На ранина се наложи да правя спешна поръчка на бели дрехи. За коледните концерти (таман 4 броя ) ги искат с бели блузи, а всичко бяло от миналата година е омаляло. Дано дойдат навреме.

Отидох да гушкам Козуначе, да го приспивам, това беше малко след 9:30, като станаха, беше 11:30
Само си измих зъбите, пижамката и ааайде обратно, та до преди малко. Екстра ми дойде!
С кой акъл се навих на тая тъпотия. Да, свършвам в 16ч. ама кел файда... както и да е. Много се подмотвам аз. Успявам (почти) винаги да съм навреме и да се оправя с всичко, но само аз си знам и все едно хазартно така ми се получва.. аха аха да не стане номера и в тези моменти имам прозрения и си викам, защо бе, Захиро не си малко по-организирана, стегната и т.н Ама после бързо забравям и те така.. А с деца.. мога само да си представя какъв цирк ще да е..
. Иначе съм като войник сутрин. Мога да съм готова за по-малко от 10 минути. Щерката пък съвсем е подлудяла - става в 05.00, учи, или си прави тренировки, или свири .... ама в 5 сутринта