Започват ЮЛЧЕТАТА да празнуват! Моля, всички да ги нацелуват!!!

• 11 216
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
Виж на първа страница, втория пост на Асинка на края има два линка точно към рецепти  Wink

# 241
Видях ги благодаря, но точно каквото ме интересува няма почти. Аз търся яденета с месо- телешко, свинско, пилешко и как да се сготвят разнообразно Simple Smile

# 242
baloni bdbaloni baloni

Честит рожден ден на Майчето! Пожелаваме й много здраве, късмет, щастливо детство и незабравими моменти с мама и татко! newsm51

happy bd newsm59 happy bd

# 243
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 244
  • София
  bouquet
Честити Рожден Ден на Майчето и от нас с Ади! Да е жива и здрава и да радва много мама Ритка и тати.
   bouquet

nbirthday

Ади от вчера вече е православна християнка.  bishop Утре-други ден ще кача 2-3 снимки.

# 245
ЧРД, на малката рожденичка!
Честито кръщене на Ади!

Ние утре не сме на линия никъде, че татито ни има рожден ден и сме на коктейл в Козлодуй. 2 седмици се борих с едни проклети 2 кг, тая се взех в ръце и ги свалих, да видим до кога ще ги задържа. Голям зор, да се вмъкна в Специалната рокля, дето ми я ушиха заради едни бижута с червени кристали, че с нищо друго не мога да ги нося, а са ми много специални. И понеже роклята е бяла, краката ми също, та вчера се автобронзирах с Нивея и съм много доволна от ефекта. Grinning Въобще - голяма подготовка...

Едно не мога да разбера - възтанових си кг от преди бремеността, влизам си във всички панталони, особено на корема и талията, които са ми проблемни зони, циците са ми точно стария размер като чашка, а не мога да си закопчавам дрехите на гърба, има ужасно голяма разлика, направо циповете ми стоят с луфт 5 см. Толкова много ми се е разширил гърба! Angry Дали ще ми се възтанови някога?!

# 246
  • В средата на времето
bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙЧЕТО! ПОЖЕЛАВАМ И ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМЯХ И ИГРИ!  Hug  bdbaloni

baloni
ЧЕСТИТО И НА МАЛКАТА ХРИСТИЯНКА АДИ!
baloni

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 14:05 от Izida

# 247
  • в шоки-land
Честит пьрви рожден ден на Майчето !!!
Много да радва мама Ритка, да расте 3драва и послушна!!!!
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 248
  • Пловдив
НА МАЙЧЕТО. МНОГО ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ

ДОБРЕ ДОШЛА В ХРИСТИЯНСКАТА ВЯРА НА АДИ. БЪДИ ДОБРО ДЕТЕ И ГОСПОД ДА Е С ТЕБ.

# 249
  • Пловдив
 Такааа, получих предложение утре да отидем до морето за един ден  Sunglasses. Мъжа ми ще кара кумовете ни до Несебър и те ме поканиха да отидем с Ванката за разнообразие.  PartyМного ми се ходи, но малко ми е свито дали ще понесе пътя, как ще се държи, Thinking абе май за глупости се притеснявам ама Blush. Как бихте посъпили вие?

# 250
  • София
Такааа, получих предложение утре да отидем до морето за един ден  Sunglasses. Мъжа ми ще кара кумовете ни до Несебър и те ме поканиха да отидем с Ванката за разнообразие.  PartyМного ми се ходи, но малко ми е свито дали ще понесе пътя, как ще се държи, Thinking абе май за глупости се притеснявам ама Blush. Как бихте посъпили вие?

На твое място може би бих отишла, но не може ли да го направите вместо за 1 поне за 2-3 дена?

# 251
  • София

На твое място може би бих отишла, но не може ли да го направите вместо за 1 поне за 2-3 дена?

Мерси от името на Ади за честитките и пожеланията!

# 252
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙЧЕТО. ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И ПОСЛУШНА.

# 253
Честит рожден ден на МАЙЧЕТО!!!

# 254
  • Пловдив

То май наистина ще си стане поне за два дни, ама да видим. Няма да правя никакви планове, както дойде. Иначе утре живот и здраве   car003 и  grinning039

Общи условия

Активация на акаунт