Лидл 121 - Ноември

• 137 820
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 545
Оф, тия дървени играчки ще ме разорят! Много ми харесаха. Взех няколко на детето. Мисля, че елхата няма да се вижда вече от играчки Wink

# 1 546
  • Бургас
И аз съм доволна от "боклучавото" термобельо на Декатлон Stuck Out Tongue Детето 4 пъти седмично тренира футбол на открито и с термоклин и термоблузка + екипа, чудесно си изкарва тренировките! Пера лесно, съхне бързо и като му умалее след месец-два, минавам на по-горен размер, без да мисля колкостотин съм хвърлила за качествено фино с вълна, меринос и прочее Wink На ски не ходим, така че сега и от лидълското ще забърша, че да има разнообразие от разцветки и за менкане Wink Само да има достатъчно и да не са го обрали от сряда вечерта, ако го изкарат.

# 1 547
  • 1st floor
Дано петъкът е печатна грешка, че ще ходя в четвъртък за термобельо и искам да взема  и шапка и шал, ако ми станат. Smiley Не ми се разкарва два дена...
Фен съм на Декатлон и постоянно купуваме от там неща. Миналата седмица купих на ММ два термоклина от 20лв и единия го сефтоса на Витоша при минус 5-6 градуса. Каза, че лидлският му бил по-добре, нищо че бил по-евтин. Не очаквах, защото декатлонският изглежда много по-добре на пипане и външен вид на материята.

# 1 548
  • Асеновград
Дано петъкът е печатна грешка, че ще ходя в четвъртък за термобельо и искам да взема  и шапка и шал, ако ми станат. Smiley Не ми се разкарва два дена...
Фен съм на Декатлон и постоянно купуваме от там неща. Миналата седмица купих на ММ два термоклина от 20лв и единия го сефтоса на Витоша при минус 5-6 градуса. Каза, че лидлският му бил по-добре, нищо че бил по-евтин. Не очаквах, защото декатлонският изглежда много по-добре на пипане и външен вид на материята.
На сайта си е обявено от четвъртък https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=761&week=1  спокойно.

# 1 549
  • have faith and be patient ..
Благодарение на Търтийн се сдобих с накрайници за ултразвуковата четка, пробвах на филипс соникеър и НЕ пасват, да знаете Simple Smile ако някой ги иска 8бр - 9 лв, във Варна са, друга съфорумка ми писа, че стават също и за Оral B Sonic Complete

# 1 550
С. Алекс, жалко, че не ти вършат работа.

# 1 551
  • София
Този печения боб в консерва дето беше на промоция миналата седмица, само на мен ли на вкус ми бие на нахут?

# 1 552
  • Перник
Този печения боб в консерва дето беше на промоция миналата седмица, само на мен ли на вкус ми бие на нахут?

То боб, нахут, роднини са си Simple Smile

# 1 553
  • Мадрид / София
Благодарение на Търтийн се сдобих с накрайници за ултразвуковата четка, пробвах на филипс соникеър и НЕ пасват, да знаете Simple Smile ако някой ги иска 8бр - 9 лв, във Варна са, друга съфорумка ми писа, че стават също и за Оral B Sonic Complete
Тук ги пускат от 03.12. Четка с 6 бр накрайници и отделно 8 бр.

# 1 554
"Печеният боб" изобщо не се хареса в къщи. А и изобщо не ми прилича на печен.

# 1 555
  • have faith and be patient ..
С. Алекс, жалко, че не ти вършат работа.

Нищо, не е голяма загуба, благодаря още веднъж за отделеното време!

# 1 556
  • София
Девойки, прекрасни, моля ви за помощ, искам да услужа на един съсед, възрастен е, трябват му  мъжки слипове само слип  - размер М.  Някъде из България,  ако видите моля ви,  купете ми 3 опаковки, веднага ще пратя парите по ЕКОНТ. Звънях на телефона за информация и ми казаха , че в София има в кв. "Свобода",  - 20 кутии, излетях веднага , но това беше грешна информация - нямаше. Съседът ми е трудно подвижен, а е много мил и приятен човек, фин човек, заслужава си да му дам малко помощ. Много благодаря!

# 1 557
Марчева, непременно лидълски ли трябва да бъдат?
Виждала съм слипове във Фантастико, в Кауфланд също.
И по разни магазинчета за бельо и пижами.

# 1 558
  • София
Девойки, прекрасни, моля ви за помощ, искам да услужа на един съсед, възрастен е, трябват му  мъжки слипове само слип  - размер М.  Някъде из България,  ако видите моля ви,  купете ми 3 опаковки, веднага ще пратя парите по ЕКОНТ. Звънях на телефона за информация и ми казаха , че в София има в кв. "Свобода",  - 20 кутии, излетях веднага , но това беше грешна информация - нямаше. Съседът ми е трудно подвижен, а е много мил и приятен човек, фин човек, заслужава си да му дам малко помощ. Много благодаря!
В понеделник имаше в Младост 3 при намалените неща. Със сигурност едният комплект бяха М, защото ги погледах. Но едва ли са се задържали до днес. Не знам. Ако някой ходи, може да погледне в коша.

# 1 559
  • София
Марчева, непременно лидълски ли трябва да бъдат?
Виждала съм слипове във Фантастико, в Кауфланд също.
И по разни магазинчета за бельо и пижами.
Този господин не е много подвижен, с бастун че е, а сега в този сняг и лъзгавица го е страх много да излиза, излиза само до магазина, който е под нас, затова ѝ ме помоли. Трудно му е да отиде до Фантастико, аз живея в Лозенец, той ми е съсед по етаж,  не е страшна тайна, затова мога да я споделя, Кауфланд е много далеч, също както и Фантаситко, тук нямаме много магазини освен СВА, а там дрехи не се продават. За това помолих, ако някоя от вас знае къде има , ако е в  София излитам веднага, но може би има повече из страната. Не бих си разрешила да обикалям и да търся, видял ги е човека, харесал и...затова ви моля.
Pupsi, ако ходиш из Младост - погледни и ми кажи веднага скоквам. Само ми кажи коя Младост и къде е точно, че нещо не съм много наясно.
Emi Daniel, благодаря, че ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт