Лидл 121 - Ноември

• 136 202
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 725
Те не бяха ли отделно - якетата отделно, ски панталоните и те...какъв комплект е търсила завалийката...

# 1 726
Те не бяха ли отделно - якетата отделно, ски панталоните и те...какъв комплект е търсила завалийката...
Някакъв поларен комплект бил. Не беше от ски артикулите  точно,но особено вчера в този район с нон фуд масите беше някаква джунгла. Всеки дърпа,мята,хвърля...чудеса...

# 1 727
Не ми се оправдай...другия път даН се прайш на утрепана, чу ли....Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 728
Аз пък ходя по обед. Това е едно от предимствата да живееш в по-малък град - даже като трябва да се отиде с кола в другия му край, става за 10-тина минути. Естествено, сега в студа е различно...

А това, че има някаква прилика между стоките в хипермаркетите и магазините от комунизма е факт, но аз пък не виждам нищо лошо. В повечето случаи хората, които се стремят да са оригинални на всяка цена, не впечатляват никого, освен една шепа хора, които са като тях. 

# 1 729
Във филиала в който пазарувам, "продавачките " са много трудни за хващане. Надянали са слушалки, бягат напред назад. Дори и да искам да кажа на някоя да дойде да ми търси нещото, те са като пантери... hahaha

# 1 730
  • Пловдив
Не ми се оправдай...другия път даН се прайш на утрепана, чу ли....Stuck Out Tongue Closed Eyes
Joy  м да...застреляна да го играе Simple Smile

# 1 731
А на мен скоро ми се случи едно момченце да намери нещо и да го донесе. Ама той нов, скоро ще свикне да не обръща внимание на клиенти като другите.

# 1 732
  • София
Аз излизам от нас в 07:30 за да съм навреме там където трябва да бъда. Внучката ми, за която всъщност трябваше да купя шала пък излиза в 06:45 за да отиде на училище. Така, че дълбоки уважения към тия дето могат да станат в 7 да отидат в 7:15 в магазина и в 8 да са на работа, ама не всички имат такива възможности.

ЛИДЛ или ще прави промоции или ако е нескопосан да не се захваща. Поне научих внучката си че не трябва да разчита на такива вериги магазини.

# 1 733
А на мен скоро ми се случи едно момченце да намери нещо и да го донесе. Ама той нов, скоро ще свикне да не обръща внимание на клиенти като другите.

ние така скоро с щерката се набутаахме в голямата тарапана в лидл на халите. та имаше един /от старите/ служител, който търчеше с някакви палета стоки насам-натам, говореше по слушалката и беше видимо луднал. та мен ме досрамя да го накачуля и аз, но той ме чу, че казвам, че не мога да намеря нещо и сам спря и ме попита какво търся и с какво да помогне. еваларка.
между другото в лидл на ботевградско често има неща, които са изчерпани ан другите места, както и доста намалени хранителни стоки. 

# 1 734
Мани, мани...утрепани продавачки.
Обърнах достатъчно внимание на госпожата аз. Тя си дойде с половината комплект, т.е. знае къде се местонахождат. А това, че са разфасовани на части...ами да се сърди на други, не на мен. Може би трябваше и да го премеря вместо нея ли?
Разбирам да не намира нещо-да помогна и насоча или покажа...Ама да търся в купа сено-игла...Нямам това време по това време.
А как оправихме после..ние си знаем. Да казвам ли че имаше скиорски ръкавици между палетите с безалкохолно...и не само това.

# 1 735
Ей го...криете ръкавиците при лимонадата. Кой знае шаловете де сте напъхали - да не е до сланината...тц..тц....

# 1 736
Ей го...криете ръкавиците при лимонадата. Кой знае шаловете де сте напъхали - да не е до сланината...тц..тц....
Joy

# 1 737
  • have faith and be patient ..
Оххх и аз пти нас гледах дки якета и панталони около шоколади и къде ли не...

# 1 738
Тогава сигурни ли сте, че шаловете са свършили? Да не са при захарта, боба, лещата? Или при тоалетната хартия, трябва да се провери навсякъде. Joy

Сега сериозно - защо шаловете са толкова търсени? По-удобни ли са от обикновен шал?

# 1 739
Като казвам "бг комунизъм", нямам предвид липса на оригиналност на стоките. Напротив, някои са доста оригинални - като карирана риза с перли. Laughing Сега сериозно, има доста неща, които ми харесват, материята е добра, моделът също. Обаче това с ограничените бройки си е комунизъм като от едно време - който успее да се уреди и ако успее. Не е успокоение, че стоките ги има по другите магазини, защото там цените редовно са двойни, тройни и нагоре. И изобщо не става въпрос за доходи. В цивилизования свят стоки от първа необходимост като храна и дрехи масово са на лидлски цени и в достатъчно количество.

Общи условия

Активация на акаунт