Лидл 121 - Ноември

• 136 200
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Пловдив
Снимка! Снимка!

# 1 786
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=17182
Eто го изкусителят на оферта. Купувайте, но да ми оставите 1 бройка до утре сутрин, а и за другите. Тя пък PELLI с чували го изнася.. Open Mouth Дебелее се от това нещо, ей. Smiley

# 1 787
Много се дебелее, няма да купувам, че и цяло кило. Може един малък да приютя, но не съм решила.
Мишките до кога са, че спешно ми трябва мишка.

# 1 788
И викате тоя КЕКС убав бил, тъй ли Joy

# 1 789
Чак юрист не й трябва. Погледнали са си веднага камерите и готово. Но когато касиерката е изнервена или груба, е неприятно. Ние сме влизали с федербал, без да се усетим. Охраната помоли да изчакаме, защото продават същия и се съмняват  Погледнаха си камерите и ни пуснаха. Няма драма. Просто друг път се обаждай на охрана или касиер- по лесно е.

# 1 790
И викате тоя КЕКС убав бил, тъй ли Joy

МногУ! Не чакай, купувай, то е кат Престиж - сега ядеш или гориш! Joy

# 1 791
Аааа...не смея. То кат крем пита Карузо ми мяза Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама за да мога да се изкажа компетентно...моЕ да кусна малко...Joy

# 1 792
  • Пловдив
А,малко... Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз почна ли,няма малко.

# 1 793
Аааа...не смея. То кат крем пита Карузо ми мяза Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама за да мога да се изкажа компетентно...моЕ да кусна малко...Joy

Ти купувай, пък ако не харесаш (а, дано! Mr. Green), с PELLI адреси ще пишем и куриери ще чакаме, зян няма да иде. Simple Smile

# 1 794
  • софия
Купих на детето слушалки с пиленца. Много им се зарадва и хареса. Ски истории се въздържам да купувам. Миналата година продадох чисто нов екип с етикети. Не знам в какво постороение ще е за ски. Най-много до Декатлон да отида, а в Немските магазини има термо бельо.
Другата седмица си хареса дългите суитчери със звезда и ще ходя за такъв.

# 1 795
  • София
Тия пухкавите суитчъри (детските) са някакъв кошмар! Изпрано, минато с ролка и нявсякъде вкъщи е пълно с мъхове. И не спира да се появява. Обикалям с тая ролка и вече ми идва да го засиля в кофата. Леле..

# 1 796
Къде е тази безжична мишкааааа?
Имам нужда.
Дебеля си спокойно аз,не ми пука особено.
Малко съм отпуснала края.

# 1 797
  • до едно тепе
Аз като връщам нещо задължително влизам през изхода-има копче там или изчаквам някой да излезе и се мушвам. Досега само веднъж ме караха да се наредя на опашката. В Лидъла на Източен обикновено си ми вземат нещата без да се редя. В Тракия ме накараха да вляза през входа и да се наредя на опашката наравно с клиентите.Принципно си имат камери и могат да си проследят клиента дали е ходил и взел наново артикула, който връща. А такъв тон не е редно да се държи определено.
Мъжките ски якета най-големия размер широки ли са по принцип в раменете. Да знам дали да водя мъжо. Че напоследък все едни модели по магазините дето са му тесни в рамената. Онзи ден си намери да са му добре в рамената, ама ръкавите му бяха къси, а не е чааак толкова висок. Луда работа просто.
Да се оплача от момчешките потници, пускани последно. След 3 пранета 122/128 вече са с дължината на 110-116(от старите пускания). Бяха по-големи, но като гледам са се скъсили поне с 4-5см. А пише,че се сушат в сушилня. Мъжките и те се смалиха доста Rolling Eyes

# 1 798
В магазина, в който аз пазарувам, като искаш да върнеш нещо, отиваш при охраната и го показваш, подпечатват ти бележката с печат и тогава отиваш да се редиш на касите, за да го върнеш. Струва ми се разумно. Не знам защо не е навсякъде по този начин.

# 1 799
Този щолен е и с марципан - от любимите ми Simple Smile В понеделник ще ходя за ядки, ако са останали, ще взема. Майка ми много ги харесва, аз също, но не чак толкова, заради дебелеенето.
Исках да взема от щолените с пълнеж от маково семе - не съм яла такъв (и на етикета не прилича просто на семе, ами на някакъв мармалад?!), обаче те са по 7 лв, а и не бяха много, може да са изчерпани.
В малките щоленчета във всяко едно има марципан. Поне миналата година имаше едни такива.

Общи условия

Активация на акаунт