Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 808
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
HD liquid coverage и такъв коректор. Страхотни са за парите си, ако не търсиш грижа за кожата обаче.
Благодаря ти,гледах цветовете вчера точно на този фдт и ми се струват по-хубави от матиращиа на Катрис.

# 436
HD liquid coverage и такъв коректор. Страхотни са за парите си, ако не търсиш грижа за кожата обаче.
Благодаря ти,гледах цветовете вчера точно на този фдт и ми се струват по-хубави от матиращиа на Катрис.
Това е Катрис. За кой говориш точно?

# 437
Това е Катрис. За кой говориш точно?
Точно за Катрис говоря и аз. Че All matt Catrice има по-малък избор на цветове от HD.

# 438
HD на Катрис не е ли само 4 цвята? 😄 Аз също си го взех, в най-светлия, днес ще го пробвам и ще пиша мнение. 🤗

# 439
Може ли снимка на базато на Givenchy?

# 440
Може ли снимка на базато на Givenchy?
Ето линк. Като я пробвах реших, че са пари на вятъра, после забелязах, че ФДТнът ми стои страхотно в дните, в които я ползвам. После започнах да я нанасям и по врата, за да няма такъв контраст с лицето. Подарих L’or днес, оставам на тази. https://www.givenchybeauty.com/int/en/p/mister-radiant-bronzer-F20100033.html

# 441
Много благодаря! В София само в Perett shop ли предлагат марката?

# 442
Много благодаря! В София само в Perett shop ли предлагат марката?
Не и в нотос галери.

# 443
В Нотос нямат тази база. Имат матовата. Или поне миналата седмица беше така.

# 444
  • варна
Искам да благодаря на дамата,която препоръча бб крема на Норева за мазна кожа.Това е грим, който е чудесен за прикриване на пори и уеднаквяване на те на! Въпреки,че е със средна покриват с един лек воал пудричка върши чудесна работа и за по изразени несъвършенства.Има само едно нещо,което го дели от перфектната за мен основа - врязва се в назобиалните линии...Тестван с различни кремове в топло и студено,се държи добре повече от 10часа.Уточнявам - с лек воал пудра върху него.

# 445
Мога ли да направя нещо с фон дьо тен, който обаче се оказа за кожа с жълт подтон. Моята е с розов...и стои много кофти.
Уж пробвах на ръка, но не и на лицето, иначе нямаше да го взема изобщо.

# 446
След много чудене си купих фдт на Радиант natural fix,доста е покривен,матиращ и издръжлив,доволна съм,не е мръднал от обяд

# 447
  • Бургас
Видях,че при нас са отворили магазин на Радиант,ще видя този фдт.

# 448
Здравейте,
къде проверявате комедонния индекс на съставките на даден фдт / пудра?

Гледах на първа страница, но не виждам сайтове, които са посочени за целта.

Благодаря! Flowers Hibiscus

# 449
В cosdna.com има такава скала

Общи условия

Активация на акаунт