Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 622
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 705
  • Пазете Гор
Дрешки нямаш подходящи, това е. Я се занеси со някой магазин за шошони. Гледам ги мацките по чаршията - клинчета, впити дънчици, къси якенца, ботушки с дебелина на лучена люспа. Нококошинили се, подсмърчат, ама времето било аномално.

Верно дойде ваканция! Ако до 20 дена никой не се обади с предложение за много тлъсто бачкане по празниците - ще замина някъде, където правят кървавица.

# 6 706
Добро утро.

Алина сигурно не си видяла питането ми та ще си го повторя - ти ли беше казала за фирма, която прави обзавеждане, търся си трапезна маса и столове.
Видях, но ми е много натоварено и забравих да пиша.
Аз бях казвала за фирма, която прави корпусна мебел. Питай ги дали правят трапезарни маси. Дървотилница.

Работила съм под такъв стрес, с подобен шеф, много се връзвах, много го изживявах. Не е моето нещо. Сега изкарвам по-малко пари, но сама съм си шеф и ми е спокойно.

Честит имен ден на чаровника Андрей. Да е здрав! Heart

# 6 707
Ооо, Емили, весело на вас!

Селесте, дано бързо да се оправи ТМ!

Ние планираме да спрем на 21-ви и да започнем чак на 6-ти януари. Даноооо, дано да успеем! Други години ни минава номера, дано и тази. Е, ще се наложи да прибягвам със сигурност, ама поне производство да не пускаме, че при нас е хамалогия като е спряно за по-дълго.

На мен студеното не ми е толкова проблем, колкото, че е заледено. Пред дома е едно нищо и никакво баирче, обаче толкова злобно замръзва, че рязко те хваща страх за наличните крайници. И ако задържи траен студ се разтопява чак през март, защото е усойно местенце.  Аз съм го тествала и по дупе и по очи, та ми държи страх. Като издрапам до горе вече няма чак такава драма.

# 6 708
  • ту тук, ту там
Благодаря ви, Лина, МарИ, Селесте, Алина! 😊🤗

# 6 709
  • Варна
А, имам си аз, добре съм облечена Simple Smile Тия гъзарийки с минималистичните дрешки, само с едно-две пухчета тук-там, имитиращи някаква топлинка, не са за мен.

И аз смятам да почивам поне десет дни, от 21-ви до към 3-ти.

# 6 710
Миналата седмица бяхме на клуб. Преди да изляза се оплаквах на щерката, че блузата ми се вдига и ми се вижда бодито и я питах дали да не я сменя. А тя ми се изсмя и каза- махай бодито. Еми, не го махнах, но когато споделих с дружката какъв ми е проблема се оказа, че и тя от години не носи боди, потници и подобни... 

# 6 711
Добро утро!Честит имен ден на детето на Elleni, както и ако има други именници! Нека всички бъдат живи и здрави!
Болните да оздравяват бързо!
Алечка, весело прекарване Hug
Може ли да ви помоля да ми стиснете по едни палци днес към 10.00ч.
Хубав ден на всички желая!

# 6 712
  • София
Добър ден! Какъв кеф е сутрин да е кучи студ, а ти да не си на работа и да си сърбаш горещото кафенце под одеялцето! Още малко, Белиндо Laughing

Добре дошла на Вики! Разкажи повече за бебето, ние тук сме почитатели на бебетата Grinning

Хрис, стисвам те!

Ако е утихнал вятърът и ние днес ще сме на разходка. Вчера по обяд беше ужас, обаче вечерта се прибирахме с Козуначев от гости почти в 9 часа и временцето си беше екстра! Значи, няма ли вятър не ме плаши студ мене, а като гледам - и него. Само дето му се смъква шапката на очите и накрая се блъсна в асансьора Joy

# 6 713
  • Бургас
Миналата седмица бяхме на клуб. Преди да изляза се оплаквах на щерката, че блузата ми се вдига и ми се вижда бодито и я питах дали да не я сменя. А тя ми се изсмя и каза- махай бодито. Еми, не го махнах, но когато споделих с дружката какъв ми е проблема се оказа, че и тя от години не носи боди, потници и подобни... 

И аз не нося бодита и потници. Много рядко слагам и панталон зимата. Нося поли и тънък чорапогащник

# 6 714
  • Варна
Боди навличам октомври и махам чак края на април. Много си пазя кръста, ужасно удобно ми е. Но моите са тип потник, с тънки презрамки и задължително прашка Simple Smile

Добре дошла на Вики, мисля, че ще си точно на място в темата Simple Smile

# 6 715
  • София
Добро снежно утро!
Честит имен ден на детенцето на Елени!Здрав и усмихнат да е! bouquet
Алечка лек път и весело изкарване! Hug
Хрис да ти се наредят нещата! Peace
Болните да оздравяват бързо! Peace
При нас става все по-студено.За сметка на това,прочетох,че по Коледа ще бъде топло и няма да има сняг.
Бодита нося през есента/зимата т.е. при студено време.Обичам да ми е топло.
Хайде хубав ден от мен!

# 6 716
  • Бургас
И аз ходя сравнително тънко облечена, но потник съм си сложила от месец насам. Гол кръст и врат не търпя.

Хрис, какво стана с обърканата пратка?

# 6 717
И аз не нося бодита, потници, чорапогащници. Само с рокля, иначе откачам. Излъгах- бодита имам 2-3 които нося под блузи с големи деколтета, бразилиана обаче, да не личат. Много удобни са, препоръчвам ти, с тънка презрамка ненавиждам

# 6 718
Пък аз нося потници, дълги с тънки презрамки. Имам свръхактивен пикочен мехур и ходя по над 15 пъти на ден да пишкам, понякога бройката е много по-голяма и с боди се побърквам. Иначе е много удобно, знам.
Преди обличах дебели блузи и жилетки, но миналата година си купих много дебело яке и вече си ходя с потник, риза и дънки и отгоре обличам дебелото яке и ми е екстра. Чорапогащници нямам. Винаги шал, имам шалове дори и за лятото.  Laughing

# 6 719
Аз не съм ли увита с боди, термо чорапогащник и шал, не излизам от къщи. Много съм зиморничева.

Общи условия

Активация на акаунт