Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 801
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 195
  • Варна
Той балкона от много време е пълен, не е нещо ново. Даун за шест дена няма да пририта от липса на социален живот, особено предвид натовареността й на работа. А щом не е нищо съществено, защо тогава се крие ТАМ?

Не че ми пука ама айде да се направя на адвокат на дявола 👿

И държа много дебело да подчертая - не изразявам лично отношение, нито за, нито против. Пиша съвсем безпристрастно наблюдение.

# 6 196
Защото, усещането в темата днес, е друго Али.
Гледам Биг Брадър, тоя Боби ако ми е пред очите, така ще го плесна. Комплексар, все жена му му е виновна, не се погледне той. Офталмолог не знае какво е.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 22:16 от tuty

# 6 197
Люска, стиснах те!
Янче, щолен съм правила точно с този, който показах. Много добре беше.....ама беше.
Белинда, твоята мечта ми се случва почти всяка събота в магазина отсреща. Някакви мацки искат да ме черпят с новите Белвити, Милки..... Аз мазно им отговарям, че не ям въглехидрати и им отказвам. Обаче на един промоутър много му го набрах. Даваше за проба вина, а точно мен ме пропусна.... Сигурно защото бях награбила 4 кенчета с бира близо до пазвата.

# 6 198
  • постоянно
Ох Люска , стискам вдичко да е ОК . 💗
И на Сбъд синчето да се пребори веднъж за винаги с тез  пръсти , всичко да мине леко и успешно . 💗
Маре и на теб ти желая всичко  да е тип топ . 💗

Марципан НЕ обичам .

Конти , кво да го правиш ? Обелваш едно в крайчица , помирисваш , “ чуваш” гласът Нешкин как ти се кара , завиваш обратно и оставяш в буркана . И така всеки ден си тренираш волята 😘💗😘 Ако съм сериозна , дай го на чарити 😜🤪

# 6 199
  • София
Дами, то не било Чочинели, а Кочинели  Laughing Аз по принцип не спадам към кифлите и от вас научавам туй-онуй за модата, та реших да проверя за какво иде реч. Гугълчо каза, че било Кочинели.

Люси, милото дете! Дано мине успешно операцията и бързо възстановяване.
Мари, и теб те мисля с добро!

# 6 200
Люска, Мари, Сбъдваща, стискам палци за утре!
Разядката на Сбъдваща прозвуча разкошно! Дано някой ден ми дойде музата да я направя. Joy
Марципан не обичам, ама и като цяло не съм най- големия фен на сладкото. Онзи ден си купих украса за мъфини от Лидл, проблемът е, че никога не съм правила мъфини. Не знам какъв беше тоз моментен импулс. 😆😆
Остригах косата аз. Сега съм на късо каре, отпред по- дълго. Одобрих се. 😆😆
Чакам и аз Фурличето тея дни. Мисля никакво пазаруване до заплата, че се улях тоя месец. Утре ще ходим до мола да гледаме "Бохемска рапсодия", през магазините ще мина със затворени очи. 🤣🤣🤣
Уффф, гладна съм и нервна. 😈😈😈

# 6 201
  • София
Джени, вземАх тА! Heart

Тахинито не е ли много калории, Контес? Много обичам и аз, ама не смея, че като почна...
Аз намерих хубаво авокадо в Лидл и всеки ден мачкам със сол и лимон. Пробутвам си яйцата така, хич не ги обичам.

Оф ,пък в петък някакво събитие ще имаме в на Мая училището, казали са ни който иска да донесе домашна почерпка. Аз тоя ред от имейла моментално го забравих, ама тя иска ли иска и май ще се прежаля в четвъртък вечерта, фуууф! Ми не знам и какво да правя, дето да е чного лесно. Записала съм си едни пръчици с овесени ядки от Йоли, май натам вървят нещата.

# 6 202
  • Euskal Herria
Най-бърза и лесна почерпка: бутер тесто се нарязва на лентички, завърта се лентичката (визуално прилича на панделка) и се пече.

# 6 203
  • Sofia
Дами, то не било Чочинели, а Кочинели  Laughing Аз по принцип не спадам към кифлите и от вас научавам туй-онуй за модата, та реших да проверя за какво иде реч. Гугълчо каза, че било Кочинели.
все е 'убо  Crazy...както и да му е заглавието.По Италия сякаш Чочинеле му казват,ама не споря.
Лайки,дай фотос...искам и аз-право каре,ама на мойта ще е като рошава шапка. Crossing Arms

# 6 204
Аз като нямам фурла и никой не ме взема на нормална работа.
Али, в час пик и в дъжда 40 км ми дойдоха в повече, не знам как го издържате ежедневно, сигурно се свиква.
И аз сладко не мога да откажа, трябва да ми е много лошо.
Стискам ви палци на всички. 🤗

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 22:33 от alina_si

# 6 205
  • София
Джена, детето учи италиански и каза Кочинеле. Не, че е най-важното нещо на света  Peace

# 6 206
Или бутер тесто се ръси със захар, канела и наситнени орехи. Завиваш от двете страни тестото. Оставаш в хладилник за малко. После режеш на тънки "сълзици", "охлювчета" и се пече на хартия за печене.

# 6 207
  • София
Мерси, момичета, мислех го и аз бутер тестото в разни варианти.

# 6 208
Дженче, мойта е чуплива, преди беше къдрава. Постоянно я дърпам с пресата. Фризьорката каза, че си личи. 😆😆😆
Снимки немам, кака. Wink

# 6 209
  • Пазете Гор
Преди малко 77 човека четяха. Сума театрални представления се играят и пред по-малко публика. Каквото и да си говорим - темата е вариант на Биг-Брадър. За някого може да е място за споделяне, но е по-скоро сцена, и то сред гъмжилото на пазарния площад. Хич не е сбирка на кафе с торта с приятели, на маса до прозореца във виенска сладкарница. Хубаво, лошо - няма значение, това е. Сгодно място е да се отправят послания Urbi et Orbi, към нещо да ги призовават. Към световен мир, за забрана на тъпите рендета, за поголовен преход на соя, за повече плод в плодовите ракии, абе който каквото го стяга чепикът - за това да зове. Удобно място, популярно.

Ето, аз отправям призив към архитекти, проектанти и строители: хора, измислете някакви елементи за фасади и покриви на сградите, в които да могат да гнездят птички и прилепи, без да се нарушават естетиката и функциите на къщите.

Бърди, едва ли някой спазва поста, та може да завиеш на прости фунийки резени пастърми, ролета. Във всяка фунийка пъхаш някакво, ама много мъничко парченце: маслинка с риган, крутон, бадемче, кисела краставичка. Всеки да е с късмета си.

Общи условия

Активация на акаунт