Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 780
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
Моля за препоръка на коректор за очи.Всички ,които съм ползвала до сега ми се събират и подчертават бръчките в тази област.

# 511
И аз моля за препоръка за хубав коректор под очите.

# 512
  • София
Коректорът на Ла Прери е чудесен за зоната под очите. Малко е скъп, но за тази цена човек получава всъщност два коректора,  тъй като той върви с пълнител.

# 513
О, аз го използвам, доволна съм, но искам нещо ново.

# 514
Аз ползвам на Есенс един и съм доволна, но кожата ми не е проблемна.
Не изсушава и не се набива по фините линии.

# 515
Мога да препоръчам само бюджетни коректори, на Мейбълин fit me и Age Rewind.

# 516
Аз нямам против и хубави евтини коректори. Идеята ми е да сравня коректор на Ла прери с по-евтин коректор.

# 517
Можеш ли да го сравниш моля с други, които си пробвала? На мен всичко ми се набръчква, но си имам смела гънка под окото от недоспиване и дехидратация. Просто не искам да е мега изразена и да се събира продукт там, а засега tarte shape tape, double wear, YSL Touche Éclat и същия вариант на Lancome точно това правят.

# 518
Пробвала ли си този на  EL

# 519
Да, сух ми е и се бръчка, по-малко от другите, но пак.

# 520
Аз искам тези да пробвам, но не съм ги виждала тук :
Perfectionist

Hydra Prep

# 521
Аз съм много доволна от този, много добра покривност, не ми се сьбира и не изсушава кожата

https://www.itcosmetics.com/face/concealer/bye-bye-under-eye/ITC … id=face-concealer

# 522
Имам този на Есенс, много ми се набива в линиите по очите.
И аз търся бюджетен.

# 523
Можеш ли да го сравниш моля с други, които си пробвала? На мен всичко ми се набръчква, но си имам смела гънка под окото от недоспиване и дехидратация. Просто не искам да е мега изразена и да се събира продукт там, а засега tarte shape tape, double wear, YSL Touche Éclat и същия вариант на Lancome точно това правят.
Под дясното си око имам гънка, заради която ми е много трудно да си харесам коректор, просто всеки я подчертава! Коректорът на Ла прери е много лек, лесно се разпределя дори и на по-сух участък. Озаряваща е, но не мисля, че може да прикрие по-синкави участъци. Аз не използвам много коректори, предпочитам под очите да сложа по-лек озаряващ тониран крем, например на Шанел. Но мога да кажа кой коректор за мен е отвратителен- коректорът на Хелена Рубинщейн magic..., не мога да се сетя за цялото име, в тубичка е.
На the Balm също са за мен пълен боклук. Не съм използвала коректори, които са обичайно прехвалени от блогъри. Никога не купувам продукт, който в момента е хит сред блогърите!
Скоро използвах един коректор на Катрис, който е нищо особено, но за цената, която платих няма как да очаквам повече.
Преди харесвах озаряваща коректор на Шанел, но вече не виждам смисъл да го купувам, след като мога да използвам който и да е озаряващ Шанел за лице.
Забелязала съм, че коректорът при мен стои зле точно като го фиксирам с пудра.

# 524
  • на последния етаж
Защо изчезна Ŕimmel wake me up коректорът от магазините? И него ли спряха?

Общи условия

Активация на акаунт