Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 630
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 735
  • Бургас
Е, вие пък що на 24 ще работите

# 6 736
Хелоу, лейдис!
Имам много работа, а не ми се захваща. Чудя се с кого да се захвана на мохабети, а колежките не поддават. Joy
Бодита чат- пат нося, но чорапогащници под дънки ненавиждам. Боцкат ми и ме дразнят.
Ще почивам от 21.12 до 03.01. Пак ми е малко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Шефката ме кара да идем до Зарата. Мамка му! Мислех да пестя!

# 6 737
Лина, това се питам и аз?!? За 24 ще го преживея, но 31 цял ден - не!

Ох да, поне е петък...

# 6 738
  • Бургас
Ланд,я им помрънкай,поне да си до обяд!

Аз съм работила и на 24 и на 31,кофти си е!
Ама,ако няма как ...

# 6 739
  • София
Само потник слагам, да ми пази кръста. Бодита и чорапогащници не мога да обуя. Синът ми е обещал, че през декември, ако е студено ще си сложи тениска под блузата, сега си ходи гол.

# 6 740
  • гр.София
Привет!
Бодита нося и поимвам всякакви, пазя си кръста и аз, пък и съм доста зиморничава Blush
Добре де, кажете ми Simple Smile случвало ли ви се е да ви лъжат децата, че са болни за да ги вземете от у-ще? Възмутена съм от щерката а и не си признава, зле и било! Да бе да! Сега се чудя какво да я накажа и покажа, че така не е редно!
Али, лек път и хубаво изкарване!
Утре ще украсяваме, най-сетне Simple Smile нямам търпение а децата още повече Wink лошото е, че ще се мъкна в Джъмбо и ще се изнервя ама няма измъкване, обещала съм, по скоро изнудена бях Joy
Честит имен ден на всички празнуващи Flowers Hibiscus
И аз мисля да си обединя почивните дни и да откарам як мързел Wink Ланд, не се оставяй, измисли нещо, какво пък толкова не може да почака та чак на 24,12 да се работи!
Хубав ден Simple Smile

# 6 741
  • Бургас
Деси, защо според теб се е направила на болна? Имат контролно и не е учила и ли има проблеми с учителка или с деца?

# 6 742
Аз няма да се отчитам за бельото си.

Преди време обяснявах в офиса какво е филантроп, днес пък не знаят що е алтруизъм.  Хм.
Нещо от известно време една колега ми играе тънки номерца, ама  не е познала.

# 6 743
  • Бургас
Ние уточнихме ли датата и мястото на срещата? Нещо ми се върти из главата ,ама не можах да намеря поста на Ванини

# 6 744
  • гр.София
Лина, не, нищо такова няма Simple Smile
подозирам, че е защото ги разделиха с нейната приятелка с която седи на чин още понеделник и сега са разделени, питах я не било вярно. Корем я боляло, куцала и свят и се е виело Joy тая лекарка с какъв акъл ме викна не знам!

# 6 745
  • София
Десивалко, на колко е щерката? Приказката за лъжливото овчарче знае ли я?
Не, не ми се е случвало да лъже точно, но се е случвало, когато има леко неразположение да гледа да изкрънка от училище. Зависи в какво настроение е и какво точно се случва в училище.
В понеделник на тийна нещо не му беше добре, обаче съвсем му беше скапано настроението, защото във вторник щеше да има две контролни. Пробва да се спазари да не ходи, но аз му казах, че ако няма температура няма начин да не ходи. За контролните - колкото изкара, толкова! Дадох му Нурофен и го изпратих. Справил се е долу-горе добре. Вече почти няма хрема. Има планове почти за всеки час от уикенда и забрави, че е болен.  Wink А да, снощи беше на кино! Много е впечатлен от Фреди Меркюри. До сега отказваше да го слуша, защото му беше препоръчан от някакви динозаври, т.е. родителите му  Thinking

# 6 746
  • sofia
Честито на имениците!

Добре дошли на новите попълнения!

За по-студеливите да кажа, че има едни потници и гащЯ от много фина вълна, имат и бодита. Колежката си купува само от тях за зимата. Комплекта струваше 17-18 лв. Фирма производител не знам, но ги продават в магазина за бельо в подлеза на Плиска.

# 6 747
  • Варна
Цвете, а ако сложиш стелки в тия боти няма ли да ти дойдат по мярка?

Оф, имам едно аверче, голямо куку, живее близо до работата ми и наминава да пие кафе при мен сутрин. Днес си изля цялото кафе на плочките. Сега чистя след него, ей, голям мискинин.

# 6 748
  • гр.София
Цветенце, 2ри клас е Simple Smile

# 6 749
  • Бургас
Люси,май беше писала,че днес е фаста. За сега търпя,обаче започнах да огладнявам.....Само кафе до сега,а коремът стържи....

Хай,другият път му връчи мопа!

Общи условия

Активация на акаунт