Лидл 121 - Ноември

• 137 773
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Ще ходя чак в петък сигурно. И ще погледна. В тази връзка - пилешкото, което ще е намалено тогава, става ли? По принцип не купувам месо от лидл. Освен ако не намалят пиле Дюк.

# 1 561
Купуваме си пиле, бутчета, дробчета от Лидл редовно.
Все още сме живи.
Само пиле Дюк не сме вземали.
Марчева, щом споменаваш СВА ако искаш може да тръгнеш нагоре от магазина, по тротоара.
Има цветарница, еко-био-магазинче, захарни и до него за бельо. На не повече от 50 м. от паркинга на пазарчето са.
Дядото в тоя сняг да си седи в къщи, да не падне някъде.

# 1 562
То имаше 2 вида боб. Аз купих от обикновения -печен. Ми той не е запечен де. На нас ни хареса, малко е дребничък, но хубаво сварен, маслен, освен това не е в лютеница , а в истински доматен сос. Ей значи, много сте придирчиви(( Аз , като готвя не знам да го правя по-хубав, освен да са по-големи зърната. Е и малко по-овкусен, ама врътката и времето си е фактор . За тази цена и този вкус , аз поне съм доволна от боба много, особено за декорация към чинията, към кюфтенца, пържолка и т.н.Сега станах фенка на киселите краставички, много ми се услаждат, ама едни дребни бейбита не са от Лидъл, но с бобчето и пържолката за нула време става вечерята, а е и вкусно поне за нас де.
Съжалявам, че ви подведох, но на мен наистина ми харесва.
ПП. Вкусът му не е на нахут. Направо ще ходя да се гръмна значи(( Днес пък излезе , че цветовете не разпознавам едва ли не, сега пък вкусът ми особен , мани.мани(( Нахутът има как да го напиша, но за мен по-хлебен вкус, по-постен от боба, няма масленост в зърната. То не, че съм яла нахут много, но съм опитвала и такъв спомен имам.

# 1 563
  • София
То имаше 2 вида боб. Аз купих от обикновения -печен. Ми той не е запечен де. На нас ни хареса, малко е дребничък, но хубаво сварен, маслен, освен това не е в лютеница , а в истински доматен сос. Ей значи, много сте придирчиви(( Аз , като готвя не знам да го правя по-хубав, освен да са по-големи зърната. Е и малко по-овкусен, ама врътката и времето си е фактор . За тази цена и този вкус , аз поне съм доволна от боба много, особено за декорация към чинията, към кюфтенца, пържолка и т.н.Сега станах фенка на киселите краставички, много ми се услаждат, ама едни дребни бейбита не са от Лидъл, но с бобчето и пържолката за нула време става вечерята, а е и вкусно поне за нас де.
Съжалявам, че ви подведох, но на мен наистина ми харесва.
ПП. Вкусът му не е на нахут. Направо ще ходя да се гръмна значи(( Днес пък излезе , че цветовете не разпознавам едва ли не, сега пък вкусът ми особен , мани.мани(( Нахутът има как да го напиша, но за мен по-хлебен вкус, по-постен от боба, няма масленост в зърната. То не, че съм яла нахут много, но съм опитвала и такъв спомен имам.

Боба си е хубав, просто ми направи впечатление специфичния вкус. Няма нищо лошо в това хората да споделят впечатленията си.

# 1 564
Обезкостения бут на мен не ми харесва особено, мазен ми идва и с много жилки. Филе, бонфиле и нормални бутчета - ок. Имат жилки, но не толкова много.

# 1 565
Фанфанито, ти пък много лично го приемаш, не мисля, че си подвел/а някого, вкусове разни 😉
Иначе, честно казано, готвя го много по-добре, но исках да спестя време за едни гости. Отделно, имам чувството, че и захар имаше добавена в консервата.

# 1 566
Купих си от щолена на промоция,е,няма такава вкусотия!
Тези дни ще отида да си взема поне още два.Видях,че са до изчерпване.Искам да има! Grinning

# 1 567
  • София
Тези дни ще отида да си взема поне още два.Видях,че са до изчерпване.Искам да има! Grinning

С палмово масло е.

# 1 568

С палмово масло е.
Е,и?
И въздуха е с Кадмий,пепел и какво ли още не ама дишкам Grinning
Има ли щолен без палмово масло,а само с краве масло?

# 1 569

С палмово масло е.
Е,и?
Aма палмовото масло не е вредно ако е качествено. Вредно е некачественото.

# 1 570

С палмово масло е.
Е,и?

Не. 99,99% от нещата са с палмово масло. Засега съм засякла само едни бисквити с масло и детски солети - без.

# 1 571
  • София
Нищо де, аз само отбелязах.

# 1 572
  • В сбъднатите си мечти :)
ОБОЖАВАМ ГО ! И за мое щастие , вкъщи никой не иска да го яде... ММ още преди 10г, когато му дадох да опита, каза че за него е като нещо недоопечено и няма намерение да го яде. Малката пък дори не е благоволила до сега да го опита. Толкова по-добре за мен Wink Ако нямаше да стана кръгла, цял кашон бих отмъкнала....

# 1 573
ОБОЖАВАМ ГО ! И за мое щастие , вкъщи никой не иска да го яде... ММ още преди 10г, когато му дадох да опита, каза че за него е като нещо недоопечено и няма намерение да го яде. Малката пък дори не е благоволила до сега да го опита. Толкова по-добре за мен Wink Ако нямаше да стана кръгла, цял кашон бих отмъкнала....
Толкова много вкусове и текстури ти се смесват в устата,сладко,странно,алкохолно,плодово,тестено,ванилово...Ох,спирам че... Grinning

# 1 574
  • В сбъднатите си мечти :)
Толкова много вкусове и текстури ти се смесват в устата,сладко,странно,алкохолно,плодово,тестено,ванилово...Ох,спирам че... Grinning
Нямаш сърце бе, PELLI !!!!!! Капят лиги по клавиатурата ми...

Иначе за боба ме заинтригувахте да пробвам... Печен, непечен... Много обичам боб и се надявам да се хареса у дома Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт