Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 795
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Никой ли не знае кой от всички ФДТ на Гърлен е най-хидратиращ? ББ кремовете какви може да са? От вас съм останала с впечатление, че всички изсушават, но пак да попитам. Извинявам се ако ставам досадна.
Не всички ББ кремове изсушават.
Имам ББ крем на Ейвън ,води се озаряващ ,доста добре хидратира ,но ако имаш по-мазна кожа лъсваш.
Единствено матиращите имат такъв ефект.
Имам сс крем на Биотен ,който матира и има леко изсушаващ ефект ,но ако сложиш крем за лице преди да нанесеш сс крема ,няма да ти направи впечатление.

# 466
Никой ли не знае кой от всички ФДТ на Гърлен е най-хидратиращ? ББ кремовете какви може да са? От вас съм останала с впечатление, че всички изсушават, но пак да попитам. Извинявам се ако ставам досадна.
Герлен е по-правилно да се произнесе Simple Smile
Моето мнение е, че Герлен нямат хидратиращи тонални продукти. Имай предвид, че моята кожа е нормална, изобщо нямам сухи участъци. Могат да придадат сияние, но хидратация... BB кремът за мен е приятен и нищо повече. Преди години съм използвала един в синя тубичка, пак Бб крем беше, той идваше малко сух. Не, определено Герлен нямат специално изявена хидратираща грижа.

# 467
Благодаря. Това исках да разбера. На мен никаква покривност не ми трябва. Само изравняване на тена. Но понеже съм със суха и дърта кожа Simple Smile, търся нещо по-хидратиращо. Много бавно ми вървят тоя род мазила и исках нещо по-скъпо да си взема, че ще ми отиде поне две години ползване. Но явно няма да е Герлен/Гърлен. Иначе ни едното, ни другото ми звучи правилно на Бг. Важното е че се разбрахме.

Пробвах един на Диор като деЗодорант.  И ми хареса. Освен него да взема. Нямаше почти никаква покривност. А марката отбягвах понеже в сефора ме бяха наклепали с някакъв супер покривен и тежък. Като плашило бях. За това ги и отбягвах. Реших че всичко на Диор в такова. Но явно не е така.

# 468
А коя марка има ФДТ с глоу ефект за суха кожа?Аз се чудя защо ми действа матиращо Аква нюд на Герлен.Confused

# 469
Ако имате възможност, пробвайте това на Шанел:

https://www.chanel.com/us/makeup/p/185326/les-beiges-sheer-healt … -spectrum-spf-30/

Много лек продукт, лицето засиява и просто се изравнява тена. Аз много си го харесвам за ежедневен грим.

# 470
Всяка една марка има и озаряващи за суха кожа и такива за мазна (матиращи, дълготрайни) и нещо по средата за нормална.

# 471
Barbarella, Благодаря! Отдавна съм хвърлила око на Шанел.Ще пробвам!
Аgent, явно не съм избрала подходящ Герлен ,макар че винаги се консултирам с момичетата от БЗ.

# 472
  • София
Герлен нямаха ли един супер хидратиращ Parure? Поне преди години беше наличен.
Shiseido имат сочен и озаряващ.
А bb-то на Flormar е жестоко за такова време - богато, защитаващо, лесно за нанасяне и 0 впиване. Не е точно хидратиращо, но така или иначе нанасям на предоволно хидратирана кожа.

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 22:05 от Harpalike

# 473
Harpalke,Благодаря!Ще видя и тях.Flowers Hibiscus

# 474
  • София
Има ли коректори или фдт-и, които се доближават до Pro longwear-a на MAC като покривност и консистенция? (За NC20-25) става дума.
На привършване ми е и се чудя дали да не сменя.
Идеи?

# 475
От къде го купуваш, нещо не успявам да го открия?

Препоръчаха ми СС-то на Биотен, но нямам никакви наблюдения от марката.

# 476
Аgent, явно не съм избрала подходящ Герлен, макар че винаги се консултирам с момичетата от БЗ.
Аз като дърт Тома Неверни на консултантки никога не вярвам, винаги изчитам официалният сайт на марката, пък ревюта на потребителки (обикновено за козметика от този ценови клас на сайта на Сефора); но гаранции, че и най-хубавият продукт ще ти отговори 100% на очакванията няма. Защо не се опиташ да го поразносиш с различни кремове като база - по-богати и хидратиращи, например? Или смесвай директно ФДТ-то с крем и го слагай над база?

Понякога ми се е случвало да си избера фдт и след няколко месеца кожата ми да не го хареса, защото се е сменил сезонът и обикновено мазноватата ми кожа се е дехидратира и изсушила, а аз се опитвам по навик да я наклепам с матиращ фдт.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 00:52 от Agent Provocateur

# 477
Преди много харесвах lingerie de peau Guerlain за лятото .
Той какъв завършек има ?
Бях доволна как се държеше макР че не стоеше цял ден , беше лек и миришеше хубаво.

# 478
Agent,четеш ми мислите.Тъкмо си мислех, че трябва да си купя по-богат и плътен крем.Според мен липидната структура  на кожата ми сега има нужда от подсилване.Blush

# 479
Parure Gold на Герлен според мен е много подходящ за дърта, суха кожа-поне за моята. Покривен е, но не е маска, озаряващ е. Но има малко цветове и ако не е сетнат с пудра подчертава порите.

Общи условия

Активация на акаунт