Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 634
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 720
Добро утро,

Елени, да е много здрав и щастлив малкият мъж!

Алечка, много весело още веднъж да изкарате.

Едва станахме тази сутрин, много изтощена се чувствам. Ще мисля този уикенд как може да направим по-добра организация, така очевидно е много изморително.

Хрис, стискам палци.

Бодита не нося, освен ако не е нещо по-така Simple Smile

Вики, добре дошла.

# 6 721
  • Варна
Тъкмо се сетих, че трябва да си купя още 1-2 бройки бодита и разрових из нета. С тоя фешън дейс ми се уплаши окото! По 60-90 лв, че то тва златно ли е?!

# 6 722
Тъкмо се сетих, че трябва да си купя още 1-2 бройки бодита и разрових из нета. С тоя фешън дейс ми се уплаши окото! По 60-90 лв, че то тва златно ли е?!

Хай, моите са български, без пари, по 10-12 лв бяха, памук с ликра, само отгоре е тюл, много качествени, от Мадара ги бях взела, не са мръднали, гледам, че още ги продават

# 6 723
  • Варна
Да бе, Райче, там някъде им е цената. Аз намерих за десетина лева абсолютно изчистени, от друг сайт и ще поръчам.

# 6 724
От този тип харесвам аз
, с такова деколте, с тюл, супер стоят под различни блузи

# 6 725
Райче, точно нещо такова имах предвид с “по-така”

# 6 726
  • постоянно
Добро утро момичета , много сте писали ще се връщам да чета . Петъъък е !!!
Честит празник на всички празнуващи . 😘

# 6 727
  • София
Добро утро сладурки!
Хрис, стискам палци от 10.
Честит имен ден на детенцето на Елени  Heart

Тука си е трупнало едни 20 сантиметра сняг, приятно е да го гледаш от прозореца с горещо кафенце  Stuck Out Tongue Winking Eye  радостите на пенсионерския живот, кеф!

От сутринта ММ се опитва май да ми саботира лунуването, измисля си некви манджи да му правя, коя от коя по-завъртяна  ... ама не е познал!
Преди 2 дни беше пазарувал гладен ... купил сигурно повече от 2 кила пушени пилешки бутчета ... цяла кофа!!! ... правих супа, с кашкавал и кис. краставички на фурна, с кисело зеле, с ориз, сега не искал да ги дояжда  Rage 
Ще му ги нахлупя на главата!!!
Другия път, като пазарува, да мисли!

# 6 728
  • София
Тази година за първи път си купих дълго яке, малко над коленете. Няма такъв кеф! До сега ги избягвах, защото ми пречеха на шофирането. Обикновено купувам такива, които само да ми покриват д...то. Много по-лесно е да се наместиш в колата с късо яке. Два дни го нося и се чудя на акъла си колко съм била заблудена  ooooh!

Обаче с ботите от намалението не случих. Малко ми големеят и ще трябва да ги връщам. Яд ме е, защото хич не ми се ходи по магазините, а и аз искам точно определено нещо, което малко фирми предлагат, при това скъпо. Затова и ги поръчах на черния петък. Трябваше да отида до магазина и да пробвам, обаче ме домързя да се бутам в Мола и сега хак ми е. Или ще трябва да чакам до след нова година за ново намаление или да търся друго на по-приемлива цена.

Честит именик на Елени! Да порасне голям - умен и добър човек!

# 6 729
Райче красиви са, ама аз ще ги изпотявам под блуза.
И за мен здравето е по- важно. Пазя си кръста. И краката, разбира се.

# 6 730
  • на Мелмак
Ох, да помрънкам - не мога да се събудя, глава се опитва да ме заболи, ходих до магазина, замръзнаха ми краката, мрън, мрън.

# 6 731
  • Бургас
Боди и аз искам да си взема,че ми писна с тоз гол кръст. Много мразя,все се огащвам,пъхам потника,ако е излязъл,побърква ме.
В Бургас къде има такива бодита,на тънки цени?
Онлайн няма как да рискувам да поръчам,че в гръдната трудно ги улучвам!
Ще взема да погледна в магазинчето от където си вземам бельо,дали има нещо хубаво.
И аз съм заморничава много! Зимата даже гледам да не излизам навън. Божеее,какъв мор ми беше като трябва да отида на работа или имам излизане навън.......ужас! Мечка съм аз!
Хриси,стиснах те!

Ние нямаме вода. В сайта пише до 11 ч,ама ха да видим!

# 6 732
  • София
Малката ни събуди в 5 и ей до срга вилня и заспа.Побърка ни!

Елени,чедтит да е малчо,жив и здрав и с гордост да си носи името.
Потници имам дантелени,не нося,чорапогащници също само чорапи.Боди,дет Ланд вика само по така.
Аз ходя с тениска с къс ръкав под якето още.

Вики ,добре слязла.Как се казва твойто момиченце?
Хрис,стискам.

# 6 733
Добро утро момичета , много сте писали ще се връщам да чета . Петъъък е !!!

Петък я, от сутринта мятат секси бодита Stuck Out Tongue Winking Eye

Ни бодита, ни потница нося аз, нито пък децата.
При нас вали сняг, пак и отново. А за по-голям кеф отдолу е яко лед. Обаче Гуфи е железен, с чистак бърсак нови гуми Континентал Sunglasses

# 6 734
И аз искам да измрънкам, накраво да изскимтя. Не само, че ще съм на работа на 24ти декември до обяд, но и на 31ви - цял ден ScreamCry, не съм съгласна. Ще говоря днес поне да съм до обяд, дамусеневиди!

Общи условия

Активация на акаунт