Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 789
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Аз много искам да го пробвам, пусто нямат жълтеещи и маслинени подтонове.

# 496
За маслинени не знам, но аз съм с жълт и ползвам 01 и ми е идеално...

# 497
Да, 01 е с такъв подтон, но по-средните цветове на мен ми стоят леко оранжево/розовеещи.

# 498
Момичета има ли фон дьо тен,който да не цапа?На работа съм с бели дрехи,а и много обичам да нося бяло яке,но ако сложа фон дьо тен винаги ми ги цапа!

# 499
А можеш ли около врата под бялата яка да си вържеш някакво копринено шалче, например? Дори и нецапащите фдт-ни остават все някакви следи.

# 500
Смесена, а зимата клони към суха.

Много странно тогава, че не сте се разбрали. Може би си дехидратирана и ако оправиш това, няма да лъсваш - за да си изразходиш бутилчицата, не за друго. А ако въобще не ти се занимава и случайно имаш 01 като цвят, ще се радвам да ти отнема грижата Innocent

01 наистина е чудесен и си е с изразено топъл подтон.
Мен ме дразни селекцията от цветове на EL Double Wear NUDE. Жълтият е чак в 3 диапазона, преди това са откровено розови.

# 501
А можеш ли около врата под бялата яка да си вържеш някакво копринено шалче, например? Дори и нецапащите фдт-ни остават все някакви следи.

Няма да го изтърпя шалчето,че сме на парно и е доста топло.Може поне за якето да слагам като не съм на работа!

# 502
Barbarella, Благодаря! Отдавна съм хвърлила око на Шанел.Ще пробвам!
Аgent, явно не съм избрала подходящ Герлен ,макар че винаги се консултирам с момичетата от БЗ.
gulia_gt, ти май като мен обичаше пудрата на Ла Прери? Или бъркам? Защото с нея си правя много успешна озаряваща комбинация.

# 503
Barbarella,не бъркаш.Пудрата на Ла прери ми е любима , но я използвам съвсем пестеливо,колкото да фиксира ФДТ

# 504
Аз открих страхотна комбинация между пудрата и озаряваща основа за лице. Понеже пудрата е прозрачна, много приятно през нея прозира озаряващата основа. Особено, ако основата има и цвят-прасковен или розовеещ, ефектът е изключителен поне върху моята кожа.

# 505
  • София
С коя основа я ползваш?
А също я ползвам за фиксиране в минимални количества.

# 506
.... май като мен обичаше пудрата на Ла Прери? Или бъркам? Защото с нея си правя много успешна озаряваща комбинация.
Аз открих страхотна комбинация между пудрата и озаряваща основа за лице. Понеже пудрата е прозрачна, много приятно през нея прозира озаряващата основа. Особено, ако основата има и цвят-прасковен или розовеещ, ефектът е изключителен поне върху моята кожа.

Хахаха! Чета първият пост и си викам "бре, И аз!!!"
Крада си идеята, Барберелла, и аз от феновете до гроб на тази пудра! Мерси, че сподели!

Но моят трик е малко по-различен - смесих част от нея с насипна озаряваща пудра (имах един стар Клиник) и когато съм само по основа или по ВВ/СС крем, но не и с ФДТ (или много покривен ВВ/СС) я ползвам с добавеното "озаряване". Не я харесвам и никога не я ползвам за "фиксиране", защото ми променя текстурата на ФДТ, но за финишна е страхотна!

PS Вчера си купих матиращ къшън, който супер ме радва! Чуден, докосваш леко чело/нос/брадичка и си готов с корекцията.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 22:43 от Agent Provocateur

# 507
  • София
Аз пък харесвам да смесвам пестеливо по-светла пудра с една много светла и златиста бронзираща пудра. Озарено и красиво, особено на добрв хидратирана кожа, стои.

# 508
Използвам различни озаряваща основи, но ето с тази евтината се получава прекрасно. Много й се радвам, защото е под 10 лв, а върши чудеса с дневния ми грим:

https://www.dischem.co.za/essence-fresh-fit-awake-primer

# 509
Аз накрая си намерих комбинация от фон дьо тен (и) за моята кожа + пудри и подарих/продадох голяма част от лудата си колекция. От съфорумка, която беше направила грешка при поръчка купих glow версията на пудрата на Laura Mercier- нанасям я по периферията на лицето, т зоната сетвам с нормалната и ефектът е прекрасен. Не нося хайлайтър в ежедневието вече, озаряваща е и дава лек златист отблясък където трябва. Но ще пробвам и Ла Прери задължително.

Общи условия

Активация на акаунт