Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 752
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 330
  • Ямбол
Въведоха и в училището на дъщеря ми, но още не съм се регистрирала да го разгледам.
Нашата гимназия уж е иновативна, а се мъчим още с хартия и облачни технологии, където има някакво недоразумение, което шефката нариче електронни дневници - проста таблица, в която попълваме само оценки и нищо друго.
Аз съм се нагърбила да пращам мейли на родителите с оценки и отсъствия, че тия бележници вече за нищо не служат. По-лесно обаче би било всичко да е в една платформа, а не както сега да попълвам на сто места едно и също.

# 6 331
  • Пазете Гор
Виртуалната класна стая ще е следващият етап в развитието на образованието.

Времената на сегашния тип училище - в смисъл като ежедневно ходене в някаква огромна скъпа сграда, със скъпа поддръжка и още по-скъпа логистика  - изтекоха още преди 20 години. Все някой ден  ще прогледнем и за това пилеене на ресурси. Колкото по-скоро - толкова по -добре. Нещо повече - в тоя тип обучение е шансът за оцеляване на малките населени места, които инак биват напускани от младите хора, до голяма степен само за да може децата им да учат в нещо читаво.

Именно, Лиляна - една платформа, като потребителите ѝ имат достъп до нея според нуждите си, а тя от своя страна има връзки с други, като здравната, например, за която писах по-назад.

# 6 332
  • постоянно
Благодаря за поправката Куркума , даже не забелязах. Поправих се. Sunglasses

Даваме на фермера от добра воля , за да не си дава парите той за стърготини.

# 6 333
  • Ямбол
На училище обаче, освен учене и преподаване, има и незаменимият контакт с хората, децата се социализират и общуват и това никоя виртуална класна стая не може да го замени.

# 6 334
Лиляна, настоявайте. Ужасно удобно е. А и както казваш, вместо да пращаш мейли, въвеждаш в дневника и родителят веднага получава мейл, че има нещо ново засягащо неговото дете.

# 6 335
Тук има отчайваща нужда от електронен дневник, ама кога и дали? Надали.

# 6 336
  • Ямбол
Знам, но отгоре решението е друго. А и самото внедряване на софтуерът струва не малко. Надявам се да ни задължат и да няма мърдане, защото сега шефката се е запънала и не иска, навила си е, че се оправяме добре и с тъпия Офис365.

# 6 337
Щях да питам Алечка, за коледното радио!
Ако може линк, много моля!

Ей го, Карзче Simple Smile http://player.streamlicensing.com/5374?l&stream_id=10380

Много мразя хартии, много! Избягвам да печатам, ако се наложи после печатам от другата страна. За бележки ползвам използваните листчета от календара, режа си ги Grinning Или от вече ползвани листи, пак си ги режа и си драскам на чистата страна. Ако се зарина в документи се обърквам, всичко ми е в електронни файлове разни разнообразни.  Като стане време да одит на системата по качество полудявам - толкова ненужна бумащина генерирам... Хеле, по новата версия, уж можело всичко в ел. вариант. Ще видим догодина.

Изобщо и аз смятам, че каквото е възможно трябва да бъде дигитализирано.

# 6 338
  • Germany
Прибрах се умряла от студ. Влажно и пронизващо е при нас. Пръста ми е много по добре, но казаха още 2-3 дни да си ходя с превръзката, да не го нараня пак. Направих сметки на децата /един час им отне!/, минах през магазина и през книжарницата и сега подхващам из вкъщи. Имам Киндъл и много си го обичам, но хартиената книга не може да ми замени. Обожавам аромата на книги и досега с хартията.
Сбъдваща, дай инфо за концерта на Стефан Вълдобрев, моля.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:23 от Moni

# 6 339
Дами, до 422 страница съм, имам още малко за четене, но да помоля за мисли за моето двегодишно, че започнах да сглобявам сценария за коледното тържество и искам да спи.

# 6 340
  • Варна
Някой знае ли разликата между кондензаторна и вентилаторна сушилня? Моята май нещо взе да сдава багажа и искам да се подготвя за каква сума иде реч, ако се наложи да купувам нова.

# 6 341
Ние сме си с бележници и регистрации  в школо. От мои приятелки, чиито деца са с електронни чух точно това- грешка не можела да се коригира, да бе да....Че е трудно вероятно, ама чак пък невъзможно.

# 6 342
  • ту тук, ту там
На нас в момента ни правят виртуална класна стая. Но според описанието ми звучи повече като електронен дневник. Сега отвори Гугъл, според описанието за виртуална класна стая нашето е различно. Няма да обучават децата там, а ще е с функции на дневник.

# 6 343
Някой знае ли разликата между кондензаторна и вентилаторна сушилня? Моята май нещо взе да сдава багажа и искам да се подготвя за каква сума иде реч, ако се наложи да купувам нова.
Хай, трябва ти кондезаторна с термопомпа. Това са тези, които можеш да ги сложиш на всякъде и събират водата в едно контейнерче.

# 6 344
В момента сушилните на Бош са  с 5 години гаранция. Моята е много стара, но си работи още и не съм се интересувала. Бош-а била със самопочистване, каквото и да значи това, на моята се чистят филтрите и кондензатора, но дали е това...идея нямам

Общи условия

Активация на акаунт