Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 768
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • гр. София
И аз моля за препоръка за хубав коректор под очите.
Пробвала ли си Pro Longwear на Mac. На мен не ми се впива в линиите, а е и доста издържлив.
https://www.maccosmetics.com/product/13844/10181/products/makeup … aler#!/shade/NW25

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:05 от Staind

# 526
Благодаря за препоръката!

# 527
  • На ръба..
Пробвала ли си Pro Lingwear на Mac. На мен не ми се впива в линиите, а е и доста издържлив.
https://www.maccosmetics.com/product/13844/10181/products/makeup … aler#!/shade/NW25
И аз гласувам за този, но с уговорката, че слагам съвсем малко крем и на опакото на дланта си, смесвам с коректора и така нанасям в околоочната зона.

# 528
Аз харесвам Loreal perfect match . Озаряващ е, много лек, течен и не се впива в линиите. Напоследък ползвам само него от всички които имам.

Не е много покривен обаче, и много тъмни кръгове няма да ги скрие.

Aura correct me е покривен, но ми изсушава и се впива в линиите, но с по-богат крем отдолу всичко е наред.

# 529
О, аз го използвам, доволна съм, но искам нещо ново.
Можеш ли да го сравниш моля с други, които си пробвала? На мен всичко ми се набръчква, но си имам смела гънка под окото от недоспиване и дехидратация. Просто не искам да е мега изразена и да се събира продукт там, а засега tarte shape tape, double wear, YSL Touche Éclat и същия вариант на Lancome точно това правят.
Под дясното си око имам гънка, заради която ми е много трудно да си харесам коректор, просто всеки я подчертава! Коректорът на Ла прери е много лек, лесно се разпределя дори и на по-сух участък. Озаряваща е, но не мисля, че може да прикрие по-синкави участъци. Аз не използвам много коректори, предпочитам под очите да сложа по-лек озаряващ тониран крем, например на Шанел. Но мога да кажа кой коректор за мен е отвратителен- коректорът на Хелена Рубинщейн magic..., не мога да се сетя за цялото име, в тубичка е.
На the Balm също са за мен пълен боклук. Не съм използвала коректори, които са обичайно прехвалени от блогъри. Никога не купувам продукт, който в момента е хит сред блогърите!
Скоро използвах един коректор на Катрис, който е нищо особено, но за цената, която платих няма как да очаквам повече.
Преди харесвах озаряваща коректор на Шанел, но вече не виждам смисъл да го купувам, след като мога да използвам който и да е озаряващ Шанел за лице.
Забелязала съм, че коректорът при мен стои зле точно като го фиксирам с пудра.
Благодаря!
Аз не съм се сблъсквала с нищо читаво на the balm, от изброените в темата засега само на ЕЛ ми е ок, но за малко, без фиксиране с пудра. Ще пробвам и Ла Прери, имам кофти капиляр под едното око и искам светия граал на коректорите-хем да е покривен, хем да не е маска, хем да не се впива в линии. Търсенето продължава. А за тарт- беше подарък към комплект, не е лош, но е прекалено покривен за мен. За инстаграм става сигурно, но за тегели между офиса и Борисовата с дете-не Simple Smile. Ще пробвам Мак, мислех да го пробвам за база за сенки тези дни и без това-благодаря.

# 530
Аз за коректорите едно съм разбрала-колкото е по-покривен, толкова по-зле стои на лицето.
Да ви кажа, не знам защо изобщо ги купуваме тези коректори. Всеки любим фдт, размесен с малко крем ще свърши същата работа. За мен коректорът си е точно разреден фдт. Понякога слагам с леки щрихи коректор върху цялото лице, потупвам го да се разнесе и отгоре завършвам с лека пудра. Същата работа като фон дьо тен ми върши.
Не сте ли съгласни?

# 531
Скоро купувах и аз коректор повлияна от ревюта, макар че все още имам половин туба от стария  ми (Шисейдо нещо си, сек да погледна - natural finish cream concealer - винаги го ползвам с крем, не е лош, доста покривен) - та взех Algenist Color Correcting Eye Serum Concealer. И въпреки ревютата колко е чудесен за зряла кожа и бръчки... абе, наборките нещо май са взели да недовиждат Wink Щото аз като се завра в огледалото виждам, че се събира малко. Вярно е, малко, а не много и е супер приятен продукт, ама да си го кажем в прав текст Grinning

За мен тайната е супер хидратирана зона (нощни очни кремове, пачове, етц) + озаряващ крем и/или основа + много малко продукт тип коректор и ако не си на бал в Бъкингамския не го запечатваш това нещо. Ако си го запечатал на всеки кръгъл час дискретно с чист пръст потупваш, за да разнесеш и ползваш някакви хидратиращи спрейове.

PS Барбарела, съгласна съм, но частично. Ти очевидно нямаш мазна кожа и не ползваш много матиращи фдт, което ти дава опцията да си ги ползваш и в зоната. Аз 25 год съм ползвала по-по-най-матиращото на пазара и докато на 20 все още минаваше номера да си го сложа под очите със крем, то на 30++ и на 40+ вече не става, за моя мъка Simple Smile

И все пак ако ми падне ще купя най-прехваленият дрогериен Мейбълински коректор (фит ми) за да си го сравня с това, което съм имала и ползвала.

Но тургурът на кожите ни не е вече това, което беше - дори и на най-генетично надарените, дори на маниачките на тема "хубава и поддържана кожа" и продуктите стоят различно. Блърващи пудри, озаряващи продукти (но не и хайлайтери) и си носим бръчките със самочувствието на сбръчкана и препечена на слънце богата баба французойка, която пали цигара от цигара докато си пие виното на Кап д'Антиб Simple Smile))))))))))))

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:38 от Agent Provocateur

# 532
За бюджетни коректори, аз мога да препоръчам този
Скрит текст:
този на Буржоа също беше много хвален в темата за бюджетни продукти
Скрит текст:

# 533
  • Велико Търново
Аз съм доволна от този коректор, но нанасям пестеливо - https://www.notino.bg/clarins/face-make-up-instant-concealer-dlg … glazhdassh-efekt/

# 534
На Кап д’Антиб ще ми дреме на бръчките за коректори...
Аз се филъросах и бококсувах и мога да ползвам почти всичко, включително мат на ултра сухата си кожа, но под очите проклетията се събира- ако е фдт още повече. Изключение прави за мен all hours YSL, който ползвам и като коректор, но по-светъл цвят за коректор няма да си купя, а и с продължителна употреба баба ме гледа от огледалото все по-настоятелно... на 32 съм.
П.С. За мен Фит Ми не струва- редичък фон дьо тен с умерена покривност, завираш се в бръчки, но пък озаряващ ги... става на мазни гънчици 👌

# 535
  • гр. София
Biskvitka, коректорът, който си показала, покривен ли е? Прикрива ли тъмни кръгове?

# 536
  • Велико Търново
Biskvitka, коректорът, който си показала, покривен ли е? Прикрива ли тъмни кръгове?
Да, покривен е, и не се събира в бръчиците, издържа ми цял ден. Нямам тъмни кръгове и не мога да ти кажа дали би ги прикрил, но със сигурност има видима разлика като се нанесе.

# 537
Аз си мислех, че само аз съм с такъв проблем... Grinning Ползвам ББ крем на Миша, коректори -  Rimmel Wake Me Up и Catrice Camouflage. Купих си и база - Baby Skin - но отново без ефект. Матира добре, но в околоочната зона всичко се набива ужасно. С комбинирана кожа съм и не бих казала, че там е суха кожата. Под базата слагам винаги крем на Биотен от серията с хиалурон. Препоръчаха ми да си взема хидратираща база. Някой намерил ли е такъв продукт, който да върши поне малко работа?

# 538
  • София
Пробвала ли си Pro Lingwear на Mac. На мен не ми се впива в линиите, а е и доста издържлив.
И аз гласувам за този, но с уговорката, че слагам съвсем малко крем и на опакото на дланта си, смесвам с коректора и така нанасям в околоочната зона.
Още един глас за pro longwear-a. Течен, но покривен.
Имам отсипани няколко помпички от него в едно кутийче, смесен с крем.
Така преценявам кое от двете да ползвам в зависимост от случая.

# 539
Когато нося коректор, а това е рядко и аз ползвам Pro Longwear на Mac. Имам много други, но нямам нищо за прикриване и не искам да ми изсушават зоната излишно. Всичко се набива рано или късно. Нося силно матиращи пудри и ако запечатам и там изглежда грозно. Ако не запечатам лъсвам.

Общи условия

Активация на акаунт