Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 676
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 510
Мина нощта само с едно ставане. Сега баща му го закара на училище да си направи днешната класна, ще видим до кой час ще изкара.

На ранина се наложи да правя спешна поръчка на бели дрехи. За коледните концерти (таман 4 броя ) ги искат с бели блузи, а всичко бяло от миналата година е омаляло. Дано дойдат навреме.

# 6 511
  • София
Какво се случва Хай?

# 6 512
  • Варна
Имам някакви проблеми с ел инсталацията вкъщи и ми намирисва, че ще трябва да се кърти целия апартамент и да се изгражда цялата наново...

# 6 513
Добро утро!
Кате, Ели, бързо да се оправят децата!
Сбъдваща, радвам се, че е минало относително спокойно. Не му ли се полага болничен на детето?
Хайче, гуш! И това ще мине.
Лято, честита ти рожденичка! Здрава и щастлива да е!
Аз съм крива и не ми се работи. Аман от бързане и задачи сутрин. Не знам как се оправят хората с повече от 1 деца, аз докато сглася мен и Кати и минал повече от час. Sad

# 6 514
  • Бургас

Аз съм крива и не ми се работи. Аман от бързане и задачи сутрин. Не знам как се оправят хората с повече от 1 деца, аз докато сглася мен и Кати и минал повече от час. Sad

Стават по-рано и имат стройна организация Simple Smile

# 6 515
Добро утро.
Лято, честита рожденичка, здрава да ви е.
Хай, не се кахъри за такива неща, минава и заминава, вярно, разход е, неприятно е, но ще мине.
Сбъдваща, а как ходи, успява ли да си обуе обувките?
Не знам как се оправят хората с повече от 1 деца, аз докато сглася мен и Кати и минал повече от час. Sad
Раждаш си ги с голяма разлика и голямото се оправя само.  Mr. Green

# 6 516
  • Варна
Абе, ядосвам се щото няма как да разкъртя целия апартамент посред зима, а ако още няколко контакта ми откажат и се осмърдим на изгорели кабели както снощи, няма да имам с какво да се топля и да си готвя вкъщи. Ега ти парадокса, имаш ток, плащаш ток ама не можеш да го ползваш. И що това не се случи на лято примерно, мамка му?! Баш сега, на студа ли трябваше?

# 6 517
Добро утро!

Лято, честита да ти е прекрасницата Heart

Сбъдваща, да му минава болката... Снаха ми я оперираха малко след секциото, каза, че то е песен пред тъпия нокът... Пък тя е държеливо куче принципно.

Хай, дано да не се налага, ама ако, не се ядосвай. По-добре да се направи, че си е опасно. Може да ти изгори техника, може да стане пожар, пази боже! Така че попсовай под мустак и действай.

Другото го забравих, че ви четох на пресекулки.

Петък ми е днес на мен, да оцелея и днес и утре запрашваме. Тук е зима яко така. Има сняг, студено е и вече замръзнало. Но е и почистено, пътищата до асфалт, тази сутрин чистеха и спирки и тротоари по центъра. Дано утре да пътуваме без проблем.

Хубав ден!

# 6 518
Хай, не се ядосвай предварително, извикай електричар, може да се окаже много по- елементарно, отколкото си мислиш. Зимата натоварването на инсталациите е много по- голямо, затова по- често изпушват тогава.

Здраво и щастливо да е малкото Лято!

# 6 519
  • Варна
Ще викам, то се е видяло. Ама това не е пръв случай, а съм с чисто ново табло с хубави бушони, както и с чисто нови контакти навсякъде. Проблемът е в кабелите в стените, а това значи цялостно къртене и изграждане на чисто нова мрежа. Направо ми призлява като си го представя.

# 6 520
  • София
Ауу, Хай, изключително неприятно! Дано успеете да закрепите положението до лятото!

Аз снощи заспах като пън. Усетихте ли как изчезнах внезапно по средата на разговора Laughing Отидох да гушкам Козуначе, да го приспивам, това беше малко след 9:30, като станаха, беше 11:30 Laughing Само си измих зъбите, пижамката и ааайде обратно, та до преди малко. Екстра ми дойде!

Честит празник на семейство Летни, да е жива и здрава малката им госпожица Hug

# 6 521
Честито да е малкото Лято! Щастливо, здраво и мечтаещо!

Аз имам ново работно време, от 7.30ч. Добре ли е?! Simple Smile С кой акъл се навих на тая тъпотия. Да, свършвам в 16ч. ама кел файда... както и да е. Много се подмотвам аз. Успявам (почти) винаги да съм навреме и да се оправя с всичко, но само аз си знам и все едно хазартно така ми се получва.. аха аха да не стане номера и в тези моменти имам прозрения и си викам, защо бе, Захиро не си малко по-организирана, стегната и т.н Ама после бързо забравям и те така.. А с деца.. мога само да си представя какъв цирк ще да е..

# 6 522
  • Бургас
Алечка и аз реших да прецакам петъка и да си пусна отпуск Simple Smile
Ние също ще пътуваме, но преди това имам да свърша 100 неща.

# 6 523
  • София
Захирче,супер е това работно време.Ще свикнеш.Избягваш най-пиковете часове.А като свършиш имаш време.

Хай да няма прекъснат кабел някъде?

# 6 524
  • дядовата ръкавичка
Честито да е малкото танцуващо Лято!
И много красива снимка, by the way.

Ох, защо на мен никой не ми предложи да почвам от 07.30. Така или иначе по това време вече съм в офиса, но пък съм до 18.00  Crossing Arms. Иначе съм като войник сутрин. Мога да съм готова за по-малко от 10 минути. Щерката пък съвсем е подлудяла - става в 05.00, учи, или си прави тренировки, или свири .... ама в 5 сутринта  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт