Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните покупки в Lidl за следващата седмица?
Какви са отзивите за каймата и месото в Liлд?
Какви са препоръчителните покупки в Lidl във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните покупки в Lidl за следващата седмица?
-
Какви са отзивите за каймата и месото в Liлд?
Отзивите за каймата в Lidl не са много положителни, но целите меса като пилешко, пуешко, телешко, свинско и пъстърва се оценяват като добри. Отзивите за месото и каймата на Lidl са смесени. Някои потребители хвалят висококачественото свинско, пилешко и телешко месо от Lidl, намирайки го за отлично. Въпреки това има отзиви, които посочват предпочитания към мазнотата на каймата. Някои клиенти предпочитат по-сухи кайми, докато други харесват по-мазни. Като цяло обаче повечето отзиви са положителни и препоръчват месото и каймата на Lidl.
-
Какви са препоръчителните покупки в Lidl във Варна?
-
Налично ли е бадемово брашно в Lidl?
-
Каква е цената на бадемното брашно в Lidl?

И затова в 10.30 щандът е празен. Просто си построихме комунизЪма - купува се каквото и колкото ни "пуснат".

Ако влезеш в моя филиал, ще си помислиш, че си влязъл в у-ще или дискотека. Пазаруват хора на всяка възраст по всяко време на деня.
Отговарям, че където е горнището, там трябва да са и панталоните. Не,отговаря тя,няма, елате с мен да го намерим. Поглеждам към масите с нон фид артикулите-всичко манжа с грозде. Отговарям- г-жа няма да дойда с вас, не ми е работа да търся с вас артикул,който е разфасован на части метнат незнайно къде. Не,вие сте длъжна ми се тросва тя. Да,длъжна съм да ви упътят и покажа къде точно са тези комплекти, от които се интересувате, но да тръгна да търся с вас, не съм длъжна. През това време тя започва някакъв разговор по телефона и на висок глас,почти крещейки, чувам как споделя -ами тая тука,продавачката, ми се прави на утрепана и не идва с мен да намеря панталона...В този момент, чувам че ме изискват на каса и ...дотам.
Забавно е...ахъм.