Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 707
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 525
Захиче, мъжът ми от години е на работно време 7.30-16.30, защото повечето му колеги минават целия град и за да не пътуват в час пик. Много е добре, защото свършват рано и имат много свободно време, ще свикнеш.

# 6 526
  • Варна
Ха! Че работно време 7,30 - 16,30 си е супер направо!

# 6 527
Блиц въпрос....
Благодаря за отговорите.
Заемам се с окачване на 72 чорапчета. Вчера ги напълних.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 09:48 от Анонимен

# 6 528
Супер, за този, който обича да става рано. На мен ми харесва само края на работния ден

# 6 529
Малее, такова работно време не мога да си причиня подсмъртно. Че аз тряа да се излюпя в 5. Цц. Не е за мен.
Сбъд, втората е екстра! Даже на мен повече от първата ми харесва! Simple Smile

# 6 530
  • София
И на мен втората ми харесва повече, Сбъдваща.

# 6 531
  • Варна
И аз съм ЗА синята.

# 6 532
Eкстра си е работното време. От 7.30 до 16! Даже не до 16.30ч. Тръгвам пренебрежимо малко по-рано отколкото преди за 8ч. и е идеално, само дето сега зимата с размръзяването на колата и всички простотии, трябва 6.30ч. да съм долу и някак си ей тъй..ме стресира ама ще го преживея.

Сбъдваща, взимай втората, екстра е. Синичко, как обичам синичко!!!

# 6 533
  • Ямбол
Добро утро.

Честита да е лятната госпожица - здрава, умна и късметлива.

Нещо започва да ми става нервно, а не трябва.
Скрит текст:
Имаме гостенка - леля на съпруга ми, която преживява загуба. Тя е от друг град, но ние сме ѝ най-близки и други няма, та я взехме у нас, докато се съвземе. По принцип сме като приятели, ходим на много места заедно, лятото почиваме с нея на море. Но сега нещо започнах да се изнервям. Нарушава ми се баланса.
Не знам колко ще остане, но трябва да стисна зъби.
И със свекървата беше така.
Обещавам си - колкото и да ми е тежко, няма да си позволя нито ден да оставам при децата си, колкото и да ме уверяват, че няма да има проблем. Майка ми е така, май и аз ще съм. Тя даже и за няколко часа отказва гостуване.

Захир, аз съм свикнала със 7,30 започване на работа, но само когато имам първи час, но пък и се прибирам много по-рано. Но аз така или иначе съм от ранобудните и вместо да се мотам вкъщи 1-2 часа, мога да отида на работа и после да се мотам, но няма да е с идеята, че ми предстои работа. Затова мразя втората смяна. Вчера например бях от 4 час - значи от 16ч. Чистих, учих, ядох и накрая вече полегнах да чета книга. Ми акълът ми е в работата и не ми вървеше книгата.

# 6 534
  • Бургас
Ако съм до 16.00 на работа си решавам най-важният проблем -взимането на децата от градината!
В колко ще започвам сутрин за мен не е проблем

# 6 535
Добро утро.
Лято, да е честита рожденичката, много щастлива и успешна!
За първата чанта съм аз, втората ми е много неопределен цвят.

# 6 536
Захирче, купи си термосенник за предното стъкло. Нашият е от Джъмбо за 3-4 лв.

# 6 537
Винаги съм искала такова работно време. За мен би било идеално, но няма как да стане, поне не е на сегашната ми работа. Днес ще украсяваме елхата в службата. По традиция аз се заемам с тази задача и ми е голям кеф и удоволствие .
За втората чанта съм и аз. Страхотен цвят!
Големи проблеми с тези от Спиди за н-ти пореден път - едната от поръчките, която чаках вчера, днес видях, че са я връчили на друг клиент и той се е подписал. От сутринта се опитвам да се свържа с тях, но не става по никакъв начин. Хайде тези добре объркали се, но как получаваш нещо, което очевидно не си поръчал, или си поръчал, но плащаш друга сума...Dizzy Face

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 09:48 от Анонимен

# 6 538
  • постоянно
Сбъд , втората сякаш малко “ посна” ми се види . Може и от снимката да е . Вземай ако ти харесва и ти е на сърце . 💗

Лято , да ви е живо и здраво детенцето . Да расте усмихната и да ви радва 💕💗💕

Марето писа ли вчера ??

Захирче , ако ще значи , че ще печелиш време от трафика -е супер ! 😘

Хубав ден на всички !

# 6 539
  • София
Ако съм до 16.00 на работа си решавам най-важният проблем -взимането на децата от градината!
В колко ще започвам сутрин за мен не е проблем

Ама се появява проблема с воденето Simple Smile Simple Smile  И двамата с мъжа ми сме от 8, а Мая е на училище от 8:30, та я оставям в училището в 8 без 10, бая си поседява там.
Макар че тя е доволна де, обича да ходи преди другите.

Общи условия

Активация на акаунт