Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 632
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Алкохолецът хич не ми пречи, стига да е след трето, четвърто място в списъка. Че и да се спиртосаш не е хубаво.

# 106
Алкохолецът хич не ми пречи, стига да е след трето, четвърто място в списъка. Че и да се спиртосаш не е хубаво.
За съжаление рядко е там, а често на второ място.

# 107

Не е да. Но, ако съм много, много впечатлена от някой тониращ продукт и недостатъкът му е само алкохол, бих го взела.

# 108
Здравейте момичета!
Да дам отчет за пудрите.
La Prairie  определено не е моята пудра. Стои матово, брашняно и усещането е като старият вид пудри.
Какво имам предвид - едно време не е имало ФДТ-и и пудрите са се правели, за да се слагат на голо лице. Помня, че баба ми имаше една пудра на Карон едно време и тя имаше точно същото усещане. Стои малко мазно, а в същото време дава матов завършек. Може би La Prairie би имало същият ефект на голо лице, но аз искам пудра за над ФДТ (или СС, ВВ и т. н.)
Взех си Сисли. Идеална. Само цената и я прави златна и засега я пазя за по-особени случаи и продължих да търся.
(В този смисъл много се дразня, че Шанел спрахя преди няколко години да пускат коледни лимитки на свободната пудра! #2gunfire)

Вчера пробвах прудрата на Chantecaille заради разни блогови ревюта.
Не, не и не. Брашняна седи, никакъв блясък няма, дори не си поисках да ми сипят за допълнително пробване.
За мое учудване на първо пробване много ми хареса Laura Mercier Glow Powder. Взех си за проба, но на място там много ми хареса.
Другото, което ме очарова - коледна лимитка на Кларинс - нещо като хайлайтър или блестяща пресована пудра. Точно както би седяла една коледна шанелска пудра. На някои може да им се вижда много диско или блестящо, но нанесено в умерено количество би ми дошло идеално.
Ще я взема.
Това е продукта:
Highlighter Palette
For complexion and décolleté
https://www.clarins.co.uk/highlighter-palette/C080033086.html

# 109
Ще я погледна задължително, благодаря! Hug
Пудрата на Сисли е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 110
О, Сисли няма аналог!
Но е златна като цена просто!
 Laughing

# 111
Да вметна само, съставя при дръг стор фон дьо тените е добре. Техните недостатъци са други.
Обаче четох, гледах, май ще си го взема, защото съставката, която ми вади очите е мноооого назад в списъка и трудно прониква в дълбочина, щото е летлива. Мдам, щото те и другите не са цвете, ама тук има любов.

# 112
  • гр. София
Отдавна споменах, че пудрата на Сисли е единствената, която ми замества по ефект маетеоритите без да ми изсушава кожата. Перфектна е. Моята опаковка я ползавам вече година, а дори не съм на половината. Така, че смятам, че е икономична.

# 113
За Sisley Phyto Poudre Compacte ли говорите?

# 114
  • гр. София
За Sisley Phyto Poudre Compacte ли говорите?

PHYTO-POUDRE LIBRE

# 115
По-чист състав друг път. Я виж Rimmel със синята капачка, дето всички се превъзнасят по него, какъв шит е. Аз пречброих 7 парабена по спомен и 1 силикон, и какво ли не още.

# 116
  • София
Момичета, тази ли е пудрата? Помня, че преди време имаше препоръки за пудра на Sisley, може ли само да попитам цвят Irisee ли ви беше любим?

http://www.selfridges.com/GB/en/cat/sisley-phyto-poudre-libre-po … 6-3002705-180111/

И още нещо, CHANEL CC CREAM за зимата кой цвят вземате? Няма къде да тествам, със светла кожа съм и се чудя цвят В20 дали е подходящ.

# 117
  • гр. София
Да, точно тази 01 Irisee.

# 118
Happythought , точно тази е пудрата!
За СС-то, аз взимам 10. Зима, лято все него си ползвам.
Само да спомена, че новият вариант е малко по-тъмен от първоначалният. Може би на лицето да не личи много, но като ги сложа на ръката си личи.
Ако се сложи отгоре малко пудра или бронзър може да се коригира цвета.

# 119
  • Велико Търново

И още нещо, CHANEL CC CREAM за зимата кой цвят вземате? Няма къде да тествам, със светла кожа съм и се чудя цвят В20 дали е подходящ.

И аз съм със светла кожа, ползвам № 30 - слива се идеално.

Общи условия

Активация на акаунт