Лидл 121 - Ноември

• 136 172
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 695
Никога няма да го направя като купения.Интересно ми е това вътре леко сиропираното,алкохолно-цитрусово какво е?Това направо Ммммммммммм

# 1 696
Здравейте Simple Smile
Скоро да са пускали в промоциите си шпайкове за лед? Или иначе казано "котки" Grinning Съмнявам се да ги имат в някакъв постоянен асортимент, но искам да си закупя и ми казаха, че там има такива.

# 1 697
Мъжът ми е много доволен от термоклин Crivit, кренвиршите на Дулано не ми харесаха,много са солени.На мен това не ми харесва в английския Лидл е,че няма разнообразие от плодове и зеленчуци,месото им е много ограничено,само пилешко и пуешко,някои от нещата съвпадат,като нехранителни стоки например,сега чакам да пуснат за Коледа някакви дрехи на Есмара като миналата година.

# 1 698
  • София
Немското масло на промоция е гадно, мирише на онова мандраджийското, добре че купих само едно от 125гр.
И аз купих едно малко онзи ден. Миришеше много гадно....

# 1 699
Кивито защо е толкова скъпо, няма ли да го намаляват? Simple Smile Трябва ми да купувам, а не ми се обикаля по други магазини.

# 1 700
Заради грешката в брошурите има инфо, дадени артикули/явно  шаловете/да бъдат изложени днес на 50%. А там, където са доставени малко като количество днес да не се вадят, а утре. Както е по брошура. По този начин се надяват да не ощетят клиентите.

# 1 701
  • shumen
Днеска и аз ще ходя най-после за термо бельо и яке за детето.Дано сте ми оставили нещо все пак.

# 1 702
Здравейте Simple Smile
Скоро да са пускали в промоциите си шпайкове за лед? Или иначе казано "котки" Grinning Съмнявам се да ги имат в някакъв постоянен асортимент, но искам да си закупя и ми казаха, че там има такива.
Скоро не са пускали. Зимата ще ги пуснат. Иначе има в Декатлон, както и в магазините за планински стоки.

# 1 703
Имате ли спомен - дали са пускали хлебопекарни други години през декември?

# 1 704
Лятото си взех кецки от естествен велур за 20 лева с код и намаление от ХМ. Тези пуми на 80 лева, ще ме извиняват, но дори и от естествена кожа, което ме съмнява да са такива.....са доста скъпички....като за предлагани от Лидл да кажем.

Ще връщам жабешкия суитчер. Детето не го хареса - някой от класа имал такъв. То ще е подобен, не същият, че те вчера ги пуснаха...няма как другото дете да се е барнало преди това с такъв.
Сивият го одобри обаче. Леко му е големичък и се чудя да го заменям ли за по-малък номер или да кара с този...

# 1 705
Имам пуми, купувани от Пума, велур са. Ако уважавате велура като ест. кожа. За сухо врме са, защо сега ги пускат не знам.

# 1 706
  • София
Преди малко купих шал от Люлин 2. Имаше 5-6 бройки още , повечето момчешки. В интерес  на истината очаквах друго, взех го само защото се разходих до там специално за него.

# 1 707
  • София
Преди малко купих шал от Люлин 2. Имаше 5-6 бройки още , повечето момчешки. В интерес  на истината очаквах друго, взех го само защото се разходих до там специално за него.

зле ли са?
да не тичам след работа, то едва ли ще и да останат...

# 1 708
Имате ли спомен - дали са пускали хлебопекарни други години през декември?
Да, точно през декември я купихме на майка ми миналата или по-миналата година.

# 1 709
Лятото си взех кецки от естествен велур за 20 лева с код и намаление от ХМ. Тези пуми на 80 лева, ще ме извиняват, но дори и от естествена кожа, което ме съмнява да са такива.....са доста скъпички....като за предлагани от Лидл да кажем.

Ще връщам жабешкия суитчер. Детето не го хареса - някой от класа имал такъв. То ще е подобен, не същият, че те вчера ги пуснаха...няма как другото дете да се е барнало преди това с такъв.
Сивият го одобри обаче. Леко му е големичък и се чудя да го заменям ли за по-малък номер или да кара с този...
Е , може да му е от мин.година...🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт