Каним всички бъдещи и настоящи майки и татковци от Плевен, на 10 ноември в Панорама мол за един ден, посветен на семейството.

Най-голямото събитие за настоящи и бъдещи родители „тръгва“ из страната, за да ви срещне с едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца.
 
Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години в половин ден – от 10.00 до 15.00 часа - отговор на въпросите, които ви вълнуват, решения и насоки за предизвикателствата, обективна гледна точка.

Практически лекции

  Подготовка за раждане
  Посрещане на бебето и първите дни у дома
  Бъдещето на регенеративната медицина
  Първа помощ при нараняване, задавяне и други животозастрашаващи инциденти
  Сензорни игри и развиване на сетивните умения
  Семейните финанси
  Ролята на бащата

Лични консултации
Специалистите ни ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.

На място
Запознайте се лично с Бочко, Матернеа, Фондация за „Майчино и детско здраве“, Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене“, NN, Асоциация „Родители“, Ла Лече Лига, Училище по Първа помощ, CryoSave, „Децата на бъдещето“, Асоциация на Бебеносещите, Училище за бъдещи родители „Щъркел“, Институт за психично здраве и развитие.
 
Големи награди
Не бързайте с покупките за бебето преди Мини Академията, защото можете да спечелите много полезни продукти на място. Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди от Бочко и Матернеа.
 
Малки удобства
Предвидили сме безплатна вода и други удобства, които да направят деня на родителите още по-приятен.
 
А срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност да споделите и обмените опит.

Събитието е безплатно, след регистрация.

Официален домакин на събитието е Панорама мол , ул. „Иван Мендиликов“ 1.
За пълна програма и регистрация можете да посетите сайта на събитието: www.mini.parentacademy.bg

Полезни линкове
Facebook събитие
Програма