Лидл 121 - Ноември

• 137 753
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Плевен
Аз още се ослушвам за робота, щото си мисля, че мене чака, а то какво се оказа. Дано някоя съфорумка все пак сподели.

# 1 591
Здравейте, какво ви е мнението за детските ски-панталони?

# 1 592
  • have faith and be patient ..
Детските шоколадови близалки също не са с палмова мазнина, а с какаово масло, поне по етикет.. Което много ме изненада де

Ски панталони, якета, космонавти сме ги коментирали многократно, на някои са им тънки, на други идеални, виж на място и прецени ти от кои си Wink

# 1 593
  • София
Близалките са чудни, вече изядохме 1 опаковка. Преди 2 години ги бяха намалили май по 1.29, имаше и с двуцветен шоколад.

# 1 594
Здравейте, скоро имаше кинетичен пясък. Някой може ли да даде мнение дали е добър? Купих един комплект с животни, за подарък, но се чудя дали да го оставя или да го върна.

# 1 595
Здравейте, скоро имаше кинетичен пясък. Някой може ли да даде мнение дали е добър? Купих един комплект с животни, за подарък, но се чудя дали да го оставя или да го върна.
Имаме лидл-ски кинетичен пясък в кофички, 4 цвята и не е хубав. Много е сух още от самото начало и не се държи като хубави кинетичен пясък.

# 1 596
  • Бургас
Изтеглиха брошурите..поне от нашия филиал. Грешката е печатна. От утре си е промоцията.
Дано са ви заредили и с подходящи за сезона и интереса количества Wink Утре висвам сутринта с отварянето, че цял списък имам спретнат от младежа Grinning

А без палмово масло има доста неща, но четене му е майката, а не обобщаване само Wink

# 1 597
  • до едно тепе
И аз метнах очо на якетата. Синковеца си хареса сивото. На малката искам от гащеризоните да взема,макар че още се вкарва в ски панталона си, но като знам че цяла зима ще го носи,а и идва малко опънат предпочитам да се заредим и с по- голям. Обаче как ще стигна с нея до там навреме в тоя дъжд идея си нямам. Термобельо взех
на баткото миналата година и още си му става. Цяла зима си ходи под анцунга с клина и му беше екстра.
Кинетичен пясък- лидълски имахме( подариха ни го) преди 2 години. Игра 2-3 пъти с него, но много го пилееше и трудно го изчиствах от фугите на паркета. Замина в коша. Бяха 2 пакетчета вътре- бял и син. Белия даже и не го отворихме. Някак не му се получаваха съвсем фигурките. На друга марка не сме имали та не мога да сравнявам. Просто реших че не е за вкъщи това чудо.

# 1 598
  • София
Ммм че апетитно изглежда,Марчева давай веднага рецептата за този така изкушаващ щолен ,който си сътворила
Давам, разбира се, няма да си я държа за мен само, рецептата е по идея на Петя Аргирова и ти пускам линк, аз моята ще я кача на 1.12 там където качвам и можеш още по-добре да я разгледаш, като снимки и обяснения. Рецептата е дълга, затова не ти я изписвам сега,  , а в Готвач вече ще я изпиша и покажа, окончателно. Знай, че обясненията ѝ са повечко, но е лесна и елементарна, на вкус няма нищо общо  с това което сме опитвали от магазините, честно и още нещо този щолен няма много подправки, така си е.
Работих тази рецепта, но Петя е качила и една бърза с бакпулвер и извара , не съм я правила, но вероятно е добра

https://uhaena.blogspot.com/2014/10/blog-post_21.html

# 1 599
  • Пловдив
Ммм че апетитно изглежда,Марчева давай веднага рецептата за този така изкушаващ щолен ,който си сътворила
Давам, разбира се, няма да си я държа за мен само, рецептата е по идея на Петя Аргирова и ти пускам линк, аз моята ще я кача на 1.12 там където качвам и можеш още по-добре да я разгледаш, като снимки и обяснения. Рецептата е дълга, затова не ти я изписвам сега,  , а в Готвач вече ще я изпиша и покажа, окончателно. Знай, че обясненията ѝ са повечко, но е лесна и елементарна, на вкус няма нищо общо  с това което сме опитвали от магазините, честно и още нещо този щолен няма много подправки, така си е.
Работих тази рецепта, но Петя е качила и една бърза с бакпулвер и извара , не съм я правила, но вероятно е добра

https://uhaena.blogspot.com/2014/10/blog-post_21.html

Много ти благодаря,а щом рецептата е на Петя няма нужда от повече обяснения,тя е вълшебница и точно се чудих на този с изварата и бакпулвера,тази година съм решила че няма да купя щолен,аз ще си го майсторя.Flowers Hibiscus

# 1 600
# 1 601
# 1 602
  • Пловдив
Нищо интересно...евентуално ще мина ризите и клиновете да видя.

# 1 603
Нищо интересно...евентуално ще мина ризите и клиновете да видя.
И аз така, този с кожените елементи и пуловера черно на бяло... И зимните обувки ми харвсват, но вече чакам едни от Тенденз и Н&м.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 08:52 от blondyberry

# 1 604
И аз нищо не харесах Simple Smile И по-добре! Че дървените играчки ме разориха Simple Smile
Поне термбельо ще взема.

Общи условия

Активация на акаунт