"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 331
  • 658
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз искам утре в Св.Параскева, но ако намеря кой да ми глеа детето Sad.
Танче, аз съм ЗА съботно- неделно ходене до Перник, защото тогава има кой да ми гледа малкия.Може да се разберем с теб нещо.  Hug

# 181
Момичета, хайде да подкрепим протеста тази събота. Началото е в 10 часа на фонтана пред президенството. Много са малко майките, които са заявили участието си със сигурност. Хем ще протестираме, хем ще си направим една среща !
Роси, какво става с плакатите ?

# 182
  Аз ще дойда със сигурност в събота, ако искаш да си направим среща, Ефи?

# 183
Там съм, ще се видим !

# 184
  • София
На протеста и аз ще присъствам  Hug

# 185
Хайде да приобщим и татковците ! Ще им обещаем по бира след протеста !

# 186
  Моят татко е на работа. Ако има много хора ще се чуем по мобилните. А не ви ли се пие кафе преди това?

# 187
Аз ще ходя на протеста!
Пие ми се кафе, ама ще съм с детето и няма да мога да пия нищо, щото ще тичам след него Crazy

# 188
  • София
Говорих с домакинката на Св.Параскева. Нямат нужда от никакви дерхи засега. Но памперсите им свършват - има ли някъде, за да има да взема и утре да им занеса поне известно количество. Весе колко има при теб?? Мога ли към 18-18.30 да мина да ги взема. Откъде???

Иначе казаха евентуално плодове да занесем колкото можем.

# 189
И аз ще дойда на протеста - живот и здраве, де! Praynig Миналият път бях съпричастна към проблема, но този път - като майка! hahaha

# 190
И аз ще се опитам да дойда. Hug

# 191
  • sofia

shte pusna nova tema za protesta,no neta mi e kofti i ne moga da otvoria poshtata i da kopiram samototo pismo.
Nadiavam se do dovechera da uspeia.

# 192

shte pusna nova tema za protesta,no neta mi e kofti i ne moga da otvoria poshtata i da kopiram samototo pismo.
Nadiavam se do dovechera da uspeia.

Ако мога да ти бъда полезна... Hug

# 193
  • София
В Св.Параскева 1 и 2-ро отделение (малките) са много болни, някакъв страшен ентеро вирус, с висока температура, повръщане, разстройство. Днес им е пикът. Психоложката на дома (случайно се видяхме) ме посъветва да се въздържим тази седмица, защото си е епидемия, да не изпозаразим децата....Така, 4е май остава за другата седмица. Проблемът им остава с памперсите...

# 194
  • sofia

докато ми дойде нета и го видя CloseГери ме е изпреварила.И то добре че тя поне е могла да влезе.
Абе,нещо става пак с форумите Close

Днес говорих с Калотина Heart Eyes
Децата ще са там до 31.07 .Тинчева е отчаяна,но каза че ще ни помага както може , и най-вожното -знаем къде ще ги настанят  bouquet

Някои от тях отиват в SOS-Дрен, а големите в един софийски дом WinkПенчо Славейков май каза newsm78Ще предупреди Социалните те пък да кажат за нас за да ходим по-често при децата.Социалните ще превеждат децата,така че Тинчева няма отношение Sad
Надявам се да нямаме проблеми да ходим често до там.
В момента описват и издават дома  Sad

Големите момичета,които познавате вече не са там...........Рада и останалите са си при майките,но нямало какво да се направи.....
Поели пътя на майките си Sad

та така........кофти работа,но поне знваем къде ще са децата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт