VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 208
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 830
Гъмов голямо повтаряне, че си е дал багажа - още с излизането от изповедалнята. Сакън да не остане някой да не е разбрал, че "благодарение на него" има парти. Такива неща се правят и не се казват, ако искаш да покажеш добронамереност. Това неговото е показност.

То един багааааж... Нали го видяхме предната вечер, като си отвори куфара и каза на Жени "Аз нося 5 якета"... И той куфара му толкова побира - 5 якета и 3 тениски на Берое.

# 1 831
Според мен са казвали че е друсала или не хващам логиката правилно

Аааааа... схванах Simple Smile
Е то и Жени сто про друса..

# 1 832
  • София
В анкетата гласувах за Никита, Джулияна и Стойко. Ако имах още гласове бих ги дала за Емануела и Иван.
Кой е Иван Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 833
https://nova.bg/bigbrother/news/view/2018/11/05/2955/%D0%BC%D1%8 … most-wanted-2018/
Предполагам, че става въпрос за тук - 2.5 мин.
Нищо особено според мен - показва й, че има нещо нацапано или размазано и го изтрива.Асо е нещо друго - казвайте Simple Smile

# 1 834
  • Бургас
Червило бе,размазано червило...Simple Smile

# 1 835
Честно казано, аз се позачудих дали Жени не е бременна, а то се оказа доста прилично шкембенце.

# 1 836
  • Terra incognita
Жени бая се е занемарила. И в лице и в снага.
Нейните наборки спортуват, поддържат се, пък те с Тачката са си по животО.
Лошо няма, ама все пак е в манекенския бизнес.

# 1 837
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Уагабунга, котарачета - slash - пандишпанчета! Значи, според новата религия, която ревностно изповядвам от днес, не трябва да докосвам никакви жени и никаква домакинска работа, само яко купониране - перманентно на 5 текили и танци нонстоп. След малко започвам да търся имоти на морето, за да се изсуля като мокра връв натам, но ще държа домочадието в пълно информационно затъмнение.  bowuu

# 1 838
  • Terra incognita
2 вечери го гледам тоя хахавелник, ама да попитам- кой е, какъв е и какво дири у къщата?
За пръв път го виждам 🤔

# 1 839
  • София
https://nova.bg/bigbrother/news/view/2018/11/05/2955/%D0%BC%D1%8 … most-wanted-2018/
Предполагам, че става въпрос за тук - 2.5 мин.
Нищо особено според мен - показва й, че има нещо нацапано или размазано и го изтрива.Асо е нещо друго - казвайте Simple Smile

Червило е. Тя и Джулката казва “ма пак ли имам червило?!”

# 1 840
  • София
Кво ще правиш зимъска на морето, ориентирай се към Пампорово. Може да се яви нЕкой шаман Joy

# 1 841
  • Бургас
Уагабунга, котарачета - slash - пандишпанчета! Значи, според новата религия, която ревностно изповядвам от днес, не трябва да докосвам никакви жени и никаква домакинска работа, само яко купониране - перманентно на 5 текили и танци нонстоп. След малко започвам да търся имоти на морето, за да се изсуля като мокра връв натам, но ще държа домочадието в пълно информационно затъмнение.  bowuu
И до дупка Рамщайн!!!!
Кефффф!

# 1 842
  • Бургас
Кво ще правиш зимъска на морето, ориентирай се към Пампорово. Може да се яви нЕкой шаман Joy
Аааа,моля,моля,морето и през зимата е супер и има шамани!
Но е по добре да се усамотиш със собствената си религия!
Недокоснат от никой!
Оммммм!!!!
Simple Smile

# 1 843
Е, че то алкохолът е калоричен. Как очаквате да няма корем Женя? Тя и задно ремарке е отпрала.

# 1 844
  • София
1. Златка и Благо - нормално е тя да е неуверена, като му знае цялата история на живота. Заряза бременната си приятелка заради друга, после се върна при нея, направи й второ дете и пак я остави, после се ожени, направи дете и пак изчезна - и всичко това заради изневери. Ами съвсем нормално е да е ревнива и да му няма доверие. И аз не бих му вярвала. Те затова и не се разделят и са постоянно заедно.
Между другото интересен е факта, че Златка и Яна са козирози, но отношението им към любимите мъже е толкова различно. Колкото Яна е мила, грижовна и нежна към Петко, толкова Златка е дръпната, рязка и обсебваща

......

4. Добавям Жени - напълняла, с коремче и т.н. - каквато и да е тя си е, и остава 6-тата в света по красота. Място, което вече толкова години нито една наша красавица не може да стигне. И разни Емануели, Златки, Шматки и всякакви други могат само да я гледат в очите и да мълчат. Защото освен всичко друго тя е и в пъти по-умна от тях
Lady, абсолютно на същото мнение съм. Все едно от моята клавиатура е написано Flowers Hibiscus
Златка и Яна са доказателство за думите ми, когато се коментираха зодиите в предни теми, че средата и възпитанието са ключови и чак тогава евентуално е зодията. 
ББ директо удари Златка още преди да е започнал сезона - разделение по... дължината на краката. Ами по размера на обувките 'що не ги нареди? Продължавам да се чудя как Емануела е с най-дълъг крак там, предвид  наличието на Жени и Джулиана. Освен това Ема е под 170 см., засичам я много често в ежедневието си. В сайта с дрехите на Златка пише, че тя е 176 см. (само не са уточнили с или без токовете на обувкита Wink). И как с този манекенски ръст остана на едно от последните места? Да я бяха сложили със Стойко поне, да нарушат малко комфорта и на Благо, а те му лепнаха секси певачката, а нея  натириха с Гъмов. С него и аз бих провалила мисията. Хитра е Златка - от стара коза яре. Ако се овладее и запази спокойствие като при предишното си участие, само ще спечели.

Общи условия

Активация на акаунт