Покажете количката си.

• 60 695
  • 496
  •   1
Отговори
# 315
Aз пък съм влюбена в тази количка:
Цената й е над 2000 лв. В Холандия са доста разпространени.

Видях я днес в Бургас цвят червен,еми хубава е защото е нерадиционен модел,но не е кой знае какво на живо повярвайте ми иначе и аз като я видях на снимка първият път се вклюбих  в нея,цената и навън е около 700 ЕВРО

# 316
  • Бургас
Aз пък съм влюбена в тази количка:
Цената й е над 2000 лв. В Холандия са доста разпространени.

Видях я днес в Бургас цвят червен,еми хубава е защото е нерадиционен модел,но не е кой знае какво на живо повярвайте ми иначе и аз като я видях на снимка първият път се вклюбих  в нея,цената и навън е около 700 ЕВРО

видяла си моята нова количка вчера!

на мен пък си ми харесва! А това е важното- на мен да ми харесва, защото аз си возя детето в нея!
Поздрави от мен, Дея!  bouquet  bouquet  bouquet

# 317
първата и единствена до момента Mag England - комбинирана   доволна съм

Peace

# 318
Grinning няма смисъл да се чувстваш обидена и да ми пишеш и на лични,въпрос на вкус и моята не им харесва на много хора  Wink Както писа важното е да на теб да ти е удобна и да ти хареса.Аз лично моята казвам ,че не е за България и си признавам кусурите и  Peace Какво ли не правят горките ни мъже само и само да ни угодят  Wink
Обаче едно ми харесва на количката ти и то е раничката и чадърчето  Mr. Green искам и аз такива,ако не са в комплект с количката  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 17:57 от Дея

# 319
Grinning няма смисъл да се чувстваш обидена и да ми пишеш и на лични

Леле, сериозно ли ти е писала лично съобщение за това, че не харесваш тази количка  Joy

# 320
  • гр.София-Красна поляна
За баткото количката беше Хаук,но беше многооооо тежка а за малчо е Чиполино - Венеция и много съм доволна от нея. Grinning

# 321

Леле, сериозно ли ти е писала лично съобщение за това, че не харесваш тази количка  Joy

И аз да дам толкова пари и да не ми я харесат количката не на лични ами и на домашния телефон ще и звъня даже  Joy  Joy  Joy

# 322

И аз да дам толкова пари и да не ми я харесат количката не на лични ами и на домашния телефон ще и звъня даже  Joy  Joy  Joy
Mr. Green hahahaМики,сдоби ли се с нова количка?

# 323
  • Бургас

Количката ми е подарък! Не съм давала пари за нея, нито пък ми е купувал мъжа ми! А личното съобщение, което съм пратила е абсолютно същото като това, което съм публикувала в темата! Hug  bouquet
Grinning и моята не им харесва на много хора  Wink

Никога не съм си позволявала да казвам на хората около себе си, че нещо, което имат изобщо не ме кефи! Всеки има различен вкус и както писах важното е да се харесва на този, който я ползва! Въпрос на възпитание! И мое мнение! Бъдете живи и здрави!  bouquet

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 00:25 от LaDiDa

# 324

Mr. Green hahahaМики,сдоби ли се с нова количка?

Да най после  Crazy в крайна сметка си взех Quinny- buzz  малко банално ама след като видях ,че са им измислили и багажник ми се стори удобна а и на добра цена я намерих в It. и така ползваме си я от 2-3 седмици вече и съм доста доволна. Grinning

# 325

Количката ми е подарък! Не съм давала пари за нея, нито пък ми е купувал мъжа ми! А личното съобщение, което съм пратила е абсолютно същото като това, което съм публикувала в темата! Hug  bouquet
Не се ядосвай,всеки с вкуса си.На мен количката не ми харесваше,мяркала съм я на живо.Но като разгледах сайта на фирмата,както и клипчето,ми се видя много готина и удобна.Щом ти си я харесваш няма какво да се притесняваш.Пожелавам ти и второ бебе да бутате в нея. Hug

# 326
Да най после  Crazy в крайна сметка си взех Quinny- buzz  малко банално ама след като видях ,че са им измислили и багажник ми се стори удобна а и на добра цена я намерих в It. и така ползваме си я от 2-3 седмици вече и съм доста доволна. Grinning

Браво.На мен Куинито също не ми харесваше в началото,но сега вече и се кефя.Ще кажеш как е в зимни условия.

# 327
аз от чудене и избиране незнам какво ми беше станало ама нищо не ми харесваше , но вече трябваше нещо да купя защото любимата ми количка която ползвахме е до 5-6 месец защото няма седнало положение та щом видях ,че вече предлагат и багажник за отдолу се навих за куинито и сега съм много доволна преди всичко защото на Алекс му е много удобно защото е широка и се върти и играе на всички страни. А и коша се обръща и така на където и да вървиме не му грее слънце/че аз мразя чадърчета на количка/ и най готиното е че си го возя в колата с коша закопчан с колан а в багажника се събират колелата и мотора на Симона  Peace  Grinning

А за зимата си взехме чувала и ми се струва много удобен ама като се знам каква съм зиморничева не се виждам много навън да я тествам количката измежду преспите  Grinning в по сухите дни да ама иначе с кенгуруто за 5-10 минути и това е  Joy

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 01:02 от miki3

# 328

Mr. Green hahaha hahaha rotfImbo rotfImao smile3532 много ме разсмя ,честита ти количка на теб   bouquet

Никога не съм си позволявала да казвам на хората около себе си, че нещо, което имат изобщо не ме кефи! Всеки има различен вкус и както писах важното е да се харесва на този, който я ползва! Въпрос на възпитание! И мое мнение! Бъдете живи и здрави!  bouquet

Чакай не сменяй темата не говорим за възпитание ами за модел количка,моето възпитание е такова ,че да давам искареното си мнение за нещата  Peace сори ама не обичам да заблуждавам хората,просто изказах мнение,на което до колкото си спомням имам право  Wink.И защо си мислиш,че съм видяла твоята количка  newsm78 защото аз не уточних  Thinking
Хайде аз приключвам!Бутай си я с удоволствие   bouquet

Не се ядосвай,всеки с вкуса си.

Hug Hug

P.S Бе общо взето количките си ги купуваме за нас,не за удобство на децата,защото те определено не разбират в каква и колко скъпа количка ги возим  Wink

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 13:43 от Дея

# 329
  • Бургас

Mr. Green hahaha hahaha rotfImbo rotfImao smile3532 много ме разсмя ,честита ти количка на теб   bouquet

Чакай не сменяй темата не говорим за възпитание ами за модел количка,моето възпитание е такова ,че да давам искареното си мнение за нещата  Peace сори ама не обичам да заблуждавам хората,просто изказах мнение,на което до колкото си спомням имам право  Wink.И защо си мислиш,че съм видяла твоята количка  newsm78 защото аз не уточних  Thinking
Хайде аз приключвам!Бутай си я с удоволствие   bouquet

Не се ядосвай,всеки с вкуса си.

Hug Hug

P.S Бе общо взето количките си ги купуваме за нас,не за удобство на децата,защото те определено не разбират в каква и колко скъпа количка ги возим  Wink

Ами темата все пак е "ПОКАЖЕТЕ КОЛИЧКАТА СИ.", а не: "Дайте коментар, за количка, която не сте ползвали, а виждали!"
И да: все пак мерси за пожеланието: наистина си я бутам и ще продължавам да си я бутам с удоволствие!  Peace Simple Smile
Пожелавам и на теб да си буташ твоята с двойно повече удоволствие от мен!  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 smile3503

Общи условия

Активация на акаунт