Покажете количката си.

• 60 683
  • 496
  •   1
Отговори
# 345
  • В кошера...
Маг Ингланд :
Пег Перего - по - добрата :

# 346
  • Варна
Чиполино Peace

# 347
moqta kolichka e cangaroo.mnogo sum dovolna ot neq i ne sujalqvam,che sum izbrala tochno tozi model-cruiser.  Joy

# 348
В момента си имам 2:
Едната е Quinny Buzz,a от вчера и Stokke Xplory.Донесе ми я свеки и сестрата на мъжа ми от щатите и съм адски доволна,защото много отдавна я исках.За мен това е най-добрата и удобна количка

# 349
боже,боже ...какъв дебат относно количката на Ладида..... Joy
Ами количката е супер нова ,модерна ,лека и удобна ...плюс това е и мноооого скъпа ,което я прави още по-привлекателна  Simple Smile
Ладида ,мила ,карай си я със здраве ...бас ловя ,че ако буташе Чиполино нямаше да има коментари нито на улицата ,нито тук.К'во да прай'ш манталитет български.Хората едно време хубаво казали за киселото грозде и лисицата ,ама кой да си спомни....
Ще ме накарате и аз да си купя такава количка  Joy Joy Joy ,ще си ги бутаме заедно в морската .....
Вижте сега ,един съвет .Нали ще ставаме европейци ,хубаво е да се образовате относно марките колички които се ползват там,защото ако изказвате подобни мнения и в чуждоземски форуми ,сериозно ще ви се смеят хората.
Мир за всички птички и тревички  Crazy  bouquet

# 350
това е моята количка пег перего 
Много е хубава! Wink

# 351
  • София
боже,боже ...какъв дебат относно количката на Ладида..... Joy
Ами количката е супер нова ,модерна ,лека и удобна ...плюс това е и мноооого скъпа ,което я прави още по-привлекателна  Simple Smile
Ладида ,мила ,карай си я със здраве ...бас ловя ,че ако буташе Чиполино нямаше да има коментари нито на улицата ,нито тук.К'во да прай'ш манталитет български.Хората едно време хубаво казали за киселото грозде и лисицата ,ама кой да си спомни....
Ще ме накарате и аз да си купя такава количка  Joy Joy Joy ,ще си ги бутаме заедно в морската .....
Вижте сега ,един съвет .Нали ще ставаме европейци ,хубаво е да се образовате относно марките колички които се ползват там,защото ако изказвате подобни мнения и в чуждоземски форуми ,сериозно ще ви се смеят хората.
Мир за всички птички и тревички  Crazy  bouquet

За какво ще се смеят, че на някои не ни харесва количката ли. Ми и мен не ме кефи, това ,е че е модерна и скъпа не я прави най-прекрасна на света има мн по-хубави колички. И какво за тези дето сме били с чиполино. Аз никой не карам да харесва количката ми, дрехите ми, мебелите или коя да е от вещите ми. Ако кажа, че имам еди къв си миниктор няма да държа да почнат всички да му възхищават....баси и спора за някаква си количка. Като си я кефи да си я бута със здраве, но никой не може да ме накара , че и на въпрос да го прави, че мен не ми харесва хич.

# 352
айде бе,няма да си го показваш маникюра ...ами защо ще си го правиш?хехе,както и да е то се очакваше ,че ще има елементарни коментари по темата ....хайде ,продължавайте ,началото е поставено .....ох боже ,боже......
Много ми е хубаво на мен ,че мога да си купя скъпи неща обаче .Купувам си и евтинки ,но от скъпите ми става по-добре на душата .
А защо се обиждате  относно коментара ми за вашите по-евтини колички ,май поради същата причина поради която и Ладида се е обидила на вашите коментари за нейната .
Интересно нали  Laughing

# 353
  • София
сори - монитора ми еше думата....и със сигурност моя е по-скъп от твоя...аре да не си говорим за кое скъпо, кое евтино...просто цената не е гаранция за качество още по-малко за красота и привлекателност.... това че на вас ви харесват е хубаво то е важно да му харесва на този, които си я бута, а не на другите. Мен на play повече ме кефат количките примерно.
Не се обиждам - но аз не я нападам лично нея, всичко тръгна от мнение че на една жена не й харесва модел количка, нито е знаела, че ладида има такава , нито е споменавала името й. И за такова нещо да се засегнеш е мн тъпо. А твоето е нападка директно към хората, които бутат чиполино и това е мн различно и мн грозно.

# 354
СТИГА БЕ ХОРА!!!!!!

какво сте се хванали за тази количка
всеки има право на мнение, едни я харесват други не.
живеем в свободни временна, какви се тези спорове и нападки
не разбирам защо го приемате толкова лично, защо все се опитваме да натрапим своето мнение на другите.

# 355
  • София
СТИГА БЕ ХОРА!!!!!!

какво сте се хванали за тази количка
всеки има право на мнение, едни я харесват други не.
живеем в свободни временна, какви се тези спорове и нападки
не разбирам защо го приемате толкова лично, защо все се опитваме да натрапим своето мнение на другите.

E аз лично за това се издразних толкова, защото от едно негативно мнение по повод модел на един предмет все пак почнаха лични нападки и неудобрение да изкажеш лично мнение. Нещата малко звучаха в стил - като не можеш да кажеш нещо добро за тази прескъпа количка затваряй си устата. А да не говорим в по-предните страници, че също има мнения, които не я удобряват количката...ама явно тогава Ладида още не си я е била купила и проблем не е имало някой да каже, че не му харесва...а сега видиш ли щом тя я има всичкои трябва да казваме , че е страхотна.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 10:53 от bubu_to

# 356
дарлинг ,евала ти за монитора ,ама моя комп е 4500 евро и още го няма в БГ бе.......айде да не си вадим работите на масата и да ги мерим ,щото аз ще счупя масата с моята  Joy
Хвали се на някой дето ще го впечетлиш с дребните си придобивки ,мен не успяваш.
И недей да продължаваш темата ,защото наистина вече е досадно банална.
  bouquet

# 357
  • София
 newsm62 ма вие дет сте мн богатите мн се засягате бе, не се хваля хич не ми пука за теб и мнението ти...троши маси колкото щеш ..... hahaha

# 358
  • някъде
дарлинг ,евала ти за монитора ,ама моя комп е 4500 евро и още го няма в БГ бе......
smile3501 -и сигурно ти му диктуваш, а той пише вместо теб newsm62
сори, ама не се стърпях
темата беше за колички, а сега почнахме разни компютри да сравняваме
има ли изобщо тема, която да е нормална, без нападки и без обиди? newsm78
Аз си бутам една Бертони и съм много доволна, но по-важно е човечето дето возя в нея да ми е живо и здраво, пък дали струва 200 лв(толкова е моята) или 2000 лв ми дреме на  censored

# 359
айде бе,няма да си го показваш маникюра ...ами защо ще си го правиш?хехе,както и да е то се очакваше ,че ще има елементарни коментари по темата ....хайде ,продължавайте ,началото е поставено .....ох боже ,боже......
Много ми е хубаво на мен ,че мога да си купя скъпи неща обаче .Купувам си и евтинки ,но от скъпите ми става по-добре на душата .
А защо се обиждате  относно коментара ми за вашите по-евтини колички ,май поради същата причина поради която и Ладида се е обидила на вашите коментари за нейната .
Интересно нали  Laughing

Стана ми ясно какъв човек си  Rolling Eyes ,после изкарваш хората виновни ,първо обмисли нещата за себе си как да се държиш в заобикалящият те свят /знаеш за какво пиша/  Peace

bubu_to не си заслужава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт