VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 245
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Испания
Защо не се коментира новината ,Златка е бременна.Само аз ли чух,че вече е направил бебето.Златето уж крие ,не издържа  и се похвали .Уж случайно се издаде .

Не сме видели документа, затова. Калканджиева я попита още в понеделник.

# 2 356
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз чух, че вече май е готово бебето .

# 2 357
Сигурно ще има тестове за бременност в ефир. Само това не сме го видели още.

# 2 358
ББ винаги намира начин да се гаври и да намира линии. Но те самите участници си го правят.

Иначе 20/седмица не е чак толкова много бе, хора.

Обаче мисля, че в този сезон брадъра е много позитивен. Поне до сега де, дано не ме опровергае. Не знам за другите, но аз много се забавлявам.

# 2 359
Тя Златето още като влезе го намекна. Обаче и тя не знае със сигурност май.

Загатна като влиза,да.Намекна го завоалирано ,за да се направи на интересна и да придизвика интерес. Сега пак същото. Същото-хем иска да се похвали ,хем уж крие и се изпуска.Хахах толкова е прозрачна.

# 2 360
  • Бургас
Имаше нещо... Галеха й роклята, т.е. корема... Но дали се шегуваха нещо, не чух.

# 2 361
Емануела като е свикнала да е в центъра на интригата сега със Златка как ще поделят публиката не знам.

# 2 362
Защо не се коментира новината ,Златка е бременна.Само аз ли чух,че вече е направил бебето.Златето уж крие ,не издържа  и се похвали .Уж случайно се издаде .

Не сме видели документа, затова. Калканджиева я попита още в понеделник.

Ами да искаме да й направят кръвен тест и да покажат документа с резултата.

# 2 363
  • Варна
Еми поне Благо е до(по)казал, че прави хубави деца. Да се раждат българи, пък че малко родителите били кухавейки...подробности.

# 2 364
  • густо майна Филибето
Златка се ядоса за името на майка си, защото излезе, че са говорили за името на първото си дете - Виктория. Значи може и да е бременна.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 08:20 от Ljuboznatelna

# 2 365
Странно ми е как благо  не го е срам децата му го гледат сигурно, как се натиска с някаква кифла. Лесно им е на мъжете ако беше жена да си остави децата и да се лигави с някакъв кой знае  какво щяха да говорят хората..

# 2 366
Златка се ядоса за името на майка си, защото излезе са говорили за името на първото си дете - Виктория. Значи може и да е бременна.
И Благо пак не си беше научил урока.

# 2 367
Еми поне Благо е до(по)казал, че прави хубави деца. Да се раждат българи, пък че малко родителите били кухавейки...подробности.

Да бе, поредните травмирани деца.

# 2 368
Правилно- да бъдем позитивни. Нека се раждат деца. Само ще замоля Златка, ако е бременна , да го кара малко по-леко, че 32 или там на колкото е години си е възраст. И с по-малко нерви и хъс. А тя на мисията с Гъмов се прегърна по- искрено с него, отколкото на финала на мисията с Благой. Всъщност кои сме ние да им казваме дали се обичат. Да са живи и здрави младите и да ни веселят. Но все пак ми е тъжно от глупостта.

# 2 369
Сигурно ще има тестове за бременност в ефир. Само това не сме го видели още.

А, гледахме. Че даже и абортира "в ефир". Рут Колева.

Общи условия

Активация на акаунт