Промоции на книги - тема 5

• 76 251
  • 772
  •   1
Отговори
# 750
Някой да е пускал поръчка онлайн от Колибри? Поръчах в петък и още нямам съобщение за доставка (пък нямам профил и все поръчвам като гост).

# 751
  • Sredets/Burgas
Аз вчера си взех поръчката от Колибри...
Също от петък...
Обаче ми сбъркали фамилията...
Добре че жената в офиса на куриера ме познава, та не направи проблем...

# 752
Поръчвала съм няколко пъти от Колибри, но като регистриран потребител. Всичко беше точно, дори единия път като помолих да премахнат една от книгите.
Ако имаш притеснения, звънни им или им пиши - отговарят бързо.

# 753
  • Варна
Да се отчета и аз с пратка от озон, която излизайки от Спиди, хвърлих в една локва, а след нея и аз там попаднах. Flushed Книгите са сухи, аз - ранена и мръсна, НО щастлива.
Дали ще има по-добра промоция за панаира там средата на декември? Може тогава, ако има сняг вече, да се направя на снежен човек.

# 754
  • София
Намаление от издателство Миранда:
От 20% до 40% ОТСТЪПКИна всички книги! 🎉Само на 28, 29, 30 ноември
в електронния ни магазин!

# 755
  • Sredets/Burgas
Току-що получих електронно писмо от Колибри,
в което се извиняват за забавянето поради многото на брой поръчки.
Имайте търпение. Simple Smile

# 756
  • Somewhere in Spacetime

# 757
Вчера се зарадвах за Сиела, набележих две книги и после видях как с отстъпката даже няма да си покрия доставката и се отказах... Има ли опция за безплатна над някаква сума?

# 758
# 759
Здравейте. Искам да попитам, тръгнах да поръчвам поредната книга от озон но неприятно ме изненада,че поръчката трябва да е над 19.90лв за да има безплатна доставка? Някой знае ли дали вече ще е така,или е заради черния петък. По принцип над 15лв беше безплатна доставка . Книгата ми сега е намалена и цената е малко над 16лв.

# 760
  • София
Коментирахме го по-рано в темата, не е покрай ЧП, а за постоянно е направено така. Засега поне.

# 761
Да, вече е така - безплатна доставка над 19,90 лв.

# 762
  • гр. София
Вчера се зарадвах за Сиела, набележих две книги и после видях как с отстъпката даже няма да си покрия доставката и се отказах... Има ли опция за безплатна над някаква сума?
Доставката е безплатна над 40лв.

# 763
  • София
Издателство "Ентусиаст" с -50% на всички книги от днес до неделя Simple Smile

# 764
  • Mostly in my mind
И аз влезнах това да кажа Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт