Има ли жени които не изневеряват?

• 35 534
  • 521
  •   1
Отговори
# 435
Все повече си мисля ,че ако продължавам така да не изневерявам,един ден ще се озова в рая и ще имам крила ама не на ангел ,а....на патка Laughing

# 436
има и задоволени жени, които изневеряват...просто са кучки

# 437
има и задоволени жени, които изневеряват...просто са кучки

newsm10

# 438
темата е куца...поради простата причина , че нито една жена не е искренна тук!Да така смятам..., защото задължително всяка една жена е изневерявала на себе си...дори на собствените си разбирания , а във физическия смисъл на думата - просто не са попадали на подходящия човек...!
Гледайте "мостовете на медисън"...и после пак ще говорим!

# 439
Имаше време изневерявах (на първия си мъж).
Засега не ми е давал повод (втория).
Разликата е там че мъжете изневеряват за да пипнат нещо прясно а жените тогава когато им писнало от мъжа до тях.
Има разлика нали?

# 440
всички не изневеряват докат не почнат  Joy Joy Joy

hahaha Joy
Това ми хареса !

# 441
Със сигурност не изневеряват неродените и фригидните жени за всички други имам съмнения Grinning

# 442
# 443
да ти дам ли линк за темата в която казваш , че изневярата я плануваш , или и сама ще се оправиш?! Аман от безумен "офтопик" (поне да беше забавно) и пак ти казвам "make up your mind"

# 444
да ти дам ли линк за темата в която казваш , че изневярата я плануваш , или и сама ще се оправиш?! Аман от безумен "офтопик" (поне да беше забавно) и пак ти казвам "make up your mind"
Аз имах впредвид, че не изневерявам, когато мъжът ми си е тук Mr. Green
Много сме нервни Laughing

# 445
  • София
Аман с тези неверни мъже. С какво изневеряват? Аз не съм чул някой да е изневерил с нещо друго освен с жена (педалите не ги броя за мъже). Значи броя на изневеряващите мъже е равен на броя на изневеряващите жени. Лично на мен ми се струва, че резултата е в полза на жените. С други думи казано, на една жена се пада повече от един мъж. Естествено няма да си признаете, ама и не очаквам. Жените имат много по-голям избор, те избират, при мъжете е обратно, където им пуснат.

Хайде сега да видим има ли такива жени!

С какви жени изневеряват мъжете ли? Ами предимно с неомъжени. Най-малкото защото ангажимента и проблемите са много по-малко.
Навярно има и омъжени жени, които кръшкат защото си мислят че все пак не са улучили Принца от приказките или не са се наживяли когато е трябвало.
Аз лично съм се наживяла и съм си седнала на дупето до моичкия и хич нямам дори намерение да се занимавам с изневери.

# 446
А бе изневярата по план график не става Sunglasses
Заричането,че "на мен това не може да ми се случи" също не върши работа,даже и да си се "заключил" с пръсти Wink
Много силно се съмнявам,че изневярата е преимущество предимно на мъжете.Жените сме не по-малко шавливи,но сме многоооо по-лицемерни и не си го признаваме.
А това с какви жени изневеряват мъжете.....моята логика не е,че
кръшкат най-вече с необвързани момета....зависи от самия мъж Rolling Eyes

"Въпрос на вкус"...казало кучето и се близнало под опашката....всички го знаем този лаф Wink Wink Laughing

# 447
От както съм с моя Laughing мъж не съм си и помисляла за друг. Секса при нас е невероятен! Според мен една жена, за да изневери трябва да и липсва нещо в отношението с мъжа до нея- разбиране, подкрепа, секс... Но и тогава не съм сигурна, че бих го направила! С мъжа до мен имам всичко за което съм мечтала!!!

# 448
От както съм с моя Laughing мъж не съм си и помисляла за друг. Секса при нас е невероятен! Според мен една жена, за да изневери трябва да и липсва нещо в отношението с мъжа до нея- разбиране, подкрепа, секс... Но и тогава не съм сигурна, че бих го направила! С мъжа до мен имам всичко за което съм мечтала!!!
Почвам да броя междинните резултати. За сега имаме 1 но само за сега за по късно не се знае.

# 449
  • Свиленград
За сега не изневерявам! Не искам да правя това,което не бих искала да ми се случи на мен. Така че си седя на гъза! Но само да ме предизвика мъжа ми....тъпкано ще му го върна и ще му докажа,че мога да се справя не по-зле от него. Така че да,за сега не изневерявам и се надявам да просължава да е така!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт