"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 386
  • 658
  •   1
Отговори
# 270
Вики, в събота заминавам за морето.
Имам 9 лв в мен, останаха от сметката от форумската среща и аз ги прибрах за памперси(естестено, че със знанието на момичетата), трябва да ти ги дам...
Дуци като се върнеш на мен ми струва 5 лв да сляза до теб, няма смисъл, аре приятно на морето - дано е гот времето и после ще се видим Hug

# 271
  • sofia
Вики, в събота заминавам за морето.
Имам 9 лв в мен, останаха от сметката от форумската среща и аз ги прибрах за памперси(естестено, че със знанието на момичетата), трябва да ти ги дам...
Дуци като се върнеш на мен ми струва 5 лв да сляза до теб, няма смисъл, аре приятно на морето - дано е гот времето и после ще се видим Hug

Добре дошла!

ВСв.Параскева за сега си имат пампи,момичетата питат постоянно,но си имат.
Ще купувате идната седмица.

И в Перник си имат също!
Ще проверим и в банката какво е влязло за пампи.

# 272
  • София
Бях при Петя, оставих им хладилника. Запознах се с мъжа и, притеснителен е, но изглежда свестен. Засега не каза да имат нужда от нещо конкретно. Малко се озадачих от това, 4е и подхвърлих за спиралата , а тя каза, 4е принципно е против тези неща?? newsm78 Питах я за хапчета...Май и за това не е навита newsm78 Дано не стават издънки. Оставих и и пердето за счупения прозорец. За съжаление нищо друго не носех, просто нямах възможност Embarassed Петето беше с малката на двора , а Дени и Симона бяха в една съседска къща да играят, но Дени явно ве4е ме "знае", защото веднага завика през улицата "Еми! Еми!". Сладур! Днес като звънях по телефона и питах Петя какво правят децата , а тя ми каза "Рисуват си в хола" умрях от кеф и удоволетворение Heart Eyes
Страхотни са всичките и де4ица.
Моля ви да кажете освен Криси дали някой друг ще иде на 20.07 за РД на Рали4ка и да и звъннете ден преди това. Много ще ви се зарадва, а и ще нагушката сладурите.
Аз съм на разположение с колата за каквото се наложи, само, ако може предварително да знам Wink
ЛЕКА НОЩ

(П.С. На Дамаянти има да се дават още 10лв за хладилника)

# 273
  • sofia
Бях при Петя, оставих им хладилника. Запознах се с мъжа и, притеснителен е, но изглежда свестен. Засега не каза да имат нужда от нещо конкретно. Малко се озадачих от това, 4е и подхвърлих за спиралата , а тя каза, 4е принципно е против тези неща?? newsm78 Питах я за хапчета...Май и за това не е навита newsm78 Дано не стават издънки. Оставих и и пердето за счупения прозорец. За съжаление нищо друго не носех, просто нямах възможност Embarassed Петето беше с малката на двора , а Дени и Симона бяха в една съседска къща да играят, но Дени явно ве4е ме "знае", защото веднага завика през улицата "Еми! Еми!". Сладур! Днес като звънях по телефона и питах Петя какво правят децата , а тя ми каза "Рисуват си в хола" умрях от кеф и удоволетворение Heart Eyes
Моля ви да кажете освен Криси дали някой друг ще иде на 20.07 за РД на Рали4ка и да и звъннете ден преди това. Много ще ви се зарадва, а и ще нагушката сладурите.
Аз съм на разположение с колата за каквото се наложи, само, ако може предварително да знам Wink
ЛЕКА НОЩ

Еми,моля те ,пиши за Петя в нейната тема защото има отделна такава и ще следим нещата по-добре.

Иначе........самата Петя си поиска спирала,какво става вече не мога да разбера........

# 274
  • София
ЛЕКА НОЩ

Еми,моля те ,пиши за Петя в нейната тема защото има отделна такава и ще следим нещата по-добре.

Иначе........самата Петя си поиска спирала,какво става вече не мога да разбера........

Ок, копирам се....

# 275
Здравейте момичета,
Включвам се рядко, но много съжалявам за това. Бях обещала 20 лв за петалнята на Хелиана, но се наложи да замина спешно/ не успях тогава да се организирам да ги пратя/, а след това бяхме позакъсали. Но вчера преведох по сметка на движението 50лв за пералнята или за каквото ви са необходими: чета че имате нужда от хладилник или памперси или там каквото решите. Наистина съжалавам за забавянето и се надявам скоро пак да се включа.
А искам да питам имам 2-3 плика бебешки дрешки по скоро за новородено: не са гъзарски неща, но могат да се използват от някое майче в нужда. Ако има начин някоя от вас да ги вземе ок. Имам и малко дрехи за по-големите деца: главно от съпруга ми. Живея до срутената Била в Сухата река или може да се разберем нещо.
Az rabotia tochno do srutenata Bila v suhata reka. Moga da vzema neshtata i da gi zanesa u Efi ili kadeto kazete.

# 276
Днес ходенето до Дом 7 отпадна. Първо Ефи, после Еми, накрая мъжа ми и той,аз сама нямаше да мога да се справя  Confused След отпуската.

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 12:44 от Дуци

# 277
Не съвсем, малко се промениха нещата. Еми ще вземе от мен 5 чувала с дрехи, обувки, играчки за децата и ще ги занесе. Сложих им 20 чудесни, нови блузки за момченца от Дани / бащата на Лоти/ . Тя имаше голямо желание лично да им ги подари, но за съжаление не е съвсем във форма и решихме да не рискуваме.

# 278
  • София
Звънях в Св.Параскева и домN7 . Лихарска ми каза, 4е положението с памперсите им е трагично и влизат в така нар. "икономичен режим". Уточних и версията за памперсите, изриването и пр. Обясних и , 4е това можем да направим и такива памперси можем да носим. Казах и на децата,на които те преценяват, 4е се изриват и са по-чувствителни да слагат от другите, които имат. Няма да има проблем с това. Надявам се да успеем да се организираме понеделник сутринта да им закараме памперси. В домN7 ми казаха, 4е мога да занеса багажа до 16ч, дано успея да изляза от работа, в противен случай ще остане за вторник сутринта- администрацията била там след 10. Питах дали не мога да ги оставея на другия персонал- не било редно. Да попитам- трябва ли да искам някакъв протокол за това, което ще занеса???

# 279
Звънях в Св.Параскева и домN7 . Лихарска ми каза, 4е положението с памперсите им е трагично и влизат в така нар. "икономичен режим". Уточних и версията за памперсите, изриването и пр. Обясних и , 4е това можем да направим и такива памперси можем да носим. Казах и на децата,на които те преценяват, 4е се изриват и са по-чувствителни да слагат от другите, които имат. Няма да има проблем с това. Надявам се да успеем да се организираме понеделник сутринта да им закараме памперси. В домN7 ми казаха, 4е мога да занеса багажа до 16ч, дано успея да изляза от работа, в противен случай ще остане за вторник сутринта- администрацията била там след 10. Питах дали не мога да ги оставея на другия персонал- не било редно. Да попитам- трябва ли да искам някакъв протокол за това, което ще занеса???

I na men mi se hodi pri dechicata. Iskash li kompania ako shte hodish vav vtornik?

# 280

така....понеже както знаете Роси става американка Wink-ще трябва да съгласуваме ходенето за памперси-в смисъл такъв-тя днес ще види в сметката колко пари има-отделно в мен са последнте пари за памперси-300 лв-имам и пълномощно за банката-така че ако постъпят там пари да ги имаме предвид
ако искате-в понеделник се организиаме сутринта-купуваме памперси за св.параскева и ги носуим-кои са свободни и могат?
за вторник-мога преди обяд само-следобяд сме на среща в министерски съвет със зам.министъра за нашите въпроси
тва са моите оферти-казвайте
на мен лично много ми се ходи и до Перник-имам в мен за малките едни слънчеви очила-може и други неща да вземем и да наминем-картата за гориво също е в мен-има ли желаещи и кога можете?

# 281
Дани дари на децата над 200 блузки и панталонки . 20 най-малките ги сложих за Дом №7, но останалите са за по-големи деца. Ще се ходи ли до Доганово ? Жалко ще бъде да стоят неизползвани от децата тези нови, летни дрехи.

# 282
  • София
Предлагам: понеделник сутринта към 8.30 среща около склада за пампи, после- в Св. Параскева да ги оставим и да видим децата.
Аз сега тръгвам за дом N7 да оставя 5-те чувала, които взех от Ефи. После ще "докладвам"

# 283
Предлагам: понеделник сутринта към 8.30 среща около склада за пампи, после- в Св. Параскева да ги оставим и да видим децата.
Аз сега тръгвам за дом N7 да оставя 5-те чувала, които взех от Ефи. После ще "докладвам"
Az moga, no ne znam nito kade e sklada za pampersi, nito Sv. Paraskeva.

# 284
Az moga, no ne znam nito kade e sklada za pampersi, nito Sv. Paraskeva.
понеже склада е на майната си Embarassed-срещата да бъде на билата в надежда както правим обикновенно в 8.30-за тези които не са идвали-това е на края на ломско шосе-само на право и се вижда(и после стискайте палци да намеря склада че съм ходила 100 пъти ама с тая моята ориентация) и дано Криси има възможност да дойде Praynig

Общи условия

Активация на акаунт