Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 796
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 210
И аз не знам как точно се произнасят, но чантите им ги знам;).
Сладко отказвам само, ако съм болна. Като на Конти брат ѝ и снаха ѝ сме у нас. Всички сме пристрастени.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 22:37 от tuty

# 6 211
  • София
Аз им виках Кошинел, защото ми изглеждаха френски 🤣 Явно като Коко Шинел 🤣

# 6 212
Бърди, аз съм на високомазнинния режим и мазнините трябва да са ми 70% .

Хер, нямам проблем с волята за сладко.
 Давам на чарити постоянно, но тези Линд шоколадчета от снежната топка ще ги раздам на децата в подаръците.

Не мога да дам толкова пари за Фурла. За книги ги давам без да ми мигне окото, но за чанти или обувки-никога!

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:26 от Анонимен

# 6 213
  • София
Като цяло и аз не съм дашна, като опре до мода. Обаче след над 2 години въздържание, този месец лошо избухнах...Като си видях банковото извлечение, ми призля 🤣 Ама съм си заслужила, две години ходих с дънки и маратонки, стига!

# 6 214
  • София
Мм явно чете тука.Подбутва ме от сега да си вземам дрехи различни от споменатите от Белинда.Да не му се сгади догодина.
Въпреки пе аз  и с чувал да тръгна не ми дреме много.

# 6 215
Мид, не чакай много да те подбутва.
Ех, защо мен не ме подбутват:)

# 6 216
Ей преди минута,се сдобих с една МК. Щото са ми слаби ангелите и тя беше за без пари.

На работа ни слагар нова система, снощи си зарязах лаптопа тук, идвам сутринта преди изгрев, инсталирали, но ни мейл имам, ни другите аппове. Влизам долу с бодра крачка...дадоха ми нянанъв стар лаптоп, ни се води, ни се кара. Предупредих ги, че си искам моя, не този барутарник. Пращат ми тикет, че са свършили всичко. Насолих ги подобаващо, и ми звънят за пояснение. Викам, пояснението е на 3-я етаж и все още не сте свършили работа за 5 стотинки. Аман от претупване на работата, да кажем после имаме 100% покриване...ами нямате.

# 6 217
  • Sofia
Джена, детето учи италиански и каза Кочинеле. Не, че е най-важното нещо на света  Peace
Аааааа,как да не е важно, важно е, ам'как. Поправям се,веднагически,  Peaceще вземат да не ме разберат и да се объркам  Mr. Green
Абе,Фурла-та е нарицателно, не знаете ли Crazy,беше и възпята в нечия песен..не помня чия.
Бъзикам се с тия Фурли,сега не ги изкупувайте, баш  Naughty
Но като се замисля ментаци Фурла не съм видяла  newsm78,и Кочинели-също.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 22:59 от ДжеНа

# 6 218
  • постоянно
Моите колеги ми заявиха , че отново ще ходят на Ски в Боровец през Февруари . Доволни останаха миналата година , караха ме да влизам в разни сайтове за информация за времето , хотела .  Опитваха се да четат Български - умрях да се хиля с тях 😋🤪
Дано има сняг тази година , че миналата беше на кантар , заваля ден преди да заминат 🤪

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 22:59 от her_76

# 6 219
И аз Фурла нямам, но имам една louis vuitton, червена, големичка, подарък. Не съм я носила изобщо, чисто нова е, да взема да си я нося освен Simple Smile. Загледах се по фурлите, имат много сладки модели, но наистина цената е висока. Засилих се да си взема и аз по едно време, но после се замислих, че майка ми, пенсиониран учител по английски е с по-ниска пенсия и сърце не ми даде. Обаче парфюмите са друга работа Simple Smile Embarassed

# 6 220
  • Пазете Гор
Напролет вероятно ще се наложи да подменям библиотека, а от години намирам този вид мебел за абсолютно излишен, та ме е яд за разхода. Не възнамерявам да подсигурявам обаче в бъдеще материал за още библиотечни полици. Още един повод е да заявя, че за мене времето на хартиените книги е отминало. Сеч на гори за луксозни хартии, ненужно блокирани обеми в жилището, прах, мухъл, ненужни разходи - приключих с това.

И изобщо не за сметка на четенето - напротив. Огромни библиотеки са налични онлайн, за четене или слушане. Все още не е проблем да си свалиш книга безплатно (особено ако си рускочетящ). Със съвременните устройства носиш градската библиотека във вътрешния си джоб. Да трупам планини макулатура е безполезно. Та то е 2018 година, вече.

Хич не ги мисля как ще се оправят издателства и писатели. Мен зер ме мисли някой? Но ако все пак ме питат - ще им кажа, че светът се променя, и те трябва да си променят бизнес модела си също. Две неща са ясни: че все по-малко пари ще се изкарват от печатни неща, и че битката с пиратството е предварително обречена.  Ще се наложи да се нагодят към новите условия, така както са се нагаждали  в историята кочияшите, машинописките и сарачите. Ще намерят начин писателите да си изкарват хляба: с беседи, лекции, консултации.

# 6 221
Сбъдваща, Люси, Мари, стскам ви палчета. Всичко да минава бързо, успешно, безболезнено и с отлични окончателни резултати.

Янче, обикновен, натурален марципан, съм купувала от Метро или от сайтовете за сладкарски неща. Ако от някъде си поръчваш фондан, там би трябвало да има и марципан. Но този от Лидъл също става, нищо, че е покрит с шоколад. Ако съвсем пречи шоколада за рецептата просто го остъргваш.

Контес, живо и здраво да ти е братчето.

# 6 222
Куркума, на противоположното мнение съм. Нямам търпение мм да ми направи библиотеката и да ми инсталира всичките Билли-та библиотеки от Икеа, а аз да си наредя книгите в тях! Нося ги през океани и морета и купувам по много книги всеки месец.

Електронните четци не са моето нещо и както се чувствам когато хвана книга, усетя мириса й и потъна между страниците.. няма как да го обясня.

Надявам се жена ти да е на същата вълна и да не страда от липсата на библиотеката. Аз бих страдала горко!

Благодаря 2 в 1.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:25 от Анонимен

# 6 223
Контесо, и от мен поздрави за брат ти! А на теб голямо "БРАВО".
Тук преди малко така хубаво светна и гръмна....

# 6 224
  • София
Много ви благодаря, момичета!
Надявам се да няма проблеми, както и с пръстчето на Сбъдващия син, и разбира се на любимата ми Мари.
Пускам ви за малко внучето, то е вече пълнолетен мъж, ама акъла му още не е дошъл!

Ще трия после, че родителите му ще ме утрепят  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 23:45 от Lucie

Общи условия

Активация на акаунт