Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 696
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 855
Начи, тишлайфер ако е като подложките за хранене, но по-длъжко, дето минава през цялата маса - одобрявам. Обаче ако са ония каренца, плетени на една кука, тцъ, няма начин такова нещо да ми влезе в къщата, не ги понасям изобщо.

Хър, аз имах такъв случай, но беше единичен, та не зная какво да те посъветвам. Огромна кутия шоколадови бонбони получих за благодарност. У нас никой не яде такова нещо, поне не в такива количества. Замина повече от половината на боклука. От къде е колжеката? Това е някакъв наш източноевропейски маниер сякаш.

# 6 856
Аз съм във ваканция от 15 декември....вчера го заявих директно на шефа. Ама той си знае де,с тази голяма отпуска дето я имам , не трябва 3 месеца да съм на работа  Twisted Evil
Елени, честит да ти е именника  bouquet
Контеса, ама и ти имаш едни лимки . Успокойх се, че не съм сама, да боядисвам вечерта преди парти

# 6 857
О, като казахте покривка и се сетих, че баба ми го е използвала. Тишлайф Simple Smile Как се забравят такива рядко използвани думи Sad

Титина, няма празно у нас. Луди за връзване сме.

# 6 858
Съни, в оригиналната рецепта в скоби е дадено 2,3 кг., но аз сложих не повече от половната.

# 6 859
  • постоянно
Аааа рънър било. Значи е покривка за покривката Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.google.co.uk/search?rlz=1C1OPRB_enGB593GB593&biw … rc=vK-C9snWSdO_XM:

# 6 860
  • Canada
Коледната ваканция я чакам и аз с огромно нетърпение - от 20 декември до 3 януари ще е тази година. За съжаление ММ категорично отказва да ходим по топли места в този период и ще си стоим в снега  Mr. Green

Силве, надявам се, че си по добре вече  Hug

Съни, разкошна снимка!

Елени, честит празник у дома!

Снощи се чух с ендокриноложката, ще ме бъде!

Контес, чйитвах познай с какво  Mr. Green Бурсин с чесън и подправки  Crazy

# 6 861
  • Бургас
С две ръце сум за рецептата за кекса на Янчето! От години само нея правя. Плюс един с лимонада.

# 6 862
Привет,мацки!
Честито да е момчето на Елени,много здрав и щастлив!
Изпратих мъжа да играе карти,а аз вече си сърбам винцето.За фон слушам детски и мрънкане,но още малко ще ги потърпя.Значи,за утре съм планувала цял ден да не си подам носа навън!Дано ми се получи,че имам нужда от игнориране на целия свят.Ще правя някакви бисквити,евентуално,надявам се 😁.
Наздраве Wine Glass !

# 6 863
  • Бургас
Ренко, кое детско гледаш?
Аз съм на Алвин и катеричоците и вече издивявам от гласовете им 😂🙄
И наздраве!
Аз не съм си сипала, че още ми е разтреперано...

# 6 864
Янче, мерси. И моята е баш с тези размери, но на друга марка.
Хер, какво друго имаше в торбичката? Айде, кажи че да замляскам след вечерята ми.

# 6 865
Карз,същото Joy !Но не издържах и изпратих „виновника” за Алвин в стаята му.Що така ти е разтреперено?СИпи малко за успокоение Hug !

# 6 866
  • Бургас
Ами, пак моите сърцебиения от навеждане. Пих хапче и валидол смуках и до 17 ч спах. Отпаднало ми е още.

# 6 867
Аз чак сега да честитя на имениците, ама чак сега ви прочетох.
Добре съм, щом пеш отидох да прибера Натали, да я заведа на тренировка и да се прибера. Това са към 5км. А настроението ми съвсем се подобри, като току що видях, че съм спечелила луксозен кухненски аксесоар на Джейми Оливър. Това му е най-хубавото, че не знам какво чакам, може да са и клечки за зъби примерно  Joy

# 6 868
Кой кекс правиш, Карзче?
Добре ли си, какво стана?

# 6 869
  • Бургас
Честито, Силве!
Днес по 24китхен гледах едно коледно готварско шоу, много ми хареса.

Кате, кекса, който Янчето писа по назад из страниците.
Сърцебиене ме мъчи от обяд, щом се наведа. Отново. Но съм по-добре. Аз писах по обяд, но не ме отрази никой 😂нищо де.

Общи условия

Активация на акаунт