VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 218
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 400
Залагам 200 уагадинги /официалната валута в Уагабунга/, че победител ще е Стойко Сакалиев.

# 2 401
А Гъмов къде е?

# 2 402
Сигурен симтпом, че някой е комплексиран и не му достига внимание - преувеличено, прекалено маниернечене...

Цецо и Злата отговарят на този симптом.

# 2 403
Което показва колко " уверена " е във връзката си.
Аз бях сигурна, че ще е мила и не толкова елементарна, но УВИ!

Е как да е уверена, като тя с тази хубава външност, която вече е леко овехтяла, толкова години, не може една нормална връзка да има - провал, след провал. В нейната ниша, възрастта е товарен влак и скоро ще я удари.

# 2 404
Цяла вечер си мисля нещо, ама не го написах, защото не можех да се сетя за името...
Злата малко ми напомня на Яна Маринова!
Има нещо като че ли!

# 2 405
  • Испания
Злата не спира да прави отвратителни физиономии, да се гледа в огледалата и да си оправя пиргите.

# 2 406
  • Terra incognita
Цяла вечер си мисля нещо, ама не го написах, защото не можех да се сетя за името...
Злата малко ми напомня на Яна Маринова!
Има нещо като че ли!
Да! Особено в носа.

# 2 407
Оф, гледам, че и тук започнаха тъпо със скандали. Гъмов ми е анти  - настъпателен, неуравновесен, заядлив и с кофти пиянство. Златка и тя не ми харесва -  промените й, и личностните и физическите са изцяло козметични. Хубава е, но неуверена, явно зверски комплексирана и доста злобна. Едната красота няма да й помогне за нормална връзка, а непрекъснатите критики и мрънкане ще скъсат нервите и на един иначе търпелив мъж. Добро впечатление засега ми правят Благо и Уош. Заявяват позиция без да се правят на велики и говорят с останалите без да са високомерни, умерени са. Жени - не ми харесва външният й вид, изглежда занемарена, състарена и пушенето и пиенето са си казали думата. Предвид сприхавия й нрав, нетърпимостта към чуждо мнение и голямото й его, след няколко чаши вино ще има големи изцепки пак. Никита също ми харесва, но не започва играта умно- има известна доза нравоучителност в тона, с който говори и това няма да се търпи. ББ ме отврати тази вечер с чаршафените въпроси - много тъпо, вулгарно и отвратително.

# 2 408
Злата не спира да прави отвратителни физиономии, да се гледа в огледалата и да си оправя пиргите.

Пиргите всичките ли са нейни?

# 2 409
  • София
Купонират си и пеят. А истинскте музиканти си спинкат. Стоян какво чете? Нали е забранено да се чете в къщата?

Това сигурно е уагабунгската библия.

# 2 410

Не, но бръчките - да.

# 2 411
  • Испания

Не мисля. Изглеждат ми като тези на Кукунашева.

# 2 412
  • У Диспансера ...♥♥♥

Колкото е нейн и носа 😜

# 2 413
Купонират си и пеят. А истинскте музиканти си спинкат. Стоян какво чете? Нали е забранено да се чете в къщата?

Това сигурно е уагабунгската библия.

Мда. Много е задълбочен в бонго-бонгото. Sweat Smile Чакам го да се развихри в най-скоро време. Като почнат номинациите, ще стане интересното и ще се види кой колко критика може да носи.

Ох, голямо ровене в хладилника му хвърлиха Вулева и Калканджиева. Simple Smile )))

# 2 414
Благо и Златка са на дивана в момента и правят секс. Relieved
Днес също правиха и поне 3 пъти пред всички като Златка яхва Благо и той я разнася така като куриер бърза пратка (може и пратка без Р).
Като турим и вечерното сексуване, мамка му - по 5 пъти на ден го правят в брадъра!
Учете се!

Общи условия

Активация на акаунт