Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 81 987
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 500
И аз получих тази рокля вчера. За мен е твърде лъскава , направо ми боде очите.
Чудя й се още.

# 1 501
Чудя й се още.
Моята обича лъскаво, искрящо, пайети, всичко такова. Аз също обичам поне за нея де, хаха. Имаме и роклята с еднорозите, сега и тази и сме готови за коледна фотосесия Simple Smile

# 1 502
Момичета, когато се връща пратка, от НМ известяват ли по някакъв  начин, че са я получили, или директно връщат сумата ? (става въпрос за гифт карта).

# 1 503
  • have faith and be patient ..
Чудя й се още.
Моята обича лъскаво, искрящо, пайети, всичко такова. Аз също обичам поне за нея де, хаха. Имаме и роклята с еднорозите, сега и тази и сме готови за коледна фотосесия Simple Smile

Същата работа е и в къщи! Сашка Васева и викам Simple Smile

# 1 504
Месечинка, докладвам за пуловера, зеления.
Много ми хареса като цвят и материя, но за мен е огромен. Crazy
Ще видим довечера дали девойката ще го одобри.

Гащурките за 9 лв. са супер, тениската за 4 също. Не са за мен пак. Simple Smile

Сега заминавам за офиса, да видим дали изнамериха предните пратки.

# 1 505
Здравейте!
Плувните шорти за детето се оказаха големи, ето тези:
Велурените кецове още ги мисля дали да си ги оставя, хубави са, но заради цвета малко се чудя.

# 1 506
Чудя й се още.

Моето сякаш го мина това. Преоткри свободните панталони и всеки ден така ходи.
Но  аз все пак купувам и някиоя друга роклА,че са и задължителни при концерт, трябва все пак да е малко официална. Но моето стана голямо диване и се дърпа.

# 1 507
За банските - това дете нали ще расте, какъв е проблема?
На моя син са му доста широчки този тип бански, от лидл са...обаче тесни по загорялата кожа да се търкат...ммм..хич не е гот.

# 1 508

Моето сякаш го мина това. Преоткри свободните панталони и всеки ден така ходи.
Но  аз все пак купувам и някиоя друга роклА,че са и задължителни при концерт, трябва все пак да е малко официална. Но моето стана голямо диване и се дърпа.

Да, миналата година всеки ден беше - искам рокля, дори и зимата. Сега вече й е все едно, но аз все гледам да си я глася, рокличка, прическа, нали затова имаме момиченца Simple Smile

# 1 509
Банските в кръста ще ги стегна, но са доста дълги и това не ми допада. Поне една педя по-къси трябва да са. Диването не търпи нещо да му се мота по краката.

# 1 510
  • Варна
Дойдоха и на детИтУ дънките. Много добре изглеждат, доволна съм. И засега приключих с поръчките, всичко ми е донесено.

# 1 511
Моите впечатления точно от банските в ХМ са, че са умалени...за това се изненадвам, че на вас са ви големи. Освен това имаш половин година до лятото, дечко ще се източи...може и таман да му дойдат за морето.
Апропо - лидълските парашутки /тъй им викам на този модел/ са с доста по-дълги крачоли от ХМ-ските. От ХМ имаме едни сини парашутки - доста къси стоят крачолите. Лидълските са едно 10см по-дълги например.

Не се меся, само споделям впечатления...ти си решаваш, и ти си знаеш най-добре Simple Smile

# 1 512

Това са лидълските парашутки ...
 Обаче всеки си има предпочитания - и детето, и майка му Simple Smile

Ето и с ХМ-ските

# 1 513
Тези с акулите, които показах му стоят на моя, както вашите от Лидъл   - леко под коляното. В момента е 126-127 см висок. Той сам казва, че не се харесва и не му е удобно - свикнал е с шорти до средата на бедрото някъде. На снимките не ми се видяха така дълги като поръчвам, обаче в описанието на някои бански пише "къси шорт" - вашите сигурно са такива. Тези не пише да са къси.
И друг път съм попадала на уголемени неща - тото е с размерите.

# 1 514
Ама защо ми говориш на вие Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ми е удобно така...

Всеки си има предпочитания..това имах предвид. Щом не го кефят човека...ще го слушаш Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт