Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 81 967
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 545
Отпред ще е по-дълго и няма да има талия. Все пак е предвиден голям корем. Самата кройка е различна

# 1 546
  • на пистата
Срещали ли сте ватирани дънки за младеж 146-152.Тази година е в ново училище и му е далече та искам да му взема едни ватирани

# 1 547
Харесах си яке за бременни,но аз не съм бременна Simple SmileНося размер S око си взема XS дали ще ми е о.к? Simple Smile
Моля те, покажи го това яке. Аз съм бременна и си търся яке или палто, но абсолютно нищо не ми харесва... За сметка на това си купувам дрехи за след бремеността, които едва ли ще ми станат... но знаете как е, болест! Blush

# 1 548
Срещали ли сте ватирани дънки за младеж 146-152.Тази година е в ново училище и му е далече та искам да му взема едни ватирани

Ватирани точно с вата - не. Но има подплатени с памучен плат-Lined пише на моделите. Разгледах ги подробно и в магазина - има няколко модела сини, които са подплатени по този начин. С номера не знам как се прозедира - струва ми се номер нагоре бива да се вземе, че инак ще теснее, и да са еластични, че обуването ще е мъка. Подплатата не е еластична май, не много поне - дърпах и разпъвах и там...
За моя нервак не стават - ще писне, че му е тясно, че трудно навира краката...знам си стоката.

Като цяло не ми се струва удачен вариант с уговорката, че не съм ги пробвала де. По-добре с термоклин отдолу...

# 1 549
  • на пистата

Ватирани точно с вата - не. Но има подплатени с памучен плат-Lined пише на моделите. Разгледах ги подробно и в магазина - има няколко модела сини, които са подплатени по този начин. С номера не знам как се прозедира - струва ми се номер нагоре бива да се вземе, че инак ще теснее, и да са еластични, че обуването ще е мъка. Подплатата не е еластична май, не много поне - дърпах и разпъвах и там...
За моя нервак не стават - ще писне, че му е тясно, че трудно навира краката...знам си стоката.

Като цяло не ми се струва удачен вариант с уговорката, че не съм ги пробвала де. По-добре с термоклин отдолу...
Търсих ама нищо не намирам Sad точно с памучна подплата искам.Като малък имаше такива и казваше,че.му е топло с тях
Редактирам се-с това линед ги намерих 😂на моя няма шанс да са му тесни..той е слаботелесен

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 10:29 от nameika-31

# 1 550
Е че моя да не е дебел...ай ся. Ама спарпутено ми се види с тази подплата - по-добре да мерите първо в магазин.

Обаче не знам до кой номер са тези модели - има ли като за твоя? Да не те подведа и да само в долната секция до 10г...

Скоро пускаха в лидл такива подплатени - взех да мери. Познай дали не ги върнах с двеста обратно....то се осуква, придърпва...бягай бягай

# 1 551
  • ту тук, ту там
Аз от ХМ дънки и панталони на моя син му вземам с номер надолу. А е среден на ръст, не е дребен. Peace

# 1 552
  • на пистата
Е че моя да не е дебел...ай ся. Ама спарпутено ми се види с тази подплата - по-добре да мерите първо в магазин.

Обаче не знам до кой номер са тези модели - има ли като за твоя? Да не те подведа и да само в долната секция до 10г...

Скоро пускаха в лидл такива подплатени - взех да мери. Познай дали не ги върнах с двеста обратно....то се осуква, придърпва...бягай бягай

хахах не бееее,ти пък 😊не съм казала,че е дебел.Просто моя е наистина слаб и с много тънки крачета.В секцията до 14г има а от там до сега каквото съм взела.му е точно.

# 1 553
  • на пистата
Ето тези не изглеждат много тесни

# 1 554
Ааа, каза ..каза....сега си помисли с кво ще ме компенсираш - чорапи ли ще ми пратиш, или гащи от 9 лв. за коледа Joy

# 1 555
Аз искам да попитам някой дали е пускала в сушилня мъжките пуловери от 10 лева, че се чудя дали да рискувам Simple Smile И да си кажа на мен тези дантелените прашки от 9 лева не ми харесват нещо. По твърди са. Преди време си бях взимала едни намалени пак, но дантелата е много мека и не се усещат изобщо.

# 1 556
Забравих да похваля шала от 10лв - много голям и мек:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0511783003.html

Днес ще чакам синът ми да реши дали се харесва с тази парка, купена за 36 лв.:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0625518004.html
На мен лично много ми допада, но младежът иска вече само от мъжкия раздел...

# 1 557
Лелеее, хора...дънките ми постоянно изизат от новите боти "челси" и не знам защо реших да тръгна днес с къси чорапи... Grinning Grinning Grinning

# 1 558
  • Пловдив
Забравих да похваля шала от 10лв - много голям и мек:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0511783003.html

Днес ще чакам синът ми да реши дали се харесва с тази парка, купена за 36 лв.:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0625518004.html
На мен лично много ми допада, но младежът иска вече само от мъжкия раздел...
и аз се чудих за шала...ама не поръчах  Simple Smile

А къде я откри толкова намалена парката?

# 1 559
Днес получих тази блуза от LOGG серията, уголемена е. Нося 46/48 размер, а поръчах 44. Точна ми е. Иначе хубава материя.
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0675943001.html
И да попитам за форумните гащи от 9 лв.
Някой дали вече ги е пробвал. Тук се спомена за шев отзад, че може да не е удобно така... Чудя им се още, май ще пътуват обратно.

Общи условия

Активация на акаунт