Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 77 427
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Някой ползвал ли е адаптиращия фдт на кройтерхоф - събирам мнения ,а в нета няма ревюта ?

# 631
  • някъде под слънцето...
Пробвах новия ФДТ на Герлен.На първо четене, проба на ръка е ок.Минах след работа и нямах време да се оставя да ме гримират с него.
Изпросих си проба,  получих щедра отливка,  която ще ми стигне за две три седмици.
Надявам се да се сработим.
Моят цвят е 00N.
Цената  тук е 46.90 евро

# 632
И аз изпробвах новия фдт на Герлен. Лек, лесен за нанасяне, изравнява тена, може да покрие незначителни несъвършенства. С много интересен ретро мирис, който отшумява веднага. Ще си помисля още малко дали да си го купя, не ми в нужен, но Герлен за първи път правят толкова приятен, с интерес състав тонален продукт. Да, сега се гледам в огледалото и наистина е доста добър. А съм нанесла много малко количество. Това е още един плюс, че е икономичен.

# 633
И аз го пробвах вчера Герлена. Много лек, не ми мирише освен в първата минута, с леко покритие, лесно нанасяне, с пръсти го нанесох нарочно, защото ми е малка проба и да не го гълтат четки и блендер. Стои супер естествено и е невероятно готин, ако нямаш какво да прикриваш. Но аз съм с мазна кожа, особено в Т-зоната и отгоре го покрих с пудрата на Фенти Бюти, която е матираща. Няма как да изляза без нея на носа, въпреки, че на него очарованието му е да се носи без нищо отгоре. Нямам никакви забележки как се държа през деня. Не се набива, не се свлича, не се окислява грам, чуден е. Със сигурност ще си купя 2N.

Днес си купих два фон дьо тена на Мас. Face&Body 2N и Studio Fix Fluid N 6.5 /така наречената биксвитка, която има уникален цвят/.
Останала бях само с Dior Backstage и реших да си понакупя фон дьо тени.

# 634
  • Бургас
С много леко покритие е фдт-а на Герлен хора,които имат много несъвършенства да го пропускат директно,няма да им върши работа.Точно леко ретро ухае,както вече писах ми напомня ухание от детството ми.Мен много ме радва четката,искам я.

# 635
С много леко покритие е фдт-а на Герлен хора,които имат много несъвършенства да го пропускат директно,няма да им върши работа.Точно леко ретро ухае,както вече писах ми напомня ухание от детството ми.Мен много ме радва четката,искам я.
Да, и аз казах, че е много скъпа, но е страхотна просто. Гъста, мека. Heart Eyes Искам да видя как се клика, но не може на щендера мострата.

# 636
Някъде има ли отзиви за фон дьо тен на Радиант?
Видях скоро едно позната, беше с него, но нямах време да я разпитвам кой точно е  newsm78
Стоеше много сочна и хидратирана кожата, и покритието беше прилично.

# 637
Веднъж в живота си съм използвала Радиант, беше в една смотана пластмасова тубичка. Пер-фек-тен фон дьо тен! Евтин, а копринен, перфектно се нанася и на снимки изглеждаше много добре!

# 638
И аз имам едно мини Радиант много е хубав. Имам и на Севънтийн матиращ мини и той е чудесен.

# 639
Аз се чудя, сдобих с Loreal inffallible, но ми се струва сухичък. Уж ми го препоръчаха като подходящ за суха кожа, ама нещо ми идва в повече май. Чудя се база ли да взимам, по-мазен крем ли да взимам, или да му добавя малко хайлайтър за по-сочен завършек. Някой ако го има да сподели как го нанася, моля.
Този на Герлен, прикрива ли лунички?

# 640
Не знам аз нямам. Вземи проба.

# 641
  • Пловдив
При голям контраст между тен и лунички, според мен няма да ги покрие. Дори и с наслагване.
И аз го пробвах ФДТ- на на Герлен, но не знам 🤔 много ми хареса като за първа проба, но не съм убедена, че ще го купя. Има нещо, което не му достига с размер на косъм, както се казва до идеалния за мен тониращ продукт. Имам още за няколко пъти и ще го мисля... може да си взема и друг цвят за проба и да нанеса и в по- топло време, че го разносвах в студа. А четката е сладурско бижу 🥰, но на тази цена пфууу ...

# 642
Радиант фдт имам и аз,този за мазна кожа,доста е покривен,харесва ми и че е издръжлив

# 643
Благодаря ви, момичета!
Трябва да видя кой се води за суха кожа. В кои магазини ги има? Разбрах, че само в Ринг Мол

# 644
  • София
В Ринг не се сещам къде има Радиант. В Парадайс има.

Общи условия

Активация на акаунт