Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 813
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 375
За сецнат врат и кръст препоръчвам ето това
https://www.amazon.com/INTEY-Acupressure-Acupuncture-Shoulder-Po … ail+bed&psc=1

Както и за всякакви болежки. Не съм вярвала, колко може да помага такова нещо

# 6 376
  • Бургас
Мид,много хубаваа снежинката!

Спомних си миналата година,как очаквах с нетърпение снежинките на Сбъдваща! Всеки ден нова и все по -красива! Като дете им се радвах!
И още й се радвам,пред очите ми е целогодишно! Благодаря ти,Сбъд,още веднъж!
И браво за операцията! Дай Боже да е последна и да се облекчи младежа!

Белинде,пак ли бе душко? ПИй един дексофен!  И Белиндов да те поразмачка довечера!

# 6 377
С каква упойка беше, Сбъдваща? Дано не го боли и да се оправи

# 6 378
Много книги имам и аз, но някак не мога да се разделя с тях. Като знам как са събирани с години и колко "връзки" са използвани, за да се купуват. Защото имаше един период от време, в който хубавите книги можеше да си купиш само, ако имаш позната книжарка. Всичките обаче са у мама, че там има място. Сега съм с Покет бук, ей такъв. Децата ми го подариха за РД. Много съм доволна.

В компанията ни си имаме един доста дълъг списък с любими песни, които се слушат винаги, когато се съберем. Една от тях е на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - По-полека.
От няколко дни често слушам новата на Миро - Печат от моята душа.

# 6 379
Тонка,провери в олх.Моя от там го взех—пейпъруайт.Чисто нов си беше,аз си го регистрирах.По спомен струваше 220—240 лева.
Сбъдваща,дано това е края на мъките му!Бързо възстановяване!

# 6 380
  • Бургас
Много я обичам ,,По-полека,,
.....морето е до бара и бара е до морето...!
Култово!

# 6 381
  • София
И аз се появявам с добри новини, ще живея. Благодаря за палците!

# 6 382
  • Бургас
Ние ще украсим на 1_ви, със задача на джуджето, което следи за адвент календара. Карз, ще ти пусна после линк със задачки от форума.

Бързо възстановяване на младежа ти, Сбъд!
И на внука на Луси!

Първите сарми от новото зеле на нашите са вече в историята.
ТУрих туршията, правих макарони на фурна и го играя ОТК, че мъжът ми трябваше да отиде до работа.

Флорче, много добра идея със стики ноутс е дала Титина. Степента на спешност в различен цвят и си готова. Имах колежка, която така принтираше всеки мейл, дори и едно ок да са й върнали. Като останах сама в офиса, разчистих всички папки и сега имам с кашони хартия ВУ, на която продължавам да работя, децата рисуват на нея, в детската градина носех преди.

Браво, Мер!

# 6 383
  • постоянно
За сецнат врат и кръст препоръчвам ето това
https://www.amazon.com/INTEY-Acupressure-Acupuncture-Shoulder-Po … ail+bed&psc=1

Както и за всякакви болежки. Не съм вярвала, колко може да помага такова нещо

Тит, а какви "шумове " да слушаме докато лежим на мат-а? Joy ( бъзикам се само )Stuck Out Tongue Winking Eye

Майтапа на страна, Сам имаше една люлка за новородено ( Американска беше фирмата ) , на която звуците бяха  птици, течаща вода, разни зен музики. Та след като написа онзи ден за приятелите джедаи , се замислих над въпроса.

Аз обичам да слушам за релаксация от тези Перуанските мелодии ( свирки ) ако се сещате . Преди години една група " гастролираше " из Бургас всяко лято и бяха адски готини. Kissing Heart

# 6 384
Селесте, и на мен ги пусни.

# 6 385
Сбъдваща и Мер, браво момичета!
Обожавам хартиените книги. За мен е голям кеф да я държа в ръка, но като ви чета сега и се замислям...

# 6 386
Браво за добрите новини Hug
Люската писа ли за внука, че не видях.

# 6 387
Стики ноутс ми е абсурд да лепя по монитора, изнервям се само като си представя гледката. Списъци правя, да. Малко парадоксално, че нали уж дигитална ера, туй-онуй, но се връщаме към най-бабешкия метод с писането на ръка Joy Joy Тя съответната задача ако стигне до списъка – добре. Но проблемът с пропускането на мейли си остава, защото ако не маркирам мейла, съответно не го и пиша у списъка и като не е и принтиран, все едно не съм го получила изобщо, изкача ми от главата напълно. Нещо трябва да ми се промени настройката централно в мозъка, та просто мейлите автоматично да ги маркирам с червено флагче (както до скоро автоматично, като рефлекс, принтирах). Благодаря, че ми мислите офисните драми.

Титина, туй килимче наистина ли помага? Имам нужда да имам нещо подобно под ръка, особено за врата. Ровя из испанския Амазон и чета коментари, че 10-15 мин. на килимчето били по-добре от сиеста Joy. Това е изключително голямо признание. Поръчвам.

Белинде, дано те отпусне бързичко.

# 6 388
Хер, не знам с какви звуци се ползва ( не са свързали  още), но наистина върши мн добра работа. Да кажа, че съм обзавела мама с такъв мат, а които от приятелите го е взел е на моето мнение.

Майтапиш се ти с приятелите джедай, но 80% от приятелите ми наситина са странни - започвайки, че са страхотни планинари, сърфисти и яхстмени ( не всичко в един и същи момент), страхотни купонджии и страхотни приятели.

За звуците, открихме го покрай лекарството от черен скорпион ( онова дето го бях споменала за рак-а). Не знам дали действат, но от научна гледна точка съм склонна да повярвам ( заради вибрациите на различни честоти). Забелязах, че котаракът не харесва някои "мелодии". За сега сме регенерирали ДНК-то си, слушали сме за фоликули и растеж на коса, за стимулиране на обмяната на веществата...и подобни Mr. Green

У нас е украсено за коледа от няколко дни и Чипи ( домашната клюкарка на дядо Коледа или елфа), взе да ме изморява. Снощи до 1 часа съм майсторила еленчета  Twisted Evil

Флорче, помага. Аз доста често имам такива неприятни сецвания ( имала съм моменти, в които не мога да стана от леглото). След 2 по 20 минути се подобрява положението, и за 2 дни съм на крак. Имам го от близо 3 години, не съм се разболявала от нищо. Но в момента, в който почувствам неразположение и се мята на него.
Стики нотес имах предвид електронни. В началото са дразнещи, но се свиква

# 6 389
  • Варна
Абе, мани ги тез хартиени книги, все трябва да им придържаш страниците, да внимаваш да не капне нещо. Тия неща с киндълчето ги няма. Седи си отворен, а и да капне кафе примерно, забърсваш и готово. Аз например обожавам да чета докато пия кафе или даже като ям. С киндъла са ми свободни ръцете, а и няма нужда да го пазя като хартията.

Общи условия

Активация на акаунт