Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 81 977
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Бургас
Тънък, уголемен, материята му и тя една... Аз взех светлобежов. Ще го покажа на мъжа ми и ако не го хареса го връщам.

# 1 576
  • София

И да попитам за форумните гащи от 9 лв.
Някой дали вече ги е пробвал. Тук се спомена за шев отзад, че може да не е удобно така... Чудя им се още, май ще пътуват обратно.

Тези, които аз поръчах нямат шев отзад, но имам и такива с шев. Другите, които чакам са с шев, но на мен не ми пречи. Имам и лидълски с шев и те са ок.

Шаловете са огромни и наистина топлят като се омотаеш. Grinning

# 1 577
Значи колко време го мислих този шал ,сега ме е яд ... Confused

# 1 578
В Теранова всички аксесоари са на 50 % от и без това не високите си цени. Има хубави дебели шалове, иди си вземи. Аз вчера взех дебел шал  и други неща за подарък

# 1 579

А къде я откри толкова намалена парката?
Сутринта на 25-ти, когато хващаха и 20-те процента...

Аз така хванах зеления пуловер. 50% от Сайбър и 20% от ЧП. Simple Smile
Сега го облякох, мисля, че мога да си го нося. Много мек и топъл! Heart Eyes

За връщането на пари.
На мен пък точно на датата ми върнаха парите за една пратка, върната на 15.11. Получих имейл на 27  и след 2 дни парите ми са в сметката. Аз се надявах да за затрупани с работа и да ме забавят, та да ми опростят връщането Wink, но не, станали са много точни. Mr. Green

# 1 580
В Теранова всички аксесоари са на 50 % от и без това не високите си цени. Има хубави дебели шалове, иди си вземи. Аз вчера взех дебел шал  и други неща за подарък
Последния път като влязох в Теранова се изгубих (просто съм талант Joy ) ,а иначе в моя град няма Теранова ... Онлайн пазаруването и Еконт ни крепят...Joy

# 1 581
Ми виж сега, щерката ( па и сина)редовно пазарува "онлайн"...аз съм в мола, снимам в реално време, пращам, тя дава палец нагоре или надоле...купувам, нося, мери...ако не се одобри- връщам Joy
Освен да те включа Joy  и да пращам Wink И ще си пазаруваш на воля Joy Онлайн

# 1 582
Същата будала съм и аз - търча сабалям до лидл, купувам апрески, суитчер...на другата сутрин пак търча да ги връщам....

# 1 583
  • Ловеч
И аз 6 точки за шала, страхотен е! Дънките на каката ми се струва че ще са й къси, но ще видя довечера.
Моите дънки са на ръба, никаква еластичност нямат.
Форумските гащи ги имам от преди и съм доволба, сега поръчах пак от 2та модела,които бяха промо на 8.99
Май този път ще връщам доста...

# 1 584
  • Пловдив
И аз 6 точки за шала, страхотен е! Дънките на каката ми се струва че ще са й къси, но ще видя довечера.
Моите дънки са на ръба, никаква еластичност нямат.
Форумските гащи ги имам от преди и съм доволба, сега поръчах пак от 2та модела,които бяха промо на 8.99
Май този път ще връщам доста...

какво ще връщаш?

# 1 585
  • Варна
Дева, резедавия пуловер ли? Много хубава материя наистина и не мърда след пране.

# 1 586
  • Sofia
Teta, HAPPY, и аз съм така. 🤗 Обаче го отчитам като моя грешка, и взех мерки в тази посока...

# 1 587
  • ново
Момичета, от коя дата са ви поръчките, получени днес.

# 1 588
Момичета, тези шалове ще ги намалят след Коледа със сигурност. Миналата година така бяха , а и сега доста време имаха хубави промоции, аз дори се чудех за подаръци да взема. Няма ги същите обаче, те бяха от миналата зима и многоооо дебели, ама много и хубави. Някой още ги има във физическите магазини на реална цена. Иси, изчакай ще ги пуснат пак. От 30 лв на 10-12 ги намалят има голяма сметка и си заслужават. Аз така си купих миналата зима , ще изчакам пак и ще си взема още 1 -2 шала, заслужават си напълно и много топлят.

# 1 589
Дева, резедавия пуловер ли? Много хубава материя наистина и не мърда след пране.

Да, Месечинка. Резедавия. Heart Eyes Много хубав! Ако беше XS щеше да е още по-добре, но и така става. С клин, с тесни дънки. Peace

И аз така ходя, снимам, питам, купувам. Simple Smile

Розовия шал го сложих в Любими, ще го чакам да стане 10 лв. и ще си купя. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт