Лидл 121 - Ноември

• 136 161
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 710
  • 1st floor
Преди малко купих шал от Люлин 2. Имаше 5-6 бройки още , повечето момчешки. В интерес  на истината очаквах друго, взех го само защото се разходих до там специално за него.
Син имаше ли? И едната част не е ли полар?

# 1 711
  • София
Нямаше ги намалените слипове. Но бяха изнесли лампи за гел лак, два от тези миксери с купата и прахосмукачка. Без намаление де. София, Младост 3.

# 1 712
И всичките леко използвани, опаковката - ужас. И без намаление.

# 1 713
Алина, благодаря!

# 1 714
Кога пускаха детската дъска за рисуване ( от едната страна бяла, с от другата - черна)? Или съм я изтървала вече ...

# 1 715
Май мина тази дъска преди две седмици....

# 1 716
  • София
Заради грешката в брошурите има инфо, дадени артикули/явно  шаловете/да бъдат изложени днес на 50%. А там, където са доставени малко като количество днес да не се вадят, а утре. Както е по брошура. По този начин се надяват да не ощетят клиентите.

ЛИДЛ  е магазин за безработни и пенсионери. Той никога не се е съобразявал с работещите и учащите си. Какво значи в 08:30 вече шаловете да са останали 5-6 бройки, а в 10:30 щанда да е празен. Самия щанд показва, че са били заредени не повече от 10-на бройки (виж снимката по-надолу).

Преди малко купих шал от Люлин 2. Имаше 5-6 бройки още , повечето момчешки. В интерес  на истината очаквах друго, взех го само защото се разходих до там специално за него.

И съответно в 10:30 часа:

# 1 717
ЛИДЛ  е магазин за безработни и пенсионери. Той никога не се е съобразявал с работещите и учащите си. Какво значи в 08:30 вече шаловете да са останали 5-6 бройки, а в 10:30 щанда да е празен. Самия щанд показва, че са били заредени не повече от 10-на бройки (виж снимката по-надолу).
Точно безработните и пенсионерите в 10.30 са в магазина, а не в офиса. Работещите правят така: ставане в 5.30, излизаш от вкъщи в 6.30, в 7.00 си в магазина, а в 9.00 - в офиса. Wink И затова в 10.30 щандът е празен. Просто си построихме комунизЪма - купува се каквото и колкото ни "пуснат".

# 1 718
  • софия
ЛИДЛ  е магазин за безработни и пенсионери. Той никога не се е съобразявал с работещите и учащите си. Какво значи в 08:30 вече шаловете да са останали 5-6 бройки, а в 10:30 щанда да е празен. Самия щанд показва, че са били заредени не повече от 10-на бройки (виж снимката по-надолу).
Аз в 10.30 ч. сам на работа Rolling Eyes

# 1 719
Е, комунизъм щеше да е - всекиму според нуждите. А тук нуждите не са задоволени на всеки, както става ясно от сагата с шаловете Joy

Туй ще да е някаква друга форма на управление - идиотизъм по-скоро нЕкакъв Thinking

# 1 720
В Лидъл има ли нахут в консерва?

# 1 721
Това е БГ комунизъм, идеологията е друго нещо. 😉

Аз друго не разбирам - защо не зареждат достатъчно поне за 2 дни, а не само за първите 2 часа. Вече би трябвало да имат опит и да знаят за кое има търсене и за кое - не.

# 1 722
В магазина на Ботевградско шосе има много зимни стоки за деца има и размери и разцветка .

# 1 723
Дядо Хаджия, не знам дали Лидл е за пенсионери и възрастни. Поне моите наблюдения не са такива Simple Smile Ако влезеш в моя филиал, ще си помислиш, че си влязъл в у-ще или дискотека. Пазаруват хора на всяка възраст по всяко време на деня.
Друг е въпроса, че работещите през активната част на деня или идват преди началото на техния работен ден или изпращат техни роднини в пенсионна възраст.
Относно количествата на доставките, предлагам да споделиш на ....Цочето ли беше ..Simple Smile Също се изнервяме по същата причина, но нямаме много какво да направим. Неправилно разпределяне по филиали ли е, или като цяло са малки количествата не ни се дават обяснения. Каквото ни доставят, всичко се излага в търговска зала.
Естествено, че сме подавали оплаквания към Централен склад, защото този проблем е от много дълго време и рефлектира...сещате се най вече върху кого...Simple Smile
Вчера. Да се оплача тук аз. В цялата галимация по ски артикулите...Както си действам аз по задачи...и ме приближава жена на средна възраст. Извинете, ми казва, елате с мен, да намерим на това горнище-панталона. Аз ей така Dizzy Face Отговарям, че където е горнището, там трябва да са и панталоните. Не,отговаря тя,няма, елате с мен да го намерим. Поглеждам към масите с нон фид артикулите-всичко манжа с грозде. Отговарям- г-жа няма да дойда с вас, не ми е работа да търся с вас артикул,който е разфасован на части метнат незнайно къде. Не,вие сте длъжна ми се тросва тя. Да,длъжна съм да ви упътят и покажа къде точно са тези комплекти, от които се интересувате, но да тръгна да търся с вас, не съм длъжна. През това време тя започва някакъв разговор по телефона и на висок глас,почти крещейки, чувам как споделя -ами тая тука,продавачката, ми се прави на утрепана и не идва с мен да намеря панталона...В този момент, чувам че ме изискват на каса и ...дотам.
Сега очаквам оплакване Grinning Забавно е...ахъм.

# 1 724

Общи условия

Активация на акаунт