Има ли жени които не изневеряват?

• 35 530
  • 521
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Никога не съм изневерявала на мъжът, с когото съм имала връзка. Смятам, че е доста долно и само страхливците го правят. Когато се е изчерпвала една връзка, първо съм я прекъсвала и тогава съм допускала интимен контакт с евентуално нов обект на желанията, но никога не е било едновременно и задкулисно. В това отношение, а и по принцип съм невероятно открит човек. Вярно е, че за да се стигне до желание дори за изневяра, то значи нещо куца в семейството или във връзката. Сексът е много важен наистина, но не чак да си струва да разрушиш доверие, отношения, които си градил с години и които са хармонични и стойностни. А един път нараниш ли човека до теб, загубиш ли доверието му-повярвайте няма връщане назад........
Има жени, които не мислят така, напротив те секса го имат за нещо нормално и рутинно. Не се лишават от нови плътски удоволствия, та дори и да се разочароват и да не си струва, в същото време твърдят, че това е просто физическо и не биха си развалили семейството, държат на съпруга си и т.н. newsm78 Не мисля, че е така, ще се повторя, че не само изневеряваш физически, това е предателство спрямо мъжът до теб и точно това предателство е непростимо. Е, разни хора, разни идеали!!! #Crazy

# 121
аз, аз, аз wavey

# 122
Никога не съм изневерявала на мъжът, с когото съм имала връзка. Смятам, че е доста долно и само страхливците го правят. Когато се е изчерпвала една връзка, първо съм я прекъсвала и тогава съм допускала интимен контакт с евентуално нов обект на желанията, но никога не е било едновременно и задкулисно. Вярно е, че за да се стигне до желание дори за изневяра, то значи нещо куца в семейството или във връзката.

newsm10 newsm10

Напълно съгласна на 100%!!

# 123
Аз не изневерявам. Изневерих на мъжа ми, когато още връзката ни "прохождаше" и направих така, че да разбере. Тежеше ми на съвестта. Сега съвестта ми е чиста.о неговата не е, защото го хванах, че има любовница. Но се питам, на кого му е по-добре - на мен, че ми е чиста съвестта, но ме боли, или на него -- че не му е чисто съвестта, ама си излиза с Плейбойка.

# 124
Ами май няма.Рано или късно се случва...

# 125
  • София
Ами жени различни  Laughing
 Накои могат да изневеряват, други не го правят.
Може би наистина не е редно така да се етикетират и жените и мъжете- на изневеряващи и не. Житейските ситуации са нещо непредсказуемо Mr. Green. Мисля, че и зрялостта на мисленето играе своята роля. Човек, обаче едва ли във всички ситуции постъпва като зрял и мислещ Mr. Green.

# 126
  • Linz
Може би наистина не е редно така да се етикетират и жените и мъжете- на изневеряващи и не. Житейските ситуации са нещо непредсказуемо Mr. Green.
thumbsup

# 127
Естествено няма да си признаете, ама и не очаквам. Жените имат много по-голям избор, те избират, при мъжете е обратно, където им пуснат.

Естествено, че има жени, които не изневеряват - например аз! И има мъже, които не изневеряват - например моят.  Simple Smile
А по цитата - мисля, че е абсурдно твърдението, че мъжете правят секс с който им пусне...!  Shocked  #Crazy ooooh!

От това излиза, че те са вечно навити и стига да се появи жена, която иска да прави секс с тях - са готови. Това е грешно и страшно много подценява мъжете...Мога да се подпиша с две ръце под това, съдейки по моя мъж.  Naughty

Естествено има и такива, които са вечно навити на всяка. Но - толкова могат да дадат, толкова и получават.  Thinking

Същото важи и за жените, които наказват или награждават мъжете със секс, без на тях самите да им се прави. Женката "благоволява, щото на нея й е все тая", пък "той нали е момченце (детенце, мъжленце) и не може без такива неща, милият". Пък аз съм жена и за мен такива неща са пети план.  #Cussing out #2gunfire Sick #Crazy

# 128
Всички изневеряващи-НА РАЗСТРЕЛ!  Joy

# 129

С един пост и обезлюди земята  newsm62

# 130
за една нощ брои ли се?щото аз не знам някоя да не иска да прасне брат пит...

# 131
за една нощ брои ли се?щото аз не знам някоя да не иска да прасне брат пит...

Ееех,само той да беше...ама има разлика да искаш и да го направиш,нали? Макар че, според някои върли моралистки дори мисълта за друг мъж е изневяра, така че сигурно се брои,знам ли newsm78 Mr. Green

# 132

С един пост и обезлюди земята  newsm62

Ааа,не  Stop Тук във форума повечето сме верни и дори и през ум не ни минава! Много моля! Stop

# 133

Ааа,не  Stop Тук във форума повечето сме верни и дори и през ум не ни минава! Много моля! Stop

Всички така казват  Wink

Цитат
Ееех,само той да беше...ама има разлика да искаш и да го направиш,нали?

Не ти минава през ума викаш?  smile3534

# 134

Всички така казват  Wink

Цитат
Ееех,само той да беше...ама има разлика да искаш и да го направиш,нали?

Не ти минава през ума викаш?  smile3534

Naughty никогъш! Не смея и да си помисля, че току виж ме изправили до стената/за разстрел/

Общи условия

Активация на акаунт