Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~194

• 37 472
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Когато банката е взела обзаввеждането Гарип е отишъл и ги е купил, защото знаел, че един ден ще се върнат на мястото им...

# 466
Синчетата докога ще се цупят на присъствието на Гарип ..  smile3516 А Есма е толкова щастлива, те се мръщят  Crossing Arms

Гарип щял да ги посреща в собствения им дом....

# 467
  • Плевен / София
Фикрет, като черна станция....все нещо мърмори отзад....Страхотен подарък на Гарип...Върна спомените на Есма...

# 468
Айде разправиите между Фикрет и Ипек започнаха ..

# 469
Фикрет не може да се примири...Чуди се, Гарип всичко ли е изкупил до тнай-малката подробност...Според Ипек било много романтично....

# 470
Осман няма стая и се любува на зимната градина.....
Назиф е много щастлив...казва на Осман, че  тук е било като замъка на Дракула....

# 471
Назиф не може да се нарадва ... Laughing

# 472
Ооо Осман започна отново да пише в дневниците си  smile3501 

Да не би Къймет да е заела поста на Есма и сега пак да остане встрани след като султанката се върна? Много ще се радвам  smile3508

# 473
Осман започва да пише дневник....

Дойдохме ! В градината съм! Всички цветя ми са познати! Със семейството съм! Мисля че нашата библиотека е този конак! Във всеки един камък има написана история От някои лъха радост,от някои мъка !  Спомени ,изживени ! Пуснали корен в душите ни.... Не само на мама,но и на нас много ни липсваше.....И ето отново,ни обгърна с добре дошли конака ни!

# 474
Клюкарките на Бурса....Щяла ли Къймет да се остави на Есма....Къймет казва, че Есма нямала сили за себе си, а не ли да помага на другите....Злобно човече е Къймет....

# 475
Адем,май им го е подарил /конака/ защото ги е съжалил каза Къймет  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 476
Дори Ипек се радва на изненадата, а майка й овцата само злобее  Tired

# 477
Ипек веднага се обади на майка си, че Гарип е купил всички мебели от предишното обзавеждане...
Къймет се чуди какво ги прави тези мъже Есма.....Зависта няма почивен ден  Grinning

# 478
Започвам да се съмнявам в нормалността на Гюнеш....

# 479
Едва сега Адем каза на Гюнеш, че Дилара го е излъгала, че е абортирала.....Много се зарадвал...Казва й, че е напуснал и конака....
Гюнеш му даде ключовете от нейния дом, да отидел да си почине....

Общи условия

Активация на акаунт