VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 180
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 880
Тя и като малък не е говорила за него и той никога не е живял при нея, повечето хора дори не знаят, че тя има второ дете Simple Smile Хич не ги дели, не.

# 2 881
Внимание...Говори Бай Брадър - Lady Cassiopeia Duval веднага да си махне очилата от аватара, ама веднагически...

Искам консултация с офталмолог, ортопед, ортодонт, гастроентеролог, кардиолог, дерматолог, психолог, психиатър,  и адвокат. Ако се сетите и за още някакъв специалист, пратете и него.

Ще видиш ти...само да стане вечер. Ще ти покажа аз...то сега сабалям лесно, курназ си...ама довечера, ще ти покажа аз....Nerd

# 2 882
  • София
Емануела бива, някаква квартална ми е, но е забавна, нещото, което не ме кефи, свързано с нея - постоянно говори за малкото си дете от Динев, по социалните мрежи с него на снимки, мед и' капе, като говори за него...а има и по-голямо дете, което е командировано при баба и дядо и милото си представям какво му е...
Това е избор на сина ѝ. Спомням си, че когато тя беше в "Черешката на тортата", беше споменала, че той не иска да бъде сниман, нито неговата стая да бъде показвана. Когато тя става популярна, той е на осъзната възраст и според мен има право да избере да не живее в светлините на прожекторрите.

# 2 883
  • софия
Албена натъртваше че по договор нямат право да влизат с толкова тъмен нюанс стъкла, тоест Весела отначало си е знаела и е трябвало да се усети че това може и да е нарушение на правилата. Златка видях че беше със слънчеви очила, но не бяха толкова тъмни. Според мен целта е да им виждат реакциите на лицата и да могат да ги снимат и за това не разрешават тъмни стъкла.

# 2 884
  • София
Тя и като малък не е говорила за него и той никога не е живял при нея, повечето хора дори не знаят, че тя има второ дете .
Абсолютна измислица, Емануела отглежда първото си дете сама.

# 2 885
  • София
Според мен ББ е променил една част от правилата на къщата след последния сезон

# 2 886
Женките махат ли си грима? Сякаш спят с него, бляк.
Харесвам Вулева, но червилото и грима, не. Да не би да е най-новата мода да си със зелено червило? Веждите трябва да оправи според мен незабавно Simple Smile
За Весела да се изкажа и аз. Ако беше някоя умна главица трябваше да остави на ЯЯ да съсипе мисията и изобщо да не бъде намесена в провала й.

# 2 887
Добро ви!

За очилата на Весето останах с впечатление, че брадъра сгафи. Жената явно си е казала болежките, но гласечето не е бил наясно. След като ѝ каза да махне тъмните очила, а тя обясни, че са диоптрични, той нямаше как да се отметне...и така - 40% . Чак решиха да замажат изкарвайки я суетна, а не "сляпа".

Златка не знам дали е властна, но за мен са си влюбени 1ва фаза. Smiley Просто тя е вряла реалити звезда и си личи как е подковала Благо, че ще има провокации, манипулации и монтажи. Той и затова се озърта и върти като в небрано лозе - не смее да се отпусне.
А иначе историята познава дългогодишни връзки, след края им и двамата партньори откриват бързо нова половинка и стават родители. Сещам се за Лора и Део.

Но и аз им признавам, че е добра подборка тоя Брадър. И звездите някакви спартанци засега. Няма лигавене и мрънкане.

# 2 888
  • Варна
Ако толкова държеше да и покаже торбичките под очите ББ можеше да пусне кадри с Весела рано сутрин преди грима. Ама не, консултации-монсултации ... откровен тормоз за да отцепи лагер май.
Ух, това кафенце действа май. ПоумняФ! Nerd

# 2 889
А, поумнял си...колкото четката ми за зъби...Laughing

ББ как клекна на изискването на  ЯЯ да не пипа жени, пък не беше и информиран, пък за Веса не можело да направи компромис. Мдам.

# 2 890
  • София
Доволна съм, че познах в първоначалната анкета.
Сезонът е много по добър от предишния.
Тъмните цъки няма да свалям за нищо на света, щото ще ми се видят я торбичките, я непочистеният грим Joy
Понеже съм и натурално руса, на никой нЕма да му направи впечатление, ако ще и мрак да е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 891
  • София
ББ как клекна на изискването на  ЯЯ да не пипа жени, пък не беше и информиран, пък за Веса не можело да направи компромис. Мдам.

Интересна е тази религия на ЯЯ. Не можа да приеме мисията с топчето, но нямаше нищо против да му се увие Веселка около кръста и да виси с нея 5 минути във въздуха. Много избирателни са правилата на тази религия явно. Мисля да започна и аз да я изповядвам

# 2 892
Аз мисията с топчето имах предвид точно. Снощи е барал женЦко, тъй ли да разбирам...тц..тц... неверник долен.

# 2 893
  • София
Аз мисията с топчето имах предвид точно. Снощи е барал женЦко, тъй ли да разбирам...тц..тц... неверник долен.

Цъ - не го огря. Весела се отказа заради проблеми с едната ръка. Но ЯЯ нищо не каза, което ме навежда на мисълта, че ако тя нямаше проблем да изпълни мисията и той щеше да я изпълни

# 2 894
Нье,  Я Я -то отказа и той

Общи условия

Активация на акаунт