Лидл 121 - Ноември

• 137 752
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София

С палмово масло е.

Е,и?
И въздуха е с Кадмий,пепел и какво ли още не ама дишкам Very Happy
Има ли щолен без палмово масло,а само с краве масло?

Има, ако си направиш. Веднъж преди 7-8 години съм правила, обаче не ми хареса толкова колкото купеният, а и е доста скъпо удоволстие да си го направиш.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 17:56 от Миленски

# 1 576
Скоро се зачетох в състава на адаптираното мляко на малката, Аптамил от Англия. Има и палмово и рапично масло. И сега кво, нямам избор. Пък и надали другите марки са с по-различни съставки. Не съм се интересувала.

Утре отивам за грейка на голямото дете, дано сваря. Искам от тази, която е с продължение нагоре по тялото. Ако намеря и еърфрай и него ще взема.

# 1 577
Майонезата на Микадо 55% също е по моя вкус,вкусна и леко кисела,сякаш е с лимонов сок.
Птичите кренвирши също са одобрени от котарака Grinning
Между другото той днес ме побърква,тъкмо влезе,стои малко и пак иска да излиза,цял ден отварям и затварям врати.Наказва ли ме нещо,какво ли...Но все пак му купих кренвирши Grinning

# 1 578
Изтеглиха брошурите..поне от нашия филиал. Грешката е печатна. От утре си е промоцията.

# 1 579
  • София
Има, ако си направиш. Веднъж преди 7-8 години съм правила, обаче не ми хареса толкова колкото купеният, а и е доста скъпо удоволстие да си го направиш.
[/quote]
Не си права,  Миленски, не вярвам да не ти хареса, онази вечер го работих и е повече от прекрасен, вярвай ми по-добър е от този който се предлага. Освен това не е и труден за направа.  Peace
Скрит текст:
[/spoiler]

Скрит текст:
[/spoiler]

# 1 580
  • Мадрид / София

Този не е с палмово масло.

# 1 581
.....................
Не си права,  Миленски, не вярвам да не ти хареса, онази вечер го работих и е повече от прекрасен, вярвай ми по-добър е от този който се предлага. Освен това не е и труден за направа.

Да,и аз гледах рецептата в На кафе,и наистина не е труден,обикновено хлебно тесто с различни сушени плодове и ядки,есенция ром,ванилия!

# 1 582

Но това е панетоне, щоленът е различен.

# 1 583
  • София

Това не е щолен, нещо като козунак, малко ми идва като дунапрен. Лично аз не съм му фен на панетонето.

# 1 584
  • София
Скрит текст:
Тествахме фраера, на мъжа ми много му хареса. Ще внимавам с покритието.

# 1 585
  • Пловдив
Ммм че апетитно изглежда,Марчева давай веднага рецептата за този така изкушаващ щолен ,който си сътворила

# 1 586
Аз не успях да взема робота, но ще ми е интересно да споделите мнение.

# 1 587
  • Мадрид / София

Но това е панетоне, щоленът е различен.
Да, знам че е ранетоне и не е щолен, но ставаше дума за неща, с и без палмово масло.

# 1 588
не успя, защото нямаше ли? И аз щях да питам дали някой го изпробва вече, хубав е по характеристики, ама и аз не го взех, скъп ми е Simple Smile))))

# 1 589
не успя, защото нямаше ли? И аз щях да питам дали някой го изпробва вече, хубав е по характеристики, ама и аз не го взех, скъп ми е Simple Smile))))
да последния изчезна под носа ми в понеделник в 8.30 сутринта .

Общи условия

Активация на акаунт