отзивчиви. Казаха, че трябва да си подсигурим място където да се оставят пакетите, но днес при тях имаше цели кашони с неразнесени пратки, защото цитирам "пощаджиите отказват да ги носят и ги оставят при нас"! А те сега като не са описани в тетрадката с номер дори не могат да ги намират в купчината. И това бяха доставки само от днес, след 3 дни, една седмица какво ще стане не ми се мисли...

# 92
  • Тра-ла-ла
Да, а в моя пощенски клон са  читави служителките плюс това ме познават и винаги са супер отзивчиви. Казаха, че трябва да си подсигурим място където да се оставят пакетите, но днес при тях имаше цели кашони с неразнесени пратки, защото цитирам "пощаджиите отказват да ги носят и ги оставят при нас"! А те сега като не са описани в тетрадката с номер дори не могат да ги намират в купчината. И това бяха доставки само от днес, след 3 дни, една седмица какво ще стане не ми се мисли...
Баси ooooh! Става все по-зле с пощите. Как пощальоните ще влачат толкова кашони и пратки?! С ремарке ли?! ooooh!

# 93
Много неприятно, дано да нямаме проблеми, аз не виждам как може да се разнасят на ръка тия кашони, това е за страни, където пощаджиите обикалят с кола...

ние сме в къща, трябва или пред дворната врата да го оставят или да го хвърлят през оградата...нямам думи..

# 94
Аз съм дала служебния адрес, денонощно има човек, но едва ли ще ги носят
Те и преди подлежаха на разнос. Просто ще се принудим да пускаме големи поръчки,за митниците

# 95
  • София
Денис,
този продукт хубав ли е, че по описание изглежда добре.
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-AstaCarotenoi … ie-Softgels/83536
Това е много хубав продукт и за цената си е направо супер - и като състав и като дози.
Ако се вземат нещата поотделно, ще е доста по-скъпо. Peace

Сърдечно благодаря!

# 96
  • София
Благодаря Денис,ето този Инозитол съм взела аз
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Inositol-Once-Daily-500-mg … 100-Capsules/1912
............. 
Много са бързи - отговориха ми - формата е мио-инозитол.
Не пропуснаха да ми похвалят и друг свой продукт:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Organic-Coconut-Oil-Extra- … -16-oz-448-g/4567
- като хранителна добавка и за готвене

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 97
  • Тра-ла-ла
Утре ще висна в нашия клон да ги разпитам как стоят нещата и ще звънна на официалните телефони на БГ пощи. Това са пълни тъпотии. Хората ходят на работа и не си стоят по къщите. Нито имат големи пощенски кутии като американците. ooooh!

Аз съм дала служебния адрес, денонощно има човек, но едва ли ще ги носят
Те и преди подлежаха на разнос. Просто ще се принудим да пускаме големи поръчки,за митниците
По-скоро като започнат масово да се губят пратки и Iherb може да прекратят изпращането до БГ Tired

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 23:03 от Джулая

# 98
Да заформим предварително жалба срещу пощите?

# 99
  • София
Превозвач?
За Англия какво е ограничението в паундовете?

На мен лично ми е много по- лесно да си взимам пратки от офиса на някой от превозвачите, отколкото да вися и да се редя в гадната поща, където все нещо не е като хората.
Дано не ми изгубят първите пратки, че ще стане тъпо.

# 100
Mislq

Скрит текст:

Sisi,на първо време спри глутена, кафето. Като минеш 2 седмици и преживееш абстиненцията /глаеоболие, безсъние, болки, неспане и вълчи глад/ Пий повече топла вода и вит С. После спри захарта
http://zdravnaakademia.blogspot.com/2014/06/blog-post_8284.html?m=1
Големи дози вит С детоксикират! Спират възпалениятс и т.н.
https://m.youtube.com/watch?v=y0LLX0sgwAU
LTZ471 код за 5% off
Като прочетох отговора ти усетих странно съвпадение:) , от няколко дена имам инсталирано приложение за пиене на повече вода, а от един месец някъде приемам вит.С, ето този https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Buffered-C-500-100-Capsules/1830 На прав път съм значи:) Останалите неща ми се виждат трудно постижими, но ще опитам, тъй като и тях съм ги мислила
Благодаря ти и на теб за съветите  Hug bouquet

# 101
  • Тра-ла-ла
Да заформим предварително жалба срещу пощите?
Аз съм ЗА. Ако някой може да измисли по-издържан текст за жалба и да го качи някъде.

Мисля си, че тази простотия на БГ пощи няма да издържи дълго. Някоя калинка е пр*днала и е родила това недоносче. Пощальоните вървят пеша и няма как да носят чувал с пратки на гърба ала дядо Коледа. А клоновете ще се заринат до 1 седмица. Оставянето на пратка "някъде там до пощенската кутия" е върха на идиотията. 99% от пратките ще изчезват и ще стават големи скандали. Да не би целта да е фалит на БГ пощи?! newsm78

# 102
  • Добрич
Предполагам, че целта е пратките да минават митница...

# 103
И тя едва ли е разтегателна...скоро почват черен петък, коледни покупки и подаръци...не само от айхърб, а от цял свят...смяташ ли какво ще се случва в пощата и митницата?

# 104
Превозвач?
За Англия какво е ограничението в паундовете?

На мен лично ми е много по- лесно да си взимам пратки от офиса на някой от превозвачите, отколкото да вися и да се редя в гадната поща, където все нещо не е като хората.
Дано не ми изгубят първите пратки, че ще стане тъпо.

Ограничението пак е същото - до 15 евро/30 лв.  не се дължи мито и ДДС, над 15евро има 20% ДДС, над 150 евро има ДДС и мито. Ако пазарувам от Амазон използвам Габко, доставят до БГ за около седмица и малко повече, цената е 2.20лв/кг. Бих предпочела да използвам този начин на доставка от САЩ, ако това с пощите се окаже вярно - да разнасят пратките по адреси, да се губят и т.н......Но ме притеснява пък ако пратката отиде на английските митници как ще се процедира тогава....

Rewards Code BPG288 - код за 5% отстъпка

Общи условия

Активация на акаунт