Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 891
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 255
Служебните са много, а и аз се привързвам към Мазньо. В момента си е верно Мзньо, мръсен, леко занемарен....
никога не го заключвам. Тук крадат предимно мощни коли, а той милия е слабичък.

# 256
Хола и от мен!
Честит рожден ден на момиченцето на Лайк. Да е здрава!
Радвам се иза момченцето на Миднайт.
Вчера водихме каката на доктор. С астма е Sad.
Видях оферта за празнуване на РД в киното и доста го обмислям като вариант, но се чудя какво правят майките по време на филма, а също и братята и сестрите. Аз, примерно, не си позволявам да водя и двамата, при положение, че са поканили единия, а има майки, които задължително си ходят с двете деца.
Има още малко време да помисля.
Говорите си за коли, моята сте я виждали.много си я обичам, много е маневрена и ми е много красива, сега ѝ сложих една червена, спортна решетка, много я „отвори“. Няма си име, но ѝ казвам „бебо“.

Рире, честита рожденичка!

# 257
  • София
Лято,окончателна диагноза ли е?На каква основа е?

# 258
  • София
Рире, честита рожденичка! Да е здрава и щастлива!

Лято, моите малките съм ги водила двамата само и едиствено на РД на децата на близки семейни приятели. Това някак си беше по подразбиране. Съответно и те така идват, ясно е, че са поканени пък и изрично винаги си казваме, че са поканени двама. Когато обаче някой е канен на РД на приятел от училище или ДГ тогава отивам само с него (ако ме поканят да остана), ако не само го оставям и си тръгвам. И аз не го разбирам това да се водят братя и сестри, а пък и майките да чакат да бъдат черпени. Затова и се радвам, че вече не ходя и не организирам детски рождени дни. Тийнските са по-евтини и неангажиращи. Връчваш една сума, малко инструкции и ги пускаш да се оправят  Laughing
Съжалявам за диагнозата. Сигурна ли е? Второ мнение?

# 259
Лято, на 8 години ме диагностицираха с бронхиална астма след нужните изследвания. Имах помпичка Салбутамол, която използвах при спешен случай. В продължение на няколко години, всъщност две, ходехме с майка ми в Сандански поне 2 пъти годишно. Израстнах я, както се казва, т.е. не съм получавала пристъпи вече над 15 години, да не кажа, че и рядко боледувам и обикновено само лека настинка, но да не чуя дяволът, та ще се оправи детето.

# 260
  • София
Rire честита да ти е рожденичката!Много здраве и щастливи усмивки за нея!
Лято диагнозата сигурна ли е?Май на пулмолог щяхте да ходите?
За РД-то и аз никога не съм си позволявала да ходя с двете деца на РД,когато само едното е поканено.Но има родители,които разсъждават още едно дете,какво толкова.Ами не го разбирам това.
Родителите по време на филма пият кафе или нещо по-силно  Wink и хапват.Ако разбира се в близост има заведение.А вторите деца най-вероятно ще искат да влязат да гледат и те филма.И няма как да откажеш.
Мид браво за добрите новини!Трябва ли да повтаряте някое изследване след време?
Нещо ми скофти настроението.Имам оферта за вечерно излизане,ама май няма да ходя.

# 261
Рир, много да ти е здрава рожденичката!

Лято Hug

Сцепиха ме! Буквално ме побъркаха! Ай сиктир, дет се вика! И после бъди спокойна, за да си здрава! Е как, питам аз, как?!?! Че и да пия не мога...

# 262
Мид, добре че всичко е наред!
Али, аз съм много силно предубедена към хомеопатия, но щом си решила опитай. Вярвам в плацебо ефекта и е силата на самовнушението, та може и да помогне.
Дойде ми парфюма- многоооо ми допада! Дали е траен ще кажа утре, че сутринта се пръсках с една Блек Орхид на Том Форд и не е ок да ги меша. На китката пръснах съвсем малко от новия засега държи, само го душкам:)
И новия ми Смарт часовник дойде, махнах фитбита, омъзрна ми. Сега получих новия Ксиоми или Шиоми или както там се казва. Разучавам го, май ми харесва, но си е бая водомер, на моята малка ръка:) Има доста функции. Ето този взех:
https://brosbg.com/xiaomi-amazfit-stratos-product-14592
Не мога обаче да го настроя да мери постоянно пулса, а знам че може, много се нервирам, от технически въпроси😂🤣🤪
Ако някой има такъв да мЪ съпортва:)
Мрачно и гадно временце е, само за лежане Децата ще излизат и двете, едната с баща си, другата с приятелка, а аз се завивам на дивана и ще гледам снощната Ферма.

# 263
  • София
Честита рожденица Рире,усмихната и здрава, да бъде!
Али ,да на 20 ина 40 ден урина идо 6 месеца пазене.
Астмата е коварна и може да я отключи какво ли не.Дано израстне

# 264
Rire-да ти е много здрава и щастлива рожденичката.

Мид, радвам се, че всичко е наред!

Лято, дано го израсте!

Алечка,  Hug Hug Hug, аз ще съм така от понеделник-до Коледа. Ама като са ми малоумни шефовете е така. Ще пийна едно-две заради теб довечера. Ще ходим в Триер в Германия, има балканска кръчма (мен не ме влече, но мм иска), ще разглядаме града утре и ще се прибираме. Та ще пийна едно заради твоята работа и едно заради ужасът, който ме очаква от понеделник.

# 265
Рир, честита рожденичка! Здрава и усмихната да е!
Лято, нали казват, че се израства астмата...

Тит, дотук ме водиш само с чиниите. Нали ви изброявах какво возя. Като си отворя багажника е като гардероб, абе като пазарувам нямам място за торбите 😂 Мама веднъж я посрещах като видя багажа ме пита - ти къде ще ходиш 😂
А представете си това как се вади, като се спука гума?! Супер неприятно е, вервайте ми 👎

# 266
Ланд 🤗🤗🤗🤗 Аз поне на шеф съм случила, златна ми е😍 Обаче това производство... клиенти-идиоти и всичко да избухне в петък следобед и да ти обере лайката на планирането не е красиво. Все си мисля, че съм привикнала и току ми изхвърчи пулса...
Весело на вас!

За хомеопатията нямам мнение. Ползвам разни неща, понякога има ефект, понякога не. И да не помогне поне няма да навреди. В плацебо ефекта и аз вярвам, така че от сега си внушавам, че ще има полза от схемата 😊

# 267
  • Canada
Честити рожденички на Лайк и Рир! Здрави, усмихнати и щастливи да растат  Hug

Лято, второ мнение ще потърсите ли?

Мид, хубаво че всичко е наред!

Жаки, доволна ли си от смарт часовниците? Винаги съм се дърпала, аз и часовник не нося по принцип, но за фитнес тракер май ще се прежаля  newsm78

Със Субару джиткам и аз, не понасям да има нищо в купето, в багажника всичко е прибрано в една щайга, която е вързана  Mr. Green
Само един стек с бутилки минерална вода разкарвам на задната седалка, но скоро ще се отърва и от тях. Девойката ми се скара, че пия от пластмасови бутилки, освобождавали BPA, а той прецаква ендокринната система. Не, че не го знам, от години съм с метална бутилка, но понякога ми тежи да я мъкна. Стана ми приятно, че е информирана и загрижена де  bowuu

Мрачно и хладно е при нас, само за лешперене. Пералнята пере, ще пооправя малко в къщи, после съм на пилинг, до един магазин трябва да скокна и ще опъна кълки  Crazy

Хубав петък и бързо оздравяване на всички!

Аз ходя при натуропат, не знам дали е местния еквивалент на хомеопат  newsm78 Помогнала ми е толкова, колкото всиччки доктори не успяха  Peace

# 268
Като дете бях с асма, до такава степен, че се водех на ТЕЛК и учех в климатично училище.
После изчезна, и след като емигрирах се откючи отново. Отключването беше лошата част, защото помпичките не помагаха. От 3 години нямам нищо, но пък имам вълшебен мат за мъчения.

Честити рожденички на Лайк и Рир bouquet весел празник

blackcat6 , и вилички и ножчета имам  Mr. Green Казала съм на мъжа ми, новата кола ще е с рафтове, да мога да си прибирам нещата

# 269
  • На брега на реката
Благодаря за пожеланията за моите родители, момичета.  Heart Eyes  Чул ви Господ.

Рир, честита да е твоята девойка. Здрава и щастлива да е.  nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт