Лидл 121 - Ноември

• 136 185
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 680
Щолените на 5.95 за килограм са до изчерпване.
Докато ги има,ще има Grinning

# 1 681
  • София/Испания
Тук в Испания също продават Щолен,но няма интерес към него.След празниците го намаляват и аз тогава си купувам,много го харесвам!

# 1 682
Има 2 вида щолен този на промоция и още един на 8,99.

# 1 683
В нашия лидл бяха пуснали детските шалове и шапки от днес. Добре че случайно минах и взех последните.... уж щяха да са от утре.

# 1 684
здравейте, някой помни ли дали по това време пускаха една масажираща възглавница, ставаща за крака/гръб/врат?
от другата седмица гледам, че ще има възглавница за шиатсу масаж, но не ме устройства, търся за подарък..

# 1 685
Току-що се връщам от Лидл - щолен 1 кг по 5,95 лв. е евтината оферта. Има в изобилие, служителите изкарват нови и нови количества от склада. Има и на двойна цена щолен. Някакъв с масло, 12-15% по спомен, но и в него има палмово масло, обявено е, така че не знам какво точно му се плаща.

Някой казваше, че не било за градски условия термобельото. Днес бях с термочорапогащник за арктически условия 300 den. Направо се смразявах при всеки полъх на вятъра, а температурите още не са паднали, явно утре трябва да си обуя два. За моя изненада термобельо беше останало доста при нас, но не и за момиченца 164 см. Smiley

# 1 686
Аз харесвам мини щолените в тарелка. Не съм гледала дали има при коледните сладки, тъй като още ми е рано да купувам такива неща...

# 1 687
  • София
Немското масло на промоция е гадно, мирише на онова мандраджийското, добре че купих само едно от 125гр.

# 1 688
Да докладвам, детския гащеризон 86-92 лепна от всякуде на човечето на почти 4 години, 102 см високо. Но модела, който си е баш гащеризон, не панталон е за слабички деца. На моето винаги всичко и е широко, но това е идеално, много съм доволна. Суичърите детските са много пухкави и симпатични.

# 1 689
Аз в цял Пловдив не намерих прилично изглеждащи и неотваряни.  Някой забелязал ли е в другите градове, където все още се намират кухни, дали са нови?

# 1 690
Влизам да похваля Селекцията суджуци за печене от първа страница на брошурата. Вкусни и без хрущяли.
Боб по манастирски Родна стряха също е хубав.
Другата седмица съм за Шам фъстък - обичаме го вкъщи.
Сивото термобельо с зоните е страхотно - ползваме от миналата година. Ако стигна до Лидъл пак тази седмица ще видя Ски чорапите.
Ще погледна клиновете другата седмица.
Взех си подочистачката ще я тествам как е.

# 1 691
  • София
Аз в цял Пловдив не намерих прилично изглеждащи и неотваряни.  Някой забелязал ли е в другите градове, където все още се намират кухни, дали са нови?

Ами в Люлин-2 днес си бяха с кашоните, неразтворени.

# 1 692
Престанене/не преставайте/ с тия щолени,отивам да си резна още едно парче.Изядох го от снощи досега.Да ми оставите да се заредя Grinning

# 1 693
Актуализирам се за Пумите. Разгледах някои сайтове/чужди/,  вкл. и на Пума и установих, че има такива модели и еко кожа/велур и естествени. Явно на място ще се гледа. Ако нямах толкова много обувки с кеф бих си взела черните. Имам чанта на марката със златни елементи(от 2 години и не е мръднала{плат е}  и ще си паснат чудно...

# 1 694
Престанене/не преставайте/ с тия щолени,отивам да си резна още едно парче.Изядох го от снощи досега.Да ми оставите да се заредя Grinning
Ако не ти оставят, си направи.  Peace Марчева напред и рецепта е дала. Не е голяма философия.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт