iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 105

• 43 982
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Е нали трябва да избият 22% от септември. Въобще много нагли са станали и iHerb, но няма на къде. Колко се разправях за моя грешна поръчка по тяхна вина, но не им пука въобще.

# 181
  • София
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали нещо за висок общ холестерол - 7,03 /мъж/. До сега не сме имали такива проблеми и не съм много запозната. Мои колеги взимат Прохитол Форте. Някакъв аналог има ли в сайта? 

# 182
Здравейте, забелязвате ли покачване на доставката и то значително? Извинявайте, ако е коментирано.
Също така преди за по-големи поръчки, т.е. като гледам да е до 100$ винаги падаше на 0, сега не, даже е висока за определени продукти  Confused

Знае ли се какви ще са намаленията от сряда?

Да, забелязвам такова покачване...И освен това, забелязвам, че продуктите, с които си намалявах доставката значително, даже и безплатна ми е ставала неведнъж, сега ми намаляват много малко...Пробвах и с други подобни - същото незначително намаление. Има някаква промяна в цените на доставките, и тя, разбира се не е в наша полза...

# 183
  • София
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали нещо за висок общ холестерол - 7,03 /мъж/. До сега не сме имали такива проблеми и не съм много запозната. Мои колеги взимат Прохитол Форте. Някакъв аналог има ли в сайта?  
Разгледай това:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Plus-HeartBeat-Cardiovascular- … ped-Tablets/72130 съдържа и други, полезни елементи /освен В6, В9,В12, фитостатин и т.н./
Може да са от полза също:
Омега 3 - ЕРА
CoQ10
Sytrinol и Policosanol
Хром
Артишок
Екстракт от чесън
Фибри
Пакета ПЕнзими

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 184
  • София
Denis, момичета, някой може ли да ми препоръча нещо, ако има опит за бъбреци и по-точно по-лесно изкарване на песъчинките?
Аз да си попитам пак Sad Какво може да се вземе за проблеми с бъбреците? Четох, но по рейтингите не мога да се ориентирам дали е добър дадения продукт, тъй като не са много оставилите такъв.
По отношение на цените има промяна в политиката за онлайн търговия от началото на Октомври, има допълнителни такси, които САЩ са приели .. може да е заради това.
https://techcrunch.com/2018/06/21/states-will-be-able-to-charge- … urt/?guccounter=1

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 19:47 от daredevil

# 185
За поръчка със субтотал 21.20лв ми предлага опции за доставка за 17.40 лв и 24 лв. Много, много завишени цени на доставка. Не съм сигурна, че бих продължила да пазарувам при тези условия, поне не толкова редовно както до сега.

# 186
Аз имах два продукта в кошницата от неделя с доставка 2.08 долара, сега влязох да ги поръчам - доставката вече е 3.58 долара. Не съм променяла нищо друго, проверих няколко пъти - по-висока е...

# 187
  • София
Аз имах два продукта в кошницата от неделя с доставка 2.08 долара, сега влязох да ги поръчам - доставката вече е 3.58 долара. Не съм променяла нищо друго, проверих няколко пъти - по-висока е...

И при мен абсолютно същия случай от 2 и малко евро на 3,55?!
Ще изчакам, може и да се коригират, ако по намалеят поръчките като обем newsm78

# 188
Хмм...дали има някаква вероятност да намалят доставките отново?! Rolling Eyes Ето сега искам да поръчам инозитол, ами то доставката излиза почти колкото цената на продукта... ooooh!

# 189
  • Тра-ла-ла
Възпалиха ме от IHerb и им треснах един имейл, че почти цялото ни общество купувачи от най-големия женски форум в България е на път да спре да пазарува от сайта им. И че не нормално доставката да достига до 40% от subtotal-a. Както и че цените на някой продукти + доставката стават равни на цената, на която можем да си закупим продукта и в нашата страна. #Cussing out

# 190
Възпалиха ме от IHerb и им треснах един имейл, че почти цялото ни общество купувачи от най-големия женски форум в България е на път да спре да пазарува от сайта им. И че не нормално доставката да достига до 40% от subtotal-a. Както и че цените на някой продукти + доставката стават равни на цената, на която можем да си закупим продукта и в нашата страна. #Cussing out

Браво! Ами точно така си е, като сложиш и  доставката цената излиза като в нашите аптеки....

# 191
  • София
Леле, тъкмо "открих" сайта и свирнаха доставките. Жалко. Сега пробвах с поръчките, на които доставката ми излезна 5.5, сега е 10лв. Дали е временно само.
Джулая, добре си направила.

# 192
Simple Smile))) ами явно и за тях не е много изгодно да сме им клиенти, бедни клиенти, с малки поръчки, играят си да опаковат по 1 продукт в кашонче, изгубени поръчки, пък трябва да връщат пари, колко от тук споделиха, че по няколко пъти са им връщали пари за изгубени поръчки Wink))) може пък и да им е стратегия

# 193
Още преди 10 дни забелязах,че не успявам да смъкна достатъчно доставката и то с изпитани за целта продукти като  trial протеини,
Honees , балсамчета, Sierra Bee... Е,ми, като не става, не пускам поръчката. Няма пък да плащам доставка. Тъкмо хванах чалъма и пинизите на смъкването и те смениха политиката...

# 194
А, ами и аз съм на моменти, винаги преценявам изгодно ли е да чакам и поръчам, спешно ли ми е и т.н., защото много пъти се улавям, че поръчвам ей така, защото има някакво намаление без да ми е толкова нужен продукта. Ето сега чакам 2 поръчки и се чудех за още 2 неща, ами с тези условия, може и да не ги поръчам в скоро време

Общи условия

Активация на акаунт