Любители на котки - Тема 125

• 33 462
  • 837
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Аз да се оплача.... Реших да направя на Чумито драскалка. Цяла седмица оглеждам разни клони, да са по-криви, по-интересни, ама не много тънки и не знам си още какво. Харесах един вчера, днес го ових с канап, закачих играчка ииии познайте какво? Даже не го погледна..... Confused

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 18:47 от BarbieDi

# 646
  • София
Ние донесохме цяло дърво вчера и същата работа...но пък с кеф ми ходи по клавиатурата на лаптопа.

# 647
  • София
Е покажете им де. То не им е познато.
Аз моите ги овесвам на драскалките, да схванат идеята.
А клавиатурата винаги е по-интересна.

Шарки, айде снимки де.

# 648
# 649
# 650
  • Стара Загора
Ауууу красотичка малка.
Моята още не могат да и открият причината...за това ще я водя във ветеринарния в СТара Загора в сряда.
Има едни хора,които прибират котенца от улицата, особенно болни и ги лекуват и хранят. Та им помагам финансово от време на време...сега при тях има един красавеццц...много хубаво котенце.

# 651
Ивето ви дава 5 или 4 Simple Smile

# 652
Ето го и Джой. В сряда сутринта ще го водя за кръв, биохимия и ще нося ако за изследване - оказа се, че Гиардията си е заразна и за котки...

# 653
  • София
Не съм и предполагала колко щастие ще ни вкара в къщата. На мен осезаемо ми намаляха екстрасистолите, та му казваме "нашето терапевтично" коте.

# 654
  • София
Мише, извини ме Praynig, не съм те изчела. Времето ми за самостоятелно гледане в лаптопа ми беше минало отдавна и ако двукраките проявяват понякога разбиране, Мърчони- не.
Сяда на клавиатурата, екрана също не се вижда, ако го преместя започва да ме гледа с хипнотизиращ поглед ( Алф : ти не си котка, ти си геврек Laughing), той явно нещо друго ми внушава... Laughing, не му се получава и пак скача върху клавиатурата. Laughing

Сетих се и за Четирилинка, нали там на болния й Пум сложиха ваксина и.... Cry Cry

Sharky*
Agent Cooper
FlameV
Добре дошли!  Hug bouquet

# 655
  • София
Флейм, наблюдавай и кучо пак, че да не се заразяват едни други.
Дано да сте открили финално проблема и да минат лесно болежките.

# 656
малката лисичка, да се оправя бързо Елизабет!!! А принципно защо на почти 4м е била без вече две поставени ваксини? Може би е добра идея малко витаминки (от наруралните) за бебета и/или бета-глюкани, малко да помоганат на имунитета...

Флейм, успех и на вас! Да, за съжаление Гиардията като повечето паразити по месоядните заразява и кучета, и котки.

Ние сме шах и мат! Калпазаните са съборили някак си телевизора и са счупили екрана... Нямам думи просто! Ама като ме погледнат с тези очи и как да им се сърди човек.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 22:08 от Епона

# 657
  • София
Ааа, Епона, ти си виновна. Аз два месеца свалях телевизора и го ограждах с възглавници, докато го завинтя за стената. Заради тях го и закачих. Моите тичат като коне, блъскат, събарят...

Шарки, много е сериозен и симпатичен младежа.
Честито ви пухкаво приключение.

# 658
  • София
И Ангелина имаше гиардия, когато я прибрахме. Не разбрахме веднага, а чак когато един ден спря да мърда и да играе, вдигна температура и... последваха 10 дена инжекции всеки ден на другия край на София. Единя ден толкова беше неконтактна, че бях решила, че ще я изгубим две седмици, след като се намерихме. Не помня дали имаше едно килце миличката ни. Но мина и се забрави ❤❤❤

# 659
  • на брега на морето
Записвам се при вас, да се уча. От 10.11.2018 си имаме малък синеок Барни, намерихме го пред Лидъла в Младост, видима възраст 2.5-3 месеца. За 16 дена при нас е качил 300 гр., вече е килограм.
На тази възраст килограм? Струва ми се, че е множко. Не гледай ти Барни Ръбъл Simple Smile И да знаеш - тук се пускат снимки за данък. Иначе браво на вас, спасили се бездомниче. Кой го прибра?

Общи условия

Активация на акаунт